مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
مهنام جان نگران نباش این موضوع یه جورایی اپیدمی شده متاسفانه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخه چرااااا؟؟!!!
الان که باید بیشتر بخونیم؟؟!!!
انگار منتظر نشستم روز امتحان برسه!
اگه بگم قبلا خیلی خوندم الان خسته شدم!!! آخه اینجوری هم نیست!!
نمی دونم چم شده!

foroozan

New member
سلام بچه ها بنظرتون واسه کنکور آزاد بیوشیمی که میخوام سلولیشو خوب بزنم چه کتاب یا جزوه ای موجوده که هم کامل باشه هم ساده وهم زیاد وقتگیر نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:riz304:

Milad_R

New member
سلااااام به همه دوستان
سلولی تموم شدممممممم حالا دیگه فقط باید مرور کنم و تست بزنم :4d564ad6:
بیوشیمی یه مقدار از متابولیسم آمینو اسیدها (ایشالا تا عید بیوشیمی هم تموم میشه :a2d3: )
ژنتیک بالاخره سرطان تموم شد
زبان: 100 لغت جدید

اینا برنامه 2 روز بود

Milad_R

New member
سلام بچه ها بنظرتون واسه کنکور آزاد بیوشیمی که میخوام سلولیشو خوب بزنم چه کتاب یا جزوه ای موجوده که هم کامل باشه هم ساده وهم زیاد وقتگیر نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:riz304:

سلام
ماشالا بچه ها همه اینجا برای خودشون استادن و برای خوندن منابع خوبی توصیه میکنن و تاحالا تو توصیه هاشون کتابایی مثل لودیش و 2e و مهدوی توصیه کردن
توصیه من بیشتر برای بهداشته و از آزاد زیاد اطلاعی ندارم
اگر میخوای کم باشه بهترین گزینه مهدوی هست ولی افراد برتر میگن که با خوندن مهدوی حداکثر میشه 60 درصد زد و خوشبینانه میشه رو 70 هم حساب کرد(برای بهداشت)
اما اگر اهل جزوه خوندن باشی بدون شک بهترین جزوه موجود، جزوه دکتر عبادی هست که تو کنکور 91 تقریبا همه سوالا رو پوشش میداد. من این جزوه رو دیدم خیلی خیلی جالبه
مثلا داره در مورد یه مطلب توضیح میده بعد از توضیح دادن اگر این موضوع تو کنکورای مختلف جواب سوالاش فرق کنه میگه این مطلب تو علوم گزینه الف درسته، تو بهداشت ب، تو آزاد ج و جواب واقعیش با توجه به علم روز هم د، و شما با توجه به نوع کنکوری که داری، میدونی چه گزینه ای باید انتخاب کنی :21:
یعنی در مورد همه مطالب اگر تو کنکورای مختلف متفاوت باشن کامل توضیح میده. متاسفانه کنکورای ما به روز نیستن و بخاطر همین کسایی که کتابای لاتین میخونن به مشکل برمیخورن
اگر جزوه کامل میخوای شک نکن که بهتر از عبادی وجود نداره
امیدوارم موفق باشی

marjan_h67

New member
سلام
ماشالا بچه ها همه اینجا برای خودشون استادن و برای خوندن منابع خوبی توصیه میکنن و تاحالا تو توصیه هاشون کتابایی مثل لودیش و 2e و مهدوی توصیه کردن
اگر میخوای کم باشه بهترین گزینه مهدوی هست ولی افراد برتر میگن که با خوندن مهدوی حداکثر میشه 60 درصد زد و خوشبینانه میشه رو 70 هم حساب کرد(برای بهداشت)
اما اگر اهل جزوه خوندن باشی بدون شک بهترین جزوه موجود، جزوه دکتر عبادی هست که تو کنکور 91 تقریبا همه سوالا رو پوشش میداد. من این جزوه رو دیدم خیلی خیلی جالبه
مثلا داره در مورد یه مطلب توضیح میده بعد از توضیح دادن اگر این موضوع تو کنکورای مختلف جواب سوالاش فرق کنه میگه این مطلب تو علوم گزینه الف درسته، تو بهداشت ب، تو آزاد ج و جواب واقعیش با توجه به علم روز هم د، و شما با توجه به نوع کنکوری که داری، میدونی چه گزینه ای باید انتخاب کنی :21:
یعنی در مورد همه مطالب اگر تو کنکورای مختلف متفاوت باشن کامل توضیح میده. متاسفانه کنکورای ما به روز نیستن و بخاطر همین کسایی که کتابای لاتین میخونن به مشکل برمیخورن
امیدوارم موفق باشی

واای میلاد این جزوه رو کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟:smiliess (11):

marjan_h67

New member
آخه چرااااا؟؟!!!
الان که باید بیشتر بخونیم؟؟!!!
انگار منتظر نشستم روز امتحان برسه!
اگه بگم قبلا خیلی خوندم الان خسته شدم!!! آخه اینجوری هم نیست!!
نمی دونم چم شده!

وااااااای مهنام منم همینجور شدم.:sdasdasd:..وقتی میرم کتابخونه خوب میخونم ولی تا میام خونه فقط دارم اهنگ گوش میدم...:sad:

Milad_R

New member
واای میلاد این جزوه رو کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟:smiliess (11):
ببخشید با این توصیم بعضی از دوستان ممکنه وسوسه بشن راهشون رو عوض کنن. بنظرم بهتره راهتون رو ادامه بدین
جزوش دستنویس بود و نزدیک 400 برگ :5: انصافا خیلی خوب توضیح داده و ساده و کامله ولی مطالبش با کتابایی که شما گفتین و میخونین زیاد فرق نمیکنه
میترسم بگم از کجا میتونی گیر بیاری، بری بگیری و نه این جزوه رو بخونی و نه کتاب رو
پس بهتره بیشتر فکر کنی مرجان جان :21:
بقول معروف بجای اینکه چنتا منبع نصفه و نیمه بخونی بهتره یکیشو کامل بخونی و مسلط بشی
هرچی دورو برت بیشتر شلوغ کنی و کتاب و جزوه بگیری استرست بیشتر میشه
ولی اگه بازم به این نتیجه رسیدی که جزوه میخوای پیام خصوصی بده آدرس دفتر شیراز بدم برو شاید گیرت بیاد

foroozan

New member
سلام
امیدوارم موفق باشی

ممنون اقا میلاد.بله خب جزوه دکتر عبادی که مسلمه نامبروانه ولی فک کنم بااین تایم کم واصلابرای کنکور آزاد سنگین باشه.فک کنم همون کتاب مهدوی که گفتین رو تهیه کنم.بازم ممنون

mahnam

New member
ببخشید با این توصیم بعضی از دوستان ممکنه وسوسه بشن راهشون رو عوض کنن. بنظرم بهتره راهتون رو ادامه بدین
جزوش دستنویس بود و نزدیک 400 برگ :5: انصافا خیلی خوب توضیح داده و ساده و کامله ولی مطالبش با کتابایی که شما گفتین و میخونین زیاد فرق نمیکنه
میترسم بگم از کجا میتونی گیر بیاری، بری بگیری و نه این جزوه رو بخونی و نه کتاب رو
پس بهتره بیشتر فکر کنی مرجان جان :21:
بقول معروف بجای اینکه چنتا منبع نصفه و نیمه بخونی بهتره یکیشو کامل بخونی و مسلط بشی
هرچی دورو برت بیشتر شلوغ کنی و کتاب و جزوه بگیری استرست بیشتر میشه
ولی اگه بازم به این نتیجه رسیدی که جزوه میخوای پیام خصوصی بده آدرس دفتر شیراز بدم برو شاید گیرت بیاد

میلاد جان تو اینکه جزوه ی دکتر عبادی محشره شکی نیست
اما من جزوه شو دورادور دیدم و یکی از دوستام سر کلاسای ایشونم میره
اونی که شما می فرمایید فقط جزوه ی مولکولی نیست؟؟
جزوه ی مولکولی ایشون 400 صفحه اس
واسه سلولی 2 تا جزوه ی دیگه داره
یعنی کلا 3 تا جزوه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
که حجم هر کدوم از اونا هم کمتر از مولکولی نیست!
خیلی سخته
اما خب عاالیه اگه بشه همشو خوند!!!

mahnam

New member
ممنون اقا میلاد.بله خب جزوه دکتر عبادی که مسلمه نامبروانه ولی فک کنم بااین تایم کم واصلابرای کنکور آزاد سنگین باشه.فک کنم همون کتاب مهدوی که گفتین رو تهیه کنم.بازم ممنون

آره فروزان جان منم فکر می کنم همون مهدوی رو بخونی بهتر باشه
یعنی نسبت به منابع دیگه حجمش مناسب تره و پوشش مطالبش هم خوبه

Milad_R

New member
میلاد جان تو اینکه جزوه ی دکتر عبادی محشره شکی نیست
اما من جزوه شو دورادور دیدم و یکی از دوستام سر کلاسای ایشونم میره
اونی که شما می فرمایید فقط جزوه ی مولکولی نیست؟؟
جزوه ی مولکولی ایشون 400 صفحه اس
واسه سلولی 2 تا جزوه ی دیگه داره
یعنی کلا 3 تا جزوه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
که حجم هر کدوم از اونا هم کمتر از مولکولی نیست!
خیلی سخته
اما خب عاالیه اگه بشه همشو خوند!!!

اونی که من دیدم 210 برگ مولکولی و نزدیک 300 برگ سلولیه
که البته کلروپلاست و دیواره سلولی و گلی اکسیزوم(که جز منابع بهداشت نیستند) ازش کم کنیم کمتر از 500 برگ میشه، شاید حدودا 900 صفحه :whistle:
ولی خیییییییلیییییییی محشره اگه کسی بتونه بخونه:a2d3:

marjan_h67

New member
من ک منصرف شدم از گیر اوردن این جزوه...:black_eyed:
همون مهدوی و خالصی رو میخونم ک همیشه بهشون ارادت دارم...
:smilies-azardl (181
فقط مشکل اینجاس ک من هنوز کتاب تست خوب واسه سلولی ندارم!!!!!!!
:33:

marjan_h67

New member
اینو یه جا خوندم...گفتم واستون بزارم روحتون شاد شه!!!!

:smilies-azardl (113

عجب رسمیه ، رسم زمونه
خونه‌ مون عیدا ، پر از مهمونه
می‌ رن مهمونا ، از اونا فقط
آشغال میوه ، به جا می‌مونه !
کجاست اون کیوی ؟ چی شد نارنگی ؟
کجا رفت اون موز ؟ خدا می‌ دونه !
جعبه خالی شیرینی هنوز
گوشه‌ی طاقچه
،
پیش گلدونه​

عطرش پیچیده تا آشپزخونه
شیرینیش کجاست ؟ خدا می‌ دونه
می‌ رن مهمونا ، از اونا فقط
جعبه‌ی خالی ، به جا می‌ مونه‌ !
از بس خونه رو ، به هم می‌ ریزن
آدم مثل خر
،
تو گل می‌ مونه

یکی نیست بگه ، خدا وکیلی
جای پوست پسته ، توی قندونه ؟!
قند نصفه‌ی ، عمو جون هنوز
خیس و لهیده ، ته فنجونه
حالا خداییش قندش مهم نیست
کنار اون قند ، نصف دندونه !
می‌ رن مهمونا
،
از اونا فقط

نصفه‌ی دندون ، به جا می‌مونه !
پسته‌ی خندون ، بادوم شیرین
فندق در باز ، مال مهمونه
پرسید زیر لب ، یکی با حسرت :
که از این آجیل ، به غیر از تخمه ،
واسه ما بعدها چی‌ چی می‌مونه ؟

:whistle::whistle:

mahnam

New member
اینو یه جا خوندم...گفتم واستون بزارم روحتون شاد شه!!!!

پرسید زیر لب ، یکی با حسرت :
که از این آجیل ، به غیر از تخمه ،
واسه ما بعدها چی‌ چی می‌مونه ؟

:whistle::whistle:

[/SIZE][/COLOR]

عزیزم نگران نباش
امسال که دیگه فقط همون تخمه رو باید بذاریم جلوشون
تازه اگه خیلی پولدار باشیم :black_eyed:

حسان

Well-known member
سلااااام به همه دوستان
سلولی تموم شدممممممم حالا دیگه فقط باید مرور کنم و تست بزنم :4d564ad6:
بیوشیمی یه مقدار از متابولیسم آمینو اسیدها (ایشالا تا عید بیوشیمی هم تموم میشه :a2d3: )
ژنتیک بالاخره سرطان تموم شد
زبان: 100 لغت جدید

اینا برنامه 2 روز بود

سلام جناب میلاد
شما خیلی استرس وارد میکنین به ماها؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین از کی شروع کردین به خوندن؟؟؟

و برای بیوشیمی چه منبعی رو میخونین؟؟؟

امیدوارم نتیجه خوبی بگیرین
یا علی

hadi330

New member
بچه ها من يه پيشنهاد دارم ! البته اولش شبيه شرط بنديه اما ... !
ما قصدمون قبوليه و شايد مهم ترين عامل قبولي درصد ژنتيکمونه . پيشنهادم اينه که داوطلبانه هر کدوم از بچه ها که دوس دارن و براي بالاترين درصد ژنتيک تلاش ميکنن، يه مبلغ پول! (مثلا 30 هزار تومن)رو یه هم بزارن و آخر اين پول به کسی برسه که ژنتيک رو بالاتر از همه زده ! اما اون شخص هم باید تمام این پول رو به یک موسسه خیریه (مثلا محک که میدونین برای حمایت از کودکان سرطانیه ) واریز کنه .
فکر میکنم اینجوری همه ی ما برنده ایم چون هم رقابت کردیم برای قبولی و هم یه مبلغ خیلی کم به یه موسسه خیریه کمک کردیم .
اگر موافق بودید میتونیم در مورد درسهای دیگه و رتبه کلی هم چنین کاری کنیم . و یادمون باشه جز ما صدها نفر دیگه هم هستن که رقیب ما هستن و اینجا نیستن !

hamed7

New member
ژنتیک : فصل وراثت چند عاملی رو همراه فصل 15 (البته کمی)خوندم
بیوشیمی: آنزیم تموم شد+ تستاش
زبان: جدید+ مرور

Milad_R

New member
سلام جناب میلاد
شما خیلی استرس وارد میکنین به ماها؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین از کی شروع کردین به خوندن؟؟؟

و برای بیوشیمی چه منبعی رو میخونین؟؟؟

امیدوارم نتیجه خوبی بگیرین
یا علی

مگه من چیکار کردم که استرس وارد میکنم:smiliess (12):
من بخاطر مشکلاتی خیلی دیر شروع کردم و فکر کنم نیمه دوم آذر بود که شروع کردم
لنینجر داره تموم میشه و برای مرور هم بیوشیمی برای کنکور پروین پاسالار خواهم خوند که فکر کنم آوازش به اندازه ای باشه که همه خریده باشن
ایشالا همه بچه ها که دارن تلاش میکنن نتیجه بگیرن:a2d3:

آخرین ویرایش:

Milad_R

New member
ژنتیک یه مقدار از ژنتیک تکوین و نمو (خیلی سخت بود اشکم دراومد احتمالا باید تاآخر هفته درگیر باشم :smiliess (2): )
سلولی شبکه اندوپلاسمی
زبان لغات جدید + مرور
خیلی کم بود:13:

marjan_h67

New member
امری فصل 16 و 17
کربوهیدرات و یکم از متابولیسمش
504 و لزگی
:riz513: باید بیشتر میخوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا