يه خبر خنده دار و خيلي خوب واس پرستارا

mehran35

New member
یه زمانی استادمون حرف قشنگی میزد میگفت اگه قرار باشه تک تک وظایف پرستاری رو پزشکا انجام بدن کار پرستارا این میشه که پشت سر اونا فقط ست هاشونو جمع کنن!این اصلا خوب نیس که حیطه وظایف پرستارا کم بشه چون به همون نسبت ارزش شغل پایین تر میاد(هرچند الانم پایینه اون موقع صفر میشه دیگه)!
واقعا فقط میشه به حال پرستارای این مملکت تاسف خورد مه یه انژیوکتم باید صبر کنن تا پزشک بیاد بگیره این مرگ پرستاریه!

dr.alireza

New member
والا اینجا که ما استیودنت ها خودمون آنژیو می زنیم و سوند میذازیم واسه بیمار ، البته اگه بلد نباشیم یکی از پرسنل کمک میکنن . ولی تو اطفال یکم سخته واقعا ( بیشترشم به خاطر فشار روانی هست که مادر بچه بهت وارد میکنه ) . آنژیو رو خودشون می زنن ولی VBG و bili گرفتن و اینجور چیزارو معمولا ما استیودنت ها انجام میدیم و ایرادی هم تو این کار نمی بینم ولی اینم بگم که خوشبختانه بین ما و بقیه رشته ها روابط دوستانه و محترمانه ای وجود داره مثلا من خودم اولین آنژیویی که زدم رو یکی از بهیارها که کارش واقعا عالیه یادم داد هروقتم که میخوام بذارم حتما به یکی دیگه هم میگم بیاد تا اگه try کردم نشد اون بذاره ... انقد سعی نکنین همه چیزو سیاه و بد جلوه بدید

آخرین ویرایش:

gentelman70

New member
یه زمانی استادمون حرف قشنگی میزد میگفت اگه قرار باشه تک تک وظایف پرستاری رو پزشکا انجام بدن کار پرستارا این میشه که پشت سر اونا فقط ست هاشونو جمع کنن!این اصلا خوب نیس که حیطه وظایف پرستارا کم بشه چون به همون نسبت ارزش شغل پایین تر میاد(هرچند الانم پایینه اون موقع صفر میشه دیگه)!
واقعا فقط میشه به حال پرستارای این مملکت تاسف خورد مه یه انژیوکتم باید صبر کنن تا پزشک بیاد بگیره این مرگ پرستاریه!

عزيزم ي سوال ناراحت نوشي ها ولي شما هي موج معكوس ميده به قضيه
يه ضرب المثل عربي هست كه ميگه مخالفت كن معروف شو نكنه ميخوايي بشي جنتلمن

شما از وظيفه ي پرستاري ي كمي ب اطلاع(يعني مطلع شو)
تو ايران abg رو پرستار ميگيره كه از لحاظ قانوني كار پزشك جراحه نميدونستي ويدون
شغل پرستاري آموزش بيماره
عزيزم شما خيلي با حرفات زخم رو نمكم نپاش پرستار بيچاره تو اين همه استرس به گزارش نويسي ميپردازيه به آنژيوكت مي پردازيه به سوند ميپردازيه به آموزش مي پردازيه به خون گيري و اي بي جي و شنيدن غرولند مريض همراه ميپردازيه به به سرم و دارو و سقوط بيمار از تخت ميپردازيه به نميدونم چي چي ها ميپردازيه تازه نوار قلب رو هم پرستار ميتفسيره
پزشك چيكار ميكنه
پرستار قبلا به لطف بعضيا بعضي شد شما ديگه زخم رو فلفل پرستاري نپاشيووووووو اووووووكيييييييي؟

mehran35

New member

عزيزم ي سوال ناراحت نوشي ها ولي شما هي موج معكوس ميده به قضيه
يه ضرب المثل عربي هست كه ميگه مخالفت كن معروف شو نكنه ميخوايي بشي جنتلمن

شما از وظيفه ي پرستاري ي كمي ب اطلاع(يعني مطلع شو)
تو ايران abg رو پرستار ميگيره كه از لحاظ قانوني كار پزشك جراحه نميدونستي ويدون
شغل پرستاري آموزش بيماره
عزيزم شما خيلي با حرفات زخم رو نمكم نپاش پرستار بيچاره تو اين همه استرس به گزارش نويسي ميپردازيه به آنژيوكت مي پردازيه به سوند ميپردازيه به آموزش مي پردازيه به خون گيري و اي بي جي و شنيدن غرولند مريض همراه ميپردازيه به به سرم و دارو و سقوط بيمار از تخت ميپردازيه به نميدونم چي چي ها ميپردازيه تازه نوار قلب رو هم پرستار ميتفسيره
پزشك چيكار ميكنه
پرستار قبلا به لطف بعضيا بعضي شد شما ديگه زخم رو فلفل پرستاري نپاشيووووووو اووووووكيييييييي؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی منظورتو؟مثلا فقط خواستت اینه که پرستار به بیمار اموزش بده یا وایسه تا پزشک پروسیجرهارو انجام بده بعد فقط اون گزارششو بنویسه؟
اگه قرار نیست پرستار هیچ پروسیجر تهاجمی انجام بده پس این همه درس خوندن وکاراموزی رفتن هم لزومی نداره!حرف من اینه الان وظیفه پرستار اجراکردن دستورات پزشکه دیگه غیر اینه؟یعنی از خودش هیچ اختیاری تو برایند درمان نداره حالا اگه اون انجام پروسیجر ودستوراتم ازش گرفته بشه دیگه چه وظیفه ای داره؟فقط به بیمار اموزش بده؟
(یاد بگیریم قبل از اینکه دیگرانو محکوم کنیم بیشتر به نظراتشون فکر کنیم شاید حق با اونها بود!)

hoorsa

New member

ببینید ،بحث سر تقسیم کار و انجام وظایفیه که برای هر کسی در نظر گرفته شده و متناسب اون، مزدی که دریافت می کنه
من فقط با اینش مشکل دارم که کار دیگرانو من انجام بدم و اون از زیر وظیفه ش بخواد فرار کنه...و تازه مارو هم دور از جون شماها،خودمو می گم،احمق فرض کنه که داریم کار اونو انجام میدیدم...
منم دوست ندارم که بشینم یه گوشه و فقط نگاه کنم...اگه اینطور بود که الان برای لوله تراشه گذاشتن و آنژیوکت و اسپاینال و کارای دیگه که هیچ تلاشی نمی کردم...می گفتم خب اینا کار من نیست...اصلا چرا یاد بگیرم...
من فقط می گم حالا که ما داریم این کارارو انجام می دیم ، خب چرا حقوق ما با متخصص اینقدر فرق داره...
شما تصور کن یه متخصص بیهوشی روزی چندتا مریض می خوابونه و پول همه شم می گیره...خب اگه قرار باشه همه ی این کاراور خودش انجام بده ، مریضای کمتری هم باید بیهوش کنه...طبیعیه که متخصص ها زیر بار همچین کارایی نمی رن...
من حرفم سر تناسب کار و پاداشه...من همین وضعو که ما این کارارو انجام بدیمو دوست دارم اما حقوق پرستارا هم باید حداقل یه تناسبی با حقوق متخصصا داشته باشه...
این رو هم باید درنظر بگیریم که برداشتن این روتین ، کار من و تو و سه چهار نفر دیگه نیست...باید این همه گیر بشه و این فقط با یه نظارت شدید بر اعمال قانون انجام میشه...
اینجا هم با هیچ دکتر و رزیدنتی دعوا نداریم...فقط از بی عدالتی ها می گیم...حالا تقصیر کیه این بی عدالتی،اونو دیگه نمی دونم دقیقا...

raha 24

New member
ببخشید هورسا جون تا اونجاییکه من میدونم خارج هم پرستار اینکارو انجام میده . تازه تو کتاب تیلور که عوض کردن ملافه مریض هم کار نرس بود. ما تو پراتیک یاد گرفتیم!
یعنی این قانون تازه اومده؟

ham.ad

New member
خانوما و آقايون شنيديد كه ميگن آنژيوكت رو بايد پزشك بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.شنيديد كه ميگن سوند گذاري رو پزشك انجام بايد بده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست دارم اون موقعي رو كه پزشك در حال سوند گذاري و بيماري بهش دري وري بگه:smilies-azardl (12)

.بله .قبول دارم که تو ایران پزشک سالاری در حد افتضاحه ولی اگه پزشک انژیوکت بزنه پس پرستار هم باید بعضی از کارایی رو که به خدمات می سپاره انجام بده.مثل تشک گذاشتن زیر بیمار.
پس خیلی خوشحال نباشید.

okay

New member
تامین نیاز های اولیه بیمار جز نخست وظایف پرستار محسوب میشه که در تمامی رفرنس ها مشترک هست

ngt و سونداژ مثانه که توسط پرستار و زیر نظر پزشک صورت میگیره چیزی جز این نیست

بر قراری راه وریدی جهت سرم سراپی و سایر اقدامات نیز جزو شرح وظایف پرستار هست . می تونین به سایت وزارت بهداشت مراجعه کنین و شرح وظایف پرستار بخش های مختلف رو اونجا مطالعه کنین .

hoorsa

New member
ببخشید هورسا جون تا اونجاییکه من میدونم خارج هم پرستار اینکارو انجام میده . تازه تو کتاب تیلور که عوض کردن ملافه مریض هم کار نرس بود. ما تو پراتیک یاد گرفتیم!
یعنی این قانون تازه اومده؟

خب اینو باید از جنتلمن بپرسیم دقیقا که میگه قانون جدیده و استادشون گفته...اما تو رشته ی بیهوشی ، خیلی از کارایی که انجام میشه مثل آنژیوکت ، کار متخصصه...من از خیلیا از جمله مربی مون شنیدم...اما این که okay می گه که جزو کارای پرستاریه و تو سایت زده،راستش اطلاعی ندارم و باید نگاه کنم ...اما من این حرفارو طبق چیزایی که از خیلیا شنیدم گفتم،اما اگرم دقت کرده باشی ، من تو پست قبلیم بیشتر از بی عدالتی ها ناراحت شدم...ازین به بعدم حتی اگه قانونم باشه که جزو وظایفم نیست،من تا اونجایی که بتونم خودم کارارو انجام میدم.چون وقتی بیشتر کار می کنم کمتر خسته می شم و حس مفید بودن بهم دست میده...البته نمی دونم شاید الان تازه نفسم و اینو می گم.ولی به هر حال حرف من الان اینه...

آخرین ویرایش:

miler

New member
:rose: خیلی پرستارا هوشبرا زحمت میکشن..حقشون این حقوق نیست:rose:

nazgol-khanom

New member
ngt و سونداژ مثانه که توسط پرستار و زیر نظر پزشک صورت میگیره چیزی جز این نیست

:(50):

gentelman70

New member
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی منظورتو؟مثلا فقط خواستت اینه که پرستار به بیمار اموزش بده یا وایسه تا پزشک پروسیجرهارو انجام بده بعد فقط اون گزارششو بنویسه؟
اگه قرار نیست پرستار هیچ پروسیجر تهاجمی انجام بده پس این همه درس خوندن وکاراموزی رفتن هم لزومی نداره!حرف من اینه الان وظیفه پرستار اجراکردن دستورات پزشکه دیگه غیر اینه؟یعنی از خودش هیچ اختیاری تو برایند درمان نداره حالا اگه اون انجام پروسیجر ودستوراتم ازش گرفته بشه دیگه چه وظیفه ای داره؟فقط به بیمار اموزش بده؟
(یاد بگیریم قبل از اینکه دیگرانو محکوم کنیم بیشتر به نظراتشون فکر کنیم شاید حق با اونها بود!)

اين همه كار ريخته سر پرستار بيچاره
ميگن هر بيمار دو پرستار
و اينجا هر بخش دو پرستار
تقسيم وظايف رو بنگر برادر نصيري جان

faranita

New member
طبق قانون هر پروسیجر تهاجمی باید توسط پزشک انجام بشه و وظیفه پرستار آموزش و فالوآپ هستش. به همین خاطره که میگن کسی که تو ایران پرستار شده هرجای دیگه دنیا هم میتونه کار کنه

mitra.z

New member
با آقای متین کاملا موافقم این کارایی که میگن کارای خیلی حیاتیه و هر کسی که ماهر باشه انجام میده و یک امتیاز محسوب میشه حالا چه پزشک باشه چه پرستار.

sanaz.z

New member
ادم هرچقدر بیشتر بدونه بهتره. مگه سوندگذاری وانژیوکت خنده داره؟!:New (6): این کارا کارهرکسی نیس من ترم 6 هستم هنوز از سوندگذاری میترسم:whistle: :dadad4:

varia

Well-known member
خانوما و آقايون شنيديد كه ميگن آنژيوكت رو بايد پزشك بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.شنيديد كه ميگن سوند گذاري رو پزشك انجام بايد بده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست دارم اون موقعي رو كه پزشك در حال سوند گذاري و بيماري بهش دري وري بگه:smilies-azardl (12)

جمله آخرت جالبه!!

parnian24

New member
اون استاد احيانا" پزشك نبوده؟يا......شايدم شوهرش يا زنش پزشك بوده!
398719_boredsmiley.gif

ali_ah

New member
حیطه پرستاری کم نشه که ....

حقوقش رو که حقشه رو بدن ...

پرستار کار کنه متخصص و ... پولشو بببرن

ایا بیمارستان فقط جراحیه

و ایا همه کار جراحی رو هم جراح انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا