حرفهای خودمونی
mehran35 New member 2013-01-01 #11 Martian گفت: کلیک کنید تا باز شود... این دقیقا حال وروز من بود قبل امتحانات !!!!!!!!!چیکارکنم دقیقه نودی بودن تو خون منه!!!!!!!!!!!
Martian گفت: کلیک کنید تا باز شود... این دقیقا حال وروز من بود قبل امتحانات !!!!!!!!!چیکارکنم دقیقه نودی بودن تو خون منه!!!!!!!!!!!
AWWA New member 2013-01-01 #12 nasiri35 گفت: این دقیقا حال وروز من بود قبل امتحانات !!!!!!!!!چیکارکنم دقیقه نودی بودن تو خون منه!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... این برنامه همیشگی منه. روز اول چه نقشه هایی که نمیکشیدم!!تازه کلی هم کتاب برای مطالعه اضافی جمع می کردم،آخر سر همون جزوه استادم نصفه می موند.
nasiri35 گفت: این دقیقا حال وروز من بود قبل امتحانات !!!!!!!!!چیکارکنم دقیقه نودی بودن تو خون منه!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... این برنامه همیشگی منه. روز اول چه نقشه هایی که نمیکشیدم!!تازه کلی هم کتاب برای مطالعه اضافی جمع می کردم،آخر سر همون جزوه استادم نصفه می موند.
Martian New member 2013-01-02 #19 من كه با ديدنه اين عكس واسه مظلوميته دختراي دهه شصت اشك تو چشام جمع شد!!!! اين دهه هفتاديا دختر نيستن كه!!يوز پلنگن!!!!!!!!!!!!
من كه با ديدنه اين عكس واسه مظلوميته دختراي دهه شصت اشك تو چشام جمع شد!!!! اين دهه هفتاديا دختر نيستن كه!!يوز پلنگن!!!!!!!!!!!!