هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biostat

New member
سلام
احساس بدي دارم:sad:
تنبل شدم:14:
دارم كم ميارم:13:
جايي را سراغ نداريد بشه روحيه خريد؟؟؟؟!!!!!!:smiliess (3):

shayeste

New member
سلام به همه
sungirl0077 خوش اومدي
زهرا خانم من سال قبل اماررياضي دوره روزانه قبول شدم اما امارزيستي .......:dadad4:
سلام من کنکور وزارت علوم رو افتضاح دادم نصف اون چیزی که پیش بینی میکردم ج دادم.طبق این رابطه ی عکس دیگه حتما باید آمارزیستی قبول شم

sungirl0077

New member
سلام من کنکور وزارت علوم رو افتضاح دادم نصف اون چیزی که پیش بینی میکردم ج دادم.طبق این رابطه ی عکس دیگه حتما باید آمارزیستی قبول شم

من هم امتحانی کنکوردادم.چون میخوام امارزیستی بدم.
البته از روزی که اون کنکور رو دادم ناامید شدم...

shayeste

New member
من هم امتحانی کنکوردادم.چون میخوام امارزیستی بدم.
البته از روزی که اون کنکور رو دادم ناامید شدم...
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خواهر منم ناامید شدم. اما الان بهترم فقط میترسم اتفاق غیر قابل پیش بینی بیفته! واسه همین میگم الکی آزادم شرکت کنم.البته از عوارض استرسه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما میدونم یکم بخونم حتما قبولم پس بیخیال

biosta

Well-known member
انگیزه های من

سلام
احساس بدي دارم:sad:
تنبل شدم:14:
دارم كم ميارم:13:
جايي را سراغ نداريد بشه روحيه خريد؟؟؟؟!!!!!!:smiliess (3):

قبل از کنکور می رفتم به گروه آمار زیستی دانشکده سر می زدم . با دانشجویان آمار زیستی صحبت می کردم .
در کلاسور انگیزه ها برای خودم اهداف و مزایایی که از قبولی بدست می آوردم رو می نوشتم و هر از گاهی نگاهشان می کردم .
یک کمی ( فقط کم ) در رابطه به آنچه که بعد از قبولی بدست می آوردم خیال پردازی می کردم .
به کلاسور انگیز ها مراجعه می کردم و جملات تحریک کننده و موفقیت آمیزی که نوشته بودم رو می خواندم .
آن اوایل که تازه شروع کرده بودم و وقت بیشتری داشتم با سر زدن به سایت و وبلاگ های آماری انگیزه ام رو بیشتر می کردم .
بهرحال یک ماه قبل از این که شروع کنم با خودم در گیر بودم !!!!!!!!! که چرا می خوام وقت بگذارم ؟ آیا اگر قبول نشم وقت تلف شده! اگر قبول نشم آیا دوباره و دوباره برای کنکور خواهم خواند ؟و...
اما بعد از بیرون آمدن از این یک ماه تصمیم قاطع خودم رو گرفته بودم و اگر هم قبول نمی شدم فقط کمی ناراحت می شدم ( چون بالاخره می دانستم یک سالی قبول می شوم )
و حتی اگر قبول نمی شدم خوشحال می شدم که چه خوب وقت دارم که سطحم رو ببرم بالا و با علم بیشتر تو ارشد قبول بشوم ( شاید بهم بخندید اما دید من به کنکور چنین بود. )

shayeste

New member
لطفا بچه ها راهنمایی کنن
واسه ثبت نام اولویت دانشگاه ها رو از لحاظ امکانات و سطح آموزشی بگین لطفا
من احتمالا انتخابهای اولم تهرانه (ترتیب رو نمیدونم)
بعد شیراز و بعد اهواز
بقیه دانشگاه ها رو هم نمیدونم :33:

)

nelistar

New member
سلام به نكته خوبي اشاره كردين براي من هم اولويت دانشگاه ها سواله و اينكه من هم تبريزيم

hairin

New member
سلام :rose:
بچه ها شما که انقدر برای آمارزیستی تلاش میکنید تا حالا رفتین با دانشجوهای این رشته صحبت کنین
تا حالا کتابای این رشته رو دیدین؟؟اطلاعاتتون راجع به این رشته چقدر هست؟؟

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
سلام :rose:
بچه ها شما که انقدر برای آمارزیستی تلاش میکنید تا حالا رفتین با دانشجوهای این رشته صحبت کنین
تا حالا کتابای این رشته رو دیدین؟؟اطلاعاتتون راجع به این رشته چقدر هست؟؟
هیچی منفی، من که فقط به خاطر کاربردی تر بودن و گند زدن به آزمون علوم میخوام شرکت کنم :whistle:

sungirl0077

New member
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خواهر منم ناامید شدم. اما الان بهترم فقط میترسم اتفاق غیر قابل پیش بینی بیفته! واسه همین میگم الکی آزادم شرکت کنم.البته از عوارض استرسه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما میدونم یکم بخونم حتما قبولم پس بیخیال

اره عزیزم مطمین باش بخونی حتما قبول میشی..
کنکور وزارت علوم الکی سخت بود :a2d3:

biostat

New member
از پل نامردان عبور نكن بگذار آب تو را با خود ببرد!
از ترس شير به روباه پناه نبر بگذار شير تو را بخورد!
ببر باش و درنده ولي از كنار آهوي رميده به آرامي بگذر!
دلسنگ نباش و به خودت و ديگران فرصت بده

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری

فکرشو بکن…

اگه با خدا دوست بشی ، چه زیبا شکل می گیری . . .

shayeste

New member
سلام بچه ها ثبت نام کردین؟من ثبت نام کردم اما یه 1 جلوی اعشار معذلم سیستم اضافه کرد:smiliess (12):

Sama86

New member
سلام.
من هم امروز برای ارشد آمارزیستی ثبت نام کردم ولی اعشار معدلم به جای 81 ثبت شده 181مشکلی هست یا برای همه اینجور بوده؟

shayeste

New member
سلام.
من هم امروز برای ارشد آمارزیستی ثبت نام کردم ولی اعشار معدلم به جای 81 ثبت شده 181مشکلی هست یا برای همه اینجور بوده؟
از قرار معلوم واسه همه اینجور بوده.منم همین مشکلو دارم

sungirl0077

New member
از قرار معلوم واسه همه اینجور بوده.منم همین مشکلو دارم

معدل منم 111 زده شده! مشکلی نداره پس!!
دوستان من یه سوالی دارم....به غیر از چیزایی که توانجمن ها نوشته وتوی نت تحقیق کردین،آیاکسی خودش شخصاهم درباره آمارزیستی وآینده شغلیش تحقیق کرده؟ومطمینین که آینده شغلی بهتری نسبت به آمارکاربردی داره؟

shs

New member
سلام

مال من معدلشو عين بچه آدم وارد كرد ! ولي پدرم دراومد تا ثبت نام كردم اينترنت اكسپلوررم مشكل داشت تا صفحه 3 ميرفت بعد قطع ميشد

منم رفتم با فاير فاكس ثبت نام كردم ، شد كد رهگيري هم بهم داد !

به نظرتون مشكلي نداره ؟؟؟؟

biosta

Well-known member
سلام

مال من معدلشو عين بچه آدم وارد كرد ! ولي پدرم دراومد تا ثبت نام كردم اينترنت اكسپلوررم مشكل داشت تا صفحه 3 ميرفت بعد قطع ميشد

منم رفتم با فاير فاكس ثبت نام كردم ، شد كد رهگيري هم بهم داد !

به نظرتون مشكلي نداره ؟؟؟؟

دادن کد رهگیری به معنی درستی و کامل بودن ثبت نام هست
اگر خواستید در زمان ویرایش اطلاعاتی که فرستاده اید رو چک بکنید .

shs

New member
خيلي دلم گرفته !

جدا كه اقاي بيوستا امضاتون خيلي قشنگه منم دارم به اين نتيجه ميرسم كه " آن زمان آسوده زیستم که امیدم را از دیگران قطع کردم "

ديگه وقتشه منم آسوده زندگي كنم خسته شدم از بس برنامه ريختم و انتظار همكاري و حمايت داشتم ولي .... وقتشه كه يه مبارزه جانانه

رو شروع كنم وقتشه كه ديگه به هر قيمتي كه شده به آرزوهاي خودم برسم بايد " نه " گفتن رو ياد بگيرم . خب ما كه رفتيم كه رفتيم كسي كاري نداره ؟! :p :smilies-azardl (181 :smiliess (10):

_statistics_

New member
سلام دوستان یه سؤال واسم پیش اومده،به نظرتون اگه حجم یکی از مدارک اسکن شده یه مقدار جزیی کمتر از اونی باشه که گفتن مشکلی پیش میاد؟؟؟

بالا