از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

waria

New member
:5::5: چننننگگگگگگگگگگگگگاااااااااااااااااااللللللللللللللل خوبی آقا رضا !!!!!! خدایی اینو به تنهایی ساخته و پرداختی!!!؟؟؟

راستی بگم که من از "جانم" گفتن های رضا خوشم میاد!
براشماها هم سوال شده بود؟؟منم هی با خودم فکر کردم رابطه ی چنگال و ناخن و پتو رو بفهمم،هیچی دستگیرم نشد.ولی حالم خوب نبود دیگه پیگیری نکردم...:dadad4:

ZOT

New member
من از شیطونیه واریا و این دختر کوچولوهای خوشگل که واسه آواتارش میذاره خوشم میاد!

bacillus.bs

New member
از اواتار با نمک توپولوت
184817_derisive.gif

antenyus

Active member
براشماها هم سوال شده بود؟؟منم هی با خودم فکر کردم رابطه ی چنگال و ناخن و پتو رو بفهمم،هیچی دستگیرم نشد.ولی حالم خوب نبود دیگه پیگیری نکردم...:dadad4:

منظورش ک واضحه...... ینی بعضی دخترا اینقد ناخوناشون بلنده ک میترسن دست به چیزی بزنن ناخن هاشون بشنگه(بشکنه) و چون پتو کشیدن رو خودشونو دیگه باید خودشون انجام بدن ناچارا متوسل میشن به چنگال........

ما کلا پتومونو با پاهامون پرت میکنیم رو هوا بعد تو جیک ثانیه میپریم رو تخت ... پتو خودش مث آدم میاد رومون.............:4d564ad6: :4d564ad6:

antenyus

Active member
بچه هاااااااااااا تایپیکا داره بسته میشه این دیگه واقعیه............................ مانور نیست.............................

marjan_h67

New member
واااااااااااااااااای چ نی نی هایی....از این نی نی های خوردنی اواتارش خ خوشم میاد:thanks:

sara77

New member
boro baghale mamani lala kon fesgheli

ااااخ که بدجور خابم میاد والا حالتو میگرفتم هااااااااا من بقل مامانو ااز کجا بیارم مامانم اونجا من اینجااااا مامانننننننننننننننننننیییییییییییییییییییییییییی:13:

ariyana

New member
بچه ها شما که دارید در مورد آواتار قبلی نظر میدین؟؟؟؟؟

بالا