پر کن پياله را

matin

New member
پر کن پياله را
کين جام آتشين
ديري ست ره به حال خرابم نمي برد
اين جامها -که در پي هم مي شود تهي-
درياي آتش است که ريزم به کام خويش،
گرداب مي ربايد و، آبم نمي برد!
* * *
من، با سمند سرکش و جادويي شراب،
تا بي کران عالم پندار رفته ام
تا دشت پر ستارۀ انديشه هاي گرم
تا مرز ناشناخته مرگ و زندگي
تا کوچه باغ خاطره هاي گريز پا،
تا شهر يادها...
ديگر شراب هم
جز تا کنار بستر خوابم نمي برد،
* * *
هان اي عقاب عشق!
از اوج قله هاي مه آلود دور دست
پرواز کن به دشت غم انگيز عمر من
آنجا ببر مرا که شرابم نمي برد!
آن بي ستاره ام که عقابم نمي برد!
* * *
در راه زندگي،
با اينهمه تلاش و تمنا و تشنگي،
با اينکه ناله مي کشم از دل که: آب... آب!
ديگر فريب هم به سرابم نمي برد!

پر کن پياله را

m imeni

New member
:25r30wi:وای آقای متین یه کم شادتر تو رو خدا

شادتر شادتر شادتر...............................خوب دیگه لودگی بسه

factorVIII

Member
شعری بسیار زیبا از فریدون مشیری...این شعر استاد شجریان خونده و بسیار زیباست..پیشنهاد میکنم گوش بدید..

آخرین ویرایش:

m imeni

New member
حتما سلامتون رو بهش میرسونم:auizz3ffy9vla57584x
ضمننا تو اوج جوونی این طور حس وحالا اصلا خوب نیست شاد باشین بخندین با خودتون مهربونتر رفتار کنین
اصلا بی خیاله غصه یه کوچولو قوی تر باشید همه چیز حله حله

matin

New member
حتما سلامتون رو بهش میرسونم:auizz3ffy9vla57584x
ضمننا تو اوج جوونی این طور حس وحالا اصلا خوب نیست شاد باشین بخندین با خودتون مهربونتر رفتار کنین
اصلا بی خیاله غصه یه کوچولو قوی تر باشید همه چیز حله حله

دوست عزیز سعی میکنیم شاد باشیم ولی شادی هم شرایط خاص خودش رو داره

capilus

New member
شعري كه گذاشتين قشنگ بود!امانظرتون راجب شاديو مخالفم!انسان خودش بايد به فكرشادي خودش باشه وبتونه شادباشه تحت شرايط مختلف!شرايط خاصي نميخواد!البته اين نظرمن هست!

matin

New member
شعري كه گذاشتين قشنگ بود!امانظرتون راجب شاديو مخالفم!انسان خودش بايد به فكرشادي خودش باشه وبتونه شادباشه تحت شرايط مختلف!شرايط خاصي نميخواد!البته اين نظرمن هست!

مرسی . بله انسان ها باید شاد باشن و شادی بخش .... ولی شادی هم مثه هر چیزی دیگه ای شرایط خاص خودش و میخوان وگرنه نظره من اینه ماها بیشتر سر خوشیم تا شاد .

capilus

New member
مرسی . بله انسان ها باید شاد باشن و شادی بخش .... ولی شادی هم مثه هر چیزی دیگه ای شرایط خاص خودش و میخوان وگرنه نظره من اینه ماها بیشتر سر خوشیم تا شاد .
حتي اگه به قول شما سرخوشيم هم باشه باز بنظرمن بهترازيه گوشه اي نشستن وغصه خوردنه!دنياروبه كام بقيه هم تلخ كردن ميشه اونطوري!شادي براي خودوديگرا ن به ارمغان بياروريم!:thanks:

آخرین ویرایش:

matin

New member

حتي اگه به قول شما سرخوشيم هم باشه باز بنظرمن بهترازيه گوشه اي نشستن وغصه خوردنه!دنياروبه كام بقيه هم تلخ كردن ميشه اونطوري!شادي براي خودوديگرا ن به ارمغان بياروريم!:thanks:

آره !!! با حرفت موافقم پس چیزهائی که باعث شادی دیگران میشه ازشون نگیر :) مثل "" م ""

بالا