نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

gentelman70

New member
شما می تونید وارد این تاپیک ها نشید..... سلیقه ها تو این مورد متفاوته هاااااا

من نظرم عوض شد
كلا بيان احساس راهي است براي مبازه با بيكاري
ما يه ضرب المثلي تو قوم خودمون داريم كه ميگه: بيكاري؟ چوب بشكن،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

gentelman70

New member
هیچی مثل لپ آواتار تو نمیشه تپل جونمممممم:smiliess (3):

آواتار تو منو ياد يه بچه شيطون و ننر مي اندازه كه دلت مياد بزني محكم تو سرش ولي نميتوني چون ميترسي مامانش دعوا راه بندازه و تو تو ذهنت قتل اون بچه رو هم ميكشي و بعد از چند دقيقه به خودت ميايي و ميگي راه آول بهتره و ميزني محكم تو سرش و منتظر عواقبش ميشي با خونسردي نيمه كامل همراه با ترس و ديدن مادرش بعد پنج دقيقه و دعوا با مادرش دم در خونه و بعد از دعوا ميگي اي كاش هيچي بهش نميگفتم....................خخخخخخخخخخخخخخخ
چه احساس خشني داشتم

ariyana

New member
آواتار تو منو ياد يه بچه شيطون و ننر مي اندازه كه دلت مياد بزني محكم تو سرش ولي نميتوني چون ميترسي مامانش دعوا راه بندازه و تو تو ذهنت قتل اون بچه رو هم ميكشي و بعد از چند دقيقه به خودت ميايي و ميگي راه آول بهتره و ميزني محكم تو سرش و منتظر عواقبش ميشي با خونسردي نيمه كامل همراه با ترس و ديدن مادرش بعد پنج دقيقه و دعوا با مادرش دم در خونه و بعد از دعوا ميگي اي كاش هيچي بهش نميگفتم....................خخخخخخخخخخخخخخخ
چه احساس خشني داشتم

منظورت آواتار من بووووود؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Taraa

Well-known member
من نظرم عوض شد
كلا بيان احساس راهي است براي مبازه با بيكاري
ما يه ضرب المثلي تو قوم خودمون داريم كه ميگه: بيكاري؟ چوب بشكن،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

تغییر استراتژی به این سرعت؟:shocked:

بابا تو دیگه کی هستی!

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

rainsavor

New member
میگم اینجا آواتارا عوض میشه از اولش برین نظرتون رو نغییر بدین . شما برای نی نی نظر میزاری فردا طرف بی بی میزاره . اغیار ببین کلی می خندن :65d6a5d6s:

mikhak s

New member
تارا : نظرم مثبته حس خوبي بهم دست ميده :motat:

آخرین ویرایش:
بالا