دانستنی هایی در مورد جن و ارواح و موجوداته غیر قابل رویت

eco.bio

New member
من راهاشو بلد نیستم و تاحالا هم امتحان نکردم هرچند راه هایی رو بهم پیششنهاد دادند. مشکل من اینه به این قضیه به دیده علمی نگاه میکنم اما کسایی که این کار رو بلدن معمولا انسان های علمی نیستند و دیدشون و هدفشون کاملا متفاوته. مطمن باشید دانشمندانی از گونه جن هم وجود دارند. ندارند؟

اره دقیقا همینه. مثلا همین خلقت انسان و داروین. وقتی از یه کار بلدی یا از یه کسی که مفسر قران هس ازش راهنمایی میخوای اصلا اجاره نمیده حرفتو بزنی رو افکار خودش پایبنده. بنظر من هیچ چیزی نشد نداره و هر چیزی بامنطق ادمی سازگاره به شرطی که بتونی رابطه رو پیدا کنی. حالا این نظر منه :smilies-azardl (181

epi_info

New member
من کل حرفم مشارکته فقط. مشارکت انرژی و فکرهای مختلف میتونه مارو خیلی جلو بندازه. ببینید من مدتیه در مورد این موجودات مطالعه میکنم. اما مشکل اینجاست که اطلاعات معتبر و علمی در دسترس نیست. جن ها فرا ماده هستند و بعد زمان ندارند اما قدرت ذهنیشون بسیار کمر از انسانه اما بر عکس انسان ماده است و تو زمان محصوره اما قویترین هوش رو در کل هستی برخورداره. فکر نمیکنید خدا مکمل مارو آفریده (جن ها) اما ما هرگز به این فکر نیفتادیم که مشارکت سازنده ای با اونا داشته باشیم؟ هرچند شواهدی در دسترسه که در زمان های بسیار قدیم مشارکت هایی از این ها با انسان وجود داشته

epi_info

New member
من به کسی نیاز دارم کاربلد باشه و البته علمی فکر کنه. بعید می دونم نشه به موفقیت هایی تو این زمینه دست پیدا کرد. البته این حرف های من در ابتدا شاید مضحک بنظر بیاد اما چرا ما نباید دو بعد موجود در دنیا رو با هم در نظر بگیریم؟ کاری که تنها انیشیتن کرد و مطمنم اطلاعات سری و محرمانه ای در کشورهای پیشرفته از این تحقیقات فرامادی وجود داره که منتشر نمیشه

eco.bio

New member
دوست عزیز از سایت های خارجی میتونی مطالب خوبی پیدا کنی. اگه میتونستم کمکت میکردم ولی من در زمینه جن زیاد علاقمند نیستم :65d6a5d6s: درحد انرژی های ماورا علاقه دارم.

من کل حرفم مشارکته فقط. مشارکت انرژی و فکرهای مختلف میتونه مارو خیلی جلو بندازه. ببینید من مدتیه در مورد این موجودات مطالعه میکنم. اما مشکل اینجاست که اطلاعات معتبر و علمی در دسترس نیست. جن ها فرا ماده هستند و بعد زمان ندارند اما قدرت ذهنیشون بسیار کمر از انسانه اما بر عکس انسان ماده است و تو زمان محصوره اما قویترین هوش رو در کل هستی برخورداره. فکر نمیکنید خدا مکمل مارو آفریده (جن ها) اما ما هرگز به این فکر نیفتادیم که مشارکت سازنده ای با اونا داشته باشیم؟ هرچند شواهدی در دسترسه که در زمان های بسیار قدیم مشارکت هایی از این ها با انسان وجود داشته

دوسته من شما روشو ب من بگو من پيش رو ميگيرم بهت ميگم هووووووووووم؟
در ضم انيشتن يا كساي ديگه ب تمركز فكري رسيده بودن ن كار با جن
شما هم اگه علمي هستي بهتره رو تمركزت كار كني
ولي لطفا اون روش و راه رو بهم بگو مرسي

جنها از نظر عقلي زودتر از بجه انسان رشد ميكنن
مردهاي جن از فلز نميترسن حتي از اونا بعنوان تزيين خودشون استفاده ميكنن ولي از اشيا نوك تيز ترس دارن بخاطر اين همنكام چله نشيني اكثر افراد ماهر و با تجربه ميگن با چاقو دور خودتون ي حصاز درس كنيد
ولي زنهاي جن بسيار زيبا هستن ولي بستگي ب نوع جن داره/و.لي ميگن اكثرا موهايي بلوري دارن/راستش من يكيش ديدم زشت بود:13:
راستي مواظب باش تو دنياشون وارد نشي اپي جان چون برات گرون تموم ميشه حتي فكر امتحانشم نكن
در مورد جن كتاباي زيادي حتي تو كتابخونه ها هشت ولي تسخيرش نديدم

sakar

New member
اره شاید گروهی کار کردن بهتر باشه. ولی باید همه بچه ها قوی باشن. منظورم از نظر روحی و تمرکز اینا هستش:smilies:

من با مت فیزیک و چاکرا و غیرو سروکار نداشتم ولی شنیدم میگن واسه اینجور کارا حتما باید اول محافظت بشی ینی محافظ داشته باشی
در غیر اینصورت کار اشتباهیه

sakar

New member
نمیدونم
ولی از چیزایی که شنیدم لازمه تو اینکار حتما با یه استاد یا یه کار بلد همراه باشی
یکی از دوستام میگفت یکی احظار جن میکرد با یکی از سوره ها(اسم نمیارم نکنه بعضیا هوس امتحان بکنن)
اون سوره رو میخوند و جنها میومدن البته فک کنم باید به تعداد مشخصی میخونده
اما باید دور خودش با یه چیزی حصار میکشیده و با ظاهر شدن اونا اصلا نباید میترسیده
میگفت یکی که اینکارو کرده و ترسیده جنا از اون حصارم رد شدن و اون فرد کاملا دیونه شده

.........
القصه منظورم اینه که مواظب خودتون باشید و بی گدار به اب ندید چون همه ی ادما نیاز به استاد دارن
اپی هم که میگه میخواد یه کار علمی انجام بده بهتره از اونایی که بصورت غیر علمی کار کردن کمک بگیره چون همونظور میدونید تمام چیزایو که افراد غیر علمی یه زمانی بسادگی مطرح کردن علم در ابتدا اونارو به شدت نفی کرده و بعد اومده روش تحقیق کرده به همون نتیجه ی اونا رسیده بنابراین بهتره از تجارب غیر علمیها استفاده کنید

eco.bio

New member
نمیدونم
ولی از چیزایی که شنیدم لازمه تو اینکار حتما با یه استاد یا یه کار بلد همراه باشی
یکی از دوستام میگفت یکی احظار جن میکرد با یکی از سوره ها(اسم نمیارم نکنه بعضیا هوس امتحان بکنن)
اما باید دور خودش با یه چیزی حصار میکشیده و با ظاهر شدن اونا اصلا نباید میترسیده
میگفت یکی که اینکارو کرده و ترسیده جنا از اون حصارم رد شدن و اون فرد کاملا دیونه شده

.........
القصه منظورم اینه که مواظب خودتون باشید و بی گدار به اب ندید چون همه ی ادما نیاز به استاد دارن
اپی هم که میگه میخواد یه کار علمی انجام بده بهتره از اونایی که بصورت غیر علمی کار کردن کمک بگیره چون همونظور میدونید تمام چیزایو که افراد غیر علمی یه زمانی بسادگی مطرح کردن علم در ابتدا اونارو به شدت نفی کرده و بعد اومده روش تحقیق کرده به همون نتیجه ی اونا رسیده بنابراین بهتره از تجارب غیر علمیها استفاده کنید

خب اره دوست عزیز کار کردن با جن و... نیاز به تبحر خاصی داره اینطوری نیس که با کتاب خوندن ادم هوس کنه وارد دنیای اونا بشه. چون همینکه درحالت عادی ما اونارو نمیبینیم خودش دلیلی داره بی دلیل نیس! ولی دوست عزیزمون اپی گفتن که دنبال یه رابطه سازنده با اونا هستن یه جورایی برای بهتر کردن موقعیت و دنیای کنونی و از این قبیل حرفها.... که خب همه میدونیم که گفتنش راحته ولی خیلی کار سختیه. بنظر من بجای کار عملی تو این زمینه بهتره داده ها و کارهایی که تو دنیا رو این انجام شده جمع اوری بشه چون با جمع اوری داده ها هستش که میشه نظریه داد و نتیجه گیری بهتری کرد قبل از انجام هر ازمایشی:sarma:

نمیدونم

.........

بله ميدونم اون سوره چيه ولي اونجا گفته اسم جن مورد نظر بخاطر اين اول بحث گفتم اسماي جنا رو كسي ميدونه يا نه
البته بهتره تو تمركزمون كار كنيم
من ك فعلا حال تمركز ندارم

epi_info

New member
جنها از نظر عقلي زودتر از بجه انسان رشد ميكنن
مردهاي جن از فلز نميترسن حتي از اونا بعنوان تزيين خودشون استفاده ميكنن ولي از اشيا نوك تيز ترس دارن بخاطر اين همنكام چله نشيني اكثر افراد ماهر و با تجربه ميگن با چاقو دور خودتون ي حصاز درس كنيد
ولي زنهاي جن بسيار زيبا هستن ولي بستگي ب نوع جن داره/و.لي ميگن اكثرا موهايي بلوري دارن/راستش من يكيش ديدم زشت بود:13:
راستي مواظب باش تو دنياشون وارد نشي اپي جان چون برات گرون تموم ميشه حتي فكر امتحانشم نكن
در مورد جن كتاباي زيادي حتي تو كتابخونه ها هشت ولي تسخيرش نديدم
lمیشه خواهش کنم یه کم اطلاعات بدی که چجوری تونستی با اینا ارتباط برقرار کنی؟

بگم نميدونم باور ميكني؟
متاسفانه كسي ك بهم گف نيرويي دارم خودش نيرويي ك فروردين ماه تقويت كرده بودم گرفت
الان خيلي ضعيفم

mj1919

New member
من خيلي گفتم ولي شما مث اينكه منظورمو نگرفتيد
وا... نميخام بگم شما گوش بديد اخه من حرف نميزنم دارم مينويسم

گویا شما از دست من شاکی هستید، واسه اون پستای اول.

قصد شوخی داشتم، منظوری نداشتم.

الانم جدی میگم، پستای همه رو از اول خوندم،

کنجکاوم بیشتر بدونم!

najma

New member
موهای بلورین ؟؟؟؟
خدای من ن ن ن ن
جن هم نشدیم لاقل موهامون بلورین باشه :smiliess (9):

najma

New member
شا هم رنگ كن
من گفتم نديدم فقط از تجربه يكي از نويسندگان ك نوشته بود خوندم خودم ميگم يكي ديدم زشت بود

باشه هر موقع رنگ بلورین پیدا کردم حتما ... هر چند با گذر سن حاصل میشود :65d6a5d6s:
با احترام به دوست خوبمون اپی جون ، ببخشید دیگه میدونم شما چقدر روی اسپم حساسی :whistle:

بانو

New member

ی سوال میشه بهم جواب بدین ؟

گفتم که ی چندتا از بچه ها میگفتن با جنا ارتباط میگیرن و درباره آینده من پرسیدن حالا اینی به من گفتن راسته؟شنیدم به اون بالاها راه ندارن و از آینده . سرنوشت خبر ندارن فقط از آسمون دزدکی ی چیزی میشنون و یکم از خودمون تو زمان جلوترن یعنی چند دیقه بعد خودومونو میدونن نه بیشتر ....و بهمون خبر میدم؟
میتونن ذهن خودمونو بخونن
؟

بالا