مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
یه سوالی داشتم نمی دونستم کجا باید بپرسم...البته بازم دارما...اگه جاش اینجا نیست بگید کجاست که ازین به بعد برم اونجا و اما سوال :
این دو تا تست چرا جواباشون فرق داره با هم ؟
باکتری های فرمانتر هترولاکتیک جهت کسب انرژی بیولوژیک از کدامیک از مسیرهای زیر استفاده می کنند؟
گلیکولیز
فسفوگلوکونات(جواب اینه)
انتردودورف
تری کربوکسیلیک اسید
و
باکتری های تخمیرکننده ی هترولاکتیک جهت متابولیزه کردن گلوکز از چه مسیری استفاده می کنند؟
گلیکولیز
راه انحرافی هگزوز مونو فسفات(جواب اینه)
گلی اکسیلات
انتردودورف
مگه با تخمیر گلوکز انرژی بیولوژیک تولید نمی شه ؟مگه فرق دارن با هم؟

هورسا جون بنظر من این دوتا خب یکی هستن. هگزوز منو فسفات = فسفو گلوکونات باز متخصصین بیوشیمی ( اونایی که خوب بلدن اینارو بگن):riz304:

eco.bio

New member
یه سوال دیگه :
بچه ها غشای سه لایه ای هم داریم مگه ؟من تو برای کنکور سلولی خوندم برا اندامک کیتوکندری بود فکرکنم که نوشته بود این هم همانند نمی دونم چی چی غشای سه لایه ای داره ؟
داریم اصلا؟

منظور از غشای سه لایه همون حالتی هس که زیر میکروسکوپ دیده میشه. یعنی به حالت سه لایه دیده میشه. همه غشاهایی که دو لایه فسفولیپیدی کنار هم هستن زیر میکروسکوپ بصورت سه لایه ای دیده میشن. مثلا تو این عکس نگا کنی دو تا لایه سبز رنگ یا یه لایه تقریبا ضخیم زرد رنگ دیده میشه که در کل میگن غشای سه لایه ای.

aohm

New member
بچه ها منم به شك افتادم! هورسا ميشه مطلبي كه خوندي رو كامل اينجا بذاري؟

eco.bio

New member
ولي غشاي سه لايه هم داريم كه!!

aohm جان منظورت از غشای سه لایه چیه جونم؟! چون فسفولیپید بخاطر خاصیت دوگانه بودنش یا تک لایه تشکیل میده یا بصورت لیپوزوم که تو شکل هم هس دولایه تشکیل میده.

hoorsa

New member
مرسی بچه ها ...ممنون از همه...شرمنده کردید بابا
الان اون کتابه پیشم نیست میذارمش بعدا...

hoorsa

New member
هورسا جون بنظر من این دوتا خب یکی هستن. هگزوز منو فسفات = فسفو گلوکونات باز متخصصین بیوشیمی ( اونایی که خوب بلدن اینارو بگن):riz304:
منم اول فکر کردم شاید دوتاییشون یکی باشن اما تو کتاب چک کردم دوتا راه جدا بود..البته مطمئن نیستم ولی یادمه انگار نگا کردم دو تا جداگانه بودن...یکی نبود..حالا باز نگا می کنم می گم

arezoomand

New member
مسیر فسفو گلوکونات -شنت هگزوز مونو فسفات و پنتوز فسفات هرسه یه مسیرن تا جایی که من میدونم.

aohm

New member
بچه ها شمام ديدين اطلاعيه جديد سنجشو؟ دو تا شهر از شهرايي كه بيوتك ميگيرفتن كم شده..بنظر شما ظرفيتهام كم ميشه؟

nori

New member
بچه ها شمام ديدين اطلاعيه جديد سنجشو؟ دو تا شهر از شهرايي كه بيوتك ميگيرفتن كم شده..بنظر شما ظرفيتهام كم ميشه؟

بیخیال. هرچی می خواد بشه . توکل به خدا. ما تلاشمونا میکنیم. حالا چه 80 نفر بگیرن چه 50 نفر. اگه خدا بخواد جز 20 نفر اولیم. بیخیال.

biomar

New member

توکل به خدا و این حرفا سر جاش! ولی به خدا خیلی بی عدالتیه... یه هویی توی یک سال این همه تغییر... 21 نفر ظرفیت کم شده تازه معلوم نیست بقیه دانشگاها هم از ظرفیتشون کم کنن یا نه... آزمون هم یک ماه زودتر...:j58r36j3gcr4suxymup
خیلی ناراحتم آخه من امسال از هرجایی دیگه ای هم میشد بدشانسی آوردم... :sad:

BIO BIOTEC

New member
سلام یکی هست دقیقا به من بگه اسم کتاب مهدوی چیه وکدوم انتشاراته همچنین برای کنکور

Taraa

Well-known member
سلام

زیست شناسی سلولی و مولکولی و مهندسی ژنتیک
مجید مهدوی و ....
انتشارات خانه زیست شناسی

Taraa

Well-known member
سلولی برای کنکور
نوشته دکتر اصغرزاده
انتشارات خسروی

BIO BIOTEC

New member
سلام مرسی واقعا اینا کافیه واسه سلولی ؟واسه میکروب اکثرا نوشتن بهادر واقعا میشه اینا روجایگزین منابع اصلی کرد

biomar

New member
بله برای سلولی به نظر من کافیه به شرط این که مو به مو بخونید!

برای میکروب حتما یکی از منابع اصلی، در کنار یک کتاب کنکوری مثل همین بهادر یا آموزگار، به علاوه ی یک کتاب تستی.
من جاوتز رو پیشنهاد میکنم+بهادر یا آموزگار+ درسنامه ی جامع میکروب شناسی پزشکی موسی بهری(تستیه) یا iqb( بانک سوال)

BIO BIOTEC

New member
بله برای سلولی به نظر من کافیه به شرط این که مو به مو بخونید!

برای میکروب حتما یکی از منابع اصلی، در کنار یک کتاب کنکوری مثل همین بهادر یا آموزگار، به علاوه ی یک کتاب تستی.
من جاوتز رو پیشنهاد میکنم+بهادر یا آموزگار+ درسنامه ی جامع میکروب شناسی پزشکی موسی بهری(تستیه) یا iqb( بانک سوال)

کسایی که واسه سلولی اینکاروکردن چند درصد جواب دادن؟ واسهمیکروب چی؟

biomar

New member
کسایی که واسه سلولی اینکاروکردن چند درصد جواب دادن؟ واسهمیکروب چی؟

قبول شدن!!!!
من این منابع رو بیشتر از دوستام که قبول شدن و باقی کسایی که اینجا قبول شدن میگم.
مهم اینه که خووب و دقیق بخونید. اینقدرم کتابا با هم فرق ندارن بابا!!

BIO BIOTEC

New member
کسی میتونه واسه خریداینترنتی کتاب دکتربهادر یه سایت معرفی کنه یالینک بزاره باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا