نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Arz

New member
طبق منبع "انقلاب اسلامی ایران " چاپ زمستان 1384
صفحه 142 پاراگراف سوم سطر اول 2 دلیل ذکر شده که با این حساب این سوال 2 گزینه صحیح داره که میشه 1 و 4 .
حالا هرکس به نفعشه میتونه اعتراض بزنه.

سلام علیکم
متشکرم..از منبع و ارجاعتون برای اعتراض استفاده کردم و این منبع رو در بخش نظرات پست «اعتراض به سوال ها» از وبلاگ ورودی مهر 89 اصفهان به آدرس دیار مهر 89 قرار دادم برای اطلاع دیگر دوستان.
و من الله توفیق..

a.behvand

New member
سلام بچه ها من از 160 تا 75 تا زدم 40 تا هم شانسی ممکنه از شانسی هام .................. دارم دیوونه میشم

rozbanoo

New member
واقعا و از صمیم قلبم دوست دارم برگردم به شرایط عادی زندگی خودم

abozzar

New member
ساعت ‏14:45‏ اینجا ایران است .‏ همچنان سایت اعتراض باز است.

qom

New member
سلام علیکم
متشکرم..از منبع و ارجاعتون برای اعتراض استفاده کردم و این منبع رو در بخش نظرات پست «اعتراض به سوال ها» از وبلاگ ورودی مهر 89 اصفهان به آدرس دیار مهر 89 قرار دادم برای اطلاع دیگر دوستان.
و من الله توفیق..

با عرض سلام . سپاس

simon

New member
اعتراضات سایتش بازه.ولی دیگه هیچ برسی الان نمیکنن

simon

New member
بچهه ها هر کلاسی که سطحش خوب نیست یه اعتراض بنویسن به وزارتخانه.و حتما دفتر ریاست جمهوری.نمیخوام بهتون استرس بدم.ولی اصلا اخبار خوبی از وزارتخانه به گوش نمیرسه.اصلا وقت نداریموسریع اقدام کنین

qom

New member
بچهه ها هر کلاسی که سطحش خوب نیست یه اعتراض بنویسن به وزارتخانه.و حتما دفتر ریاست جمهوری.نمیخوام بهتون استرس بدم.ولی اصلا اخبار خوبی از وزارتخانه به گوش نمیرسه.اصلا وقت نداریموسریع اقدام کنین

سلام در مورد خبر و منبعتون بیشتر توضیح بدین.

من شنیدم یه سری از مجلس نامه گرفتن که ببرن برای وزارت خونه که 37 نمره اضافه کنه، ولی گفتن این فقط در صورتیه که فردا صبح ساعت 9:30 همه برن جلوی وزارت خونه تا ترتیب اثر داده بشه.
لطفا هرکس که می تونه بره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا