sara77
New member
نه جیگر این از اوناس که حرصتو در میاره ناراحتم بشه دیگه خعععععععععععععلی پروو پس:New (6):خب تصویب شد ، کوتاه اومدیم ;-)
حس میکنم آق رضا ناراحت شدن ، آره سارا جون ؟
نه جیگر این از اوناس که حرصتو در میاره ناراحتم بشه دیگه خعععععععععععععلی پروو پس:New (6):خب تصویب شد ، کوتاه اومدیم ;-)
حس میکنم آق رضا ناراحت شدن ، آره سارا جون ؟
چرا یه جوری پاسخ میدین که انگار دارین باهم صحبت می کنین.یه نگاه به موضوع تاپیک بندازین دوستان...کلا از موضوع خارج شدین.
چرا یه جوری پاسخ میدین که انگار دارین باهم صحبت می کنین.یه نگاه به موضوع تاپیک بندازین دوستان...کلا از موضوع خارج شدین.
قربون شما دوست جونیااااااااااااااااااااآره ازون موقع ها ک تو سایت جعبه گفتگو بود باسیلوس جونو میدیدم ... دوسش داشتم شیطونو فعال بود مثه الان @-}--
حالا درمورد چی بود که اشکتو دراورده
بگم؟
آخه یکم بده.ولی میگم.نمیتونم توو دلم نگه دارم.من اصلا تحمل اینجور چیزارو ندارم.توو خونه هم اگه تی وی یه هو از این خشونت ها نشون بده سریع کانال رو عوض میکنن چون من ببینم مریض میشم
یه مطلب بود راجع به تجاوز به دختر هندی
6 نفر تجاوز کردن بهش بعد وحشیا گرفتن یه میله اهنی توو بدنش فرو کردن کلا زدن فورنیکس مورنیکسو داغون کردن بعد روده هاشو از پایین کشیدن بیرون انداختن همون جوری کنار خیابون.مردم هم فقط نگاه میکردن.چن روز توو کما بوده بعد تموم کرده
وااااااااااااااااااااااااااااای
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
دوباره اشکم در اومد
انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5:![]()