آیا می دانید ایرانیان...

am-ml

New member
آيا مي دانيد ايرانيان در انگليس ثروتمندترين قشر جامعه هستند حتيثروتمندتر از ملکه اليزابت
آيا مي دانيد ايرانيان در آمريکا فرهيخته ترين افراد جامعه آمريکا هستند
آيا مي دانيد رئيس کامپيوتر ناسا يک ايراني است آيا مي دانيد حدود ۲۵۰
ايراني محقق در ناسا داريم
آيا مي دانيد سال ۲۰۰۱ در فرانسه سال ايران نام داشت آيا مي دانيد بناي برج دوقولوي تجارت جهاني نيويورک توسط ۲ ايراني بنا (بازسازی) خواهد شد
آيا مي دانيد زمانی کورش کبير بر جهان حکومت مي کرد و قدرت جهان در دست ايران بود
آيا مي دانيد ايران جوانترين جمعيت دنيا را دارد
آيا مي دانيد اگر ۳ قاره آسيا و آمريکا و آفريقا را به هم وصل کنيم ايران در مرکز جهان قرار می گیرد

آيا مي دانيد کشور ايران هفدهمين کشور وسيع دنياست؟
آيا مي دانيد ايران فلاتي به وسعت ۱/۶۴۸/۱۹۵ کيلومتر مربع است
آيا مي دانيد قدمت جيرفت در ايران به ۵ هزار سال پيش باز مي گردد و کهن ترين شهر در جهان است؟
آيا مي دانيد اولين مردماني كه نخ را اختراع كردند و موفق به ريسيدن آن شدند ايرانيان بودند
آيا مي دانيد بعضي از قاليچه هاي ايراني ۵۰۰ سال طول مي كشد تا از بين بروند

آيا مي دانيد: اولين مردماني كه سيستم فاضلاب را جهت تخليه آب شهري اختراع كردند ايرانيان بودند
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند ايرانيان بودند

آيا مي دانيد: اولين مردماني كه مس را كشف كردند ايرانيان بودند
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند ايرانيان بودند

آيا مي دانيد: اولين مردماني كه ذوب فلزات را آغاز كردند ايرانيان بودند (seeyalk) که در شهر سيلك در جنوب شرق کاشان می زیستند
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند ايرانيان بودند؟
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند ايرانيان بودند
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه عطر را براي خوشبو شدن بدن ساختند ايرانيان بودند؟
آيا مي دانيد: اولين مردماني كه كشتي يا زورق را ساختند ايرانيان بودند
آيا مي دانيد: اولين ارتش سواره نظام در دنيا توسط سام ايراني با ۱۱۵ سرباز افتتاح شد

آيا مي دانيد: اولين مردماني كه حروف الفبا را ساختند در ۷۰۰۰ سال پيش، ايرانيان بودند

آيا مي دانيد: اولين مردماني كه شيشه را كشف كردند و از آن براي منازل استفاده كردند ايراينان بودند

آيا مي دانيد: اولين راه شوسه و زير سازي شده در جهان توسط داريوش ساخته شد
آيا مي دانيد: فيثاغورث كه به دلايل مذهبي از كشور خود گريخته بود و به ايران پناه آورده بود توسط داريوش بزرگ داراي يك زندگي خوب همراه با مستمري دائم شد

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
نه نمیدانستیم.خب نتیجه؟؟
ایا میدانستید با این همه ادعا الان هیچ چیز خاصی نیستیم:dadad4:

@... zahra

New member
آيا مي دانيد: فيثاغورث كه به دلايل مذهبي از كشور خود گريخته بود و به ايران پناه آورده بود توسط داريوش بزرگ داراي يك زندگي خوب همراه با مستمري دائم شد

خب بیگانه پرستیم.........:j58r36j3gcr4suxymup
الان چراپس وضع اینه؟:13:با این همه تعریف...

am-ml

New member
نه نمیدانستیم.خب نتیجه؟؟
ایا میدانستید با این همه ادعا الان هیچ چیز خاصی نیستیم:dadad4:

اینا ادعا نیست واقعیت گذشته ماست،
اما چرا نیستیم رو، هر کسی به سهم خودش اگه بهش فکر کنه و دنبال جوابش باشه ،من به یکی از هدفای خودم از گذاشتن این تاپیک رسیدم

s861276

New member
دود از کنده بلند میشه
همش بودیم بودیم بودیم ............ :65d6a5d6s:

leyla-h

New member
راستش الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت به گذشته افتخار کنم یا به حال الان تاسف!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza.n

New member
اینا ادعا نیست واقعیت گذشته ماست،
اما چرا نیستیم رو، هر کسی به سهم خودش اگه بهش فکر کنه و دنبال جوابش باشه ،من به یکی از هدفای خودم از گذاشتن این تاپیک رسیدم

ادعا که صرفا چیز دروغ نیست که شما میگی ادعا نیست و واقعیت گذشته ی ماست.:riz277:چرا نیستیم هم سوال بنده نبوده که شما سعی کردید پاسخ بدید.:smiliess (12):من هم فقط صرفا یک حقیقت ساده رو نوشتم که الان چیز خاصی نیستیم با اون پیشینه.ایشالا به همه ی هدفات برسی جانم:bunnyearsmiley:

am-ml

New member

خب بیگانه پرستیم.........:j58r36j3gcr4suxymup
الان چراپس وضع اینه؟:13:با این همه تعریف...
هر بیگانه ای رو قبول نکردیم ،به یه دانشمند بزرگ وقتی پناه دادیم که ملت خودش هنوز اینقدر بالغ نشده بودن که قدر علمش رو بدونن و بدونن که چه کسی رو از دست میدن.
وضع اون موقعه رو آدمای اون موقع ساختن و افتخار امروز ما شدن ما برای وضع این موقعه چیکار میخواییم بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط خود ما

am-ml

New member
ادعا که صرفا چیز دروغ نیست که شما میگی ادعا نیست و واقعیت گذشته ی ماست.:riz277:چرا نیستیم هم سوال بنده نبوده که شما سعی کردید پاسخ بدید.:smiliess (12):من هم فقط صرفا یک حقیقت ساده رو نوشتم که الان چیز خاصی نیستیم با اون پیشینه.ایشالا به همه ی هدفات برسی جانم:bunnyearsmiley:
ادعا دروغ نیست ولی واقعیت هم نیست چیزیه که باید ثابت بشه .ولی اینا تاریخ ماست و انشالا تکرار میشه .
شما گفتین میدانستید الان چیزی نیستیم ،من عرض کردم که چراییش از اهداف من بوده که شما با نوشتن این جمله به طور ضمنی داری میگی که بهش فکر میکنی.

am-ml

New member
دود از کنده بلند میشه
همش بودیم بودیم بودیم ............ :65d6a5d6s:
میگم بودیم بودیم بودیم ..........
چون بعضی ها که نبودن و نیستن همش دارن سعی میکنن به ما تلقین کنن که نبودیم و نیستیم
بودیم ها رو من گفتم ،مطمئنا کم نیستن هستیم هایی که بشه نوشت...........

reza.n

New member
هر بیگانه ای رو قبول نکردیم ،به یه دانشمند بزرگ وقتی پناه دادیم که ملت خودش هنوز اینقدر بالغ نشده بودن که قدر علمش رو بدونن و بدونن که چه کسی رو از دست میدن.
وضع اون موقعه رو آدمای اون موقع ساختن و افتخار امروز ما شدن ما برای وضع این موقعه چیکار میخواییم بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط خود ما

اون که کار خوبی کردن قبولش کردن.اونا ظرفیتشو نداشتن ما اوردیمش.ما سود کردیم.مثه الان که کشور ما ظرفیتشو نداره فرار مغزها داریم.برو بچه های ناسا مثلا.:dadad4:
هر دوره ای باید به اندازه ی خودش زحمت بکشه ولی الان اینطوری شده که تا حرفی پیش میاد میگن" ما الان چی کار میکنیم.فقط خود ما.اون موقع ها که وضعمون اونطوری بود چون ادمای اون موقع وضع اون موقع رو ساختن...."ولی ساختن کشور و جامعه مثه دو امدادیه که تو هر دور شخص باید بدوده با سرعت تا چوب و دست نفر بعدی بده اونم به همین صورت تا اخر برنده شن.ولی الان نسل اندر نسل ما بیکار و لاکپشتی راه رفته بعد یهو رسیده به این نسل همه انتظار دارن که اونقد خوب بدوییم که اول دنیا بشیم.این که نمیشه.مطمئنا در حال حاضر خیلیا دارن تمام تلاششونو میکنن.ولی این پیشرفت و رسیدن باید پیوسته و طولانی مدت انجام بشه.البته با این وضعی که عده ی زیادی هم دنبال منافع شخصی هستن و برخورد قاطعی هم باهاشون نمیشه خب خیلی دیرتر به هدفمون میرسیم و شایدم نرسیم.شاید باید اینو قبول کنیم که هیچ وقت به لحاظ علمی و ...مثه ایران قدیم نمیشیم.این حرف از روی ناامیدی نیست که از روی منطقه چون مسلما کشورهای دیگه صبر نمیکنن که ما بهشو ن ایا برسیم ایا نرسیم...به هرحال حرف حرف درستیه که همه ی ما باید تلاش کنیم ولی...:smilies-azardl (181

s861276

New member
بله خب همه ما دوست داریم هم خودمون به یه جا برسیم هم مملکتمونو پیشرفت بدیم ولی آیا فقط به خواستن ماست ؟
یعنی دنیا این قدر گلستونه که تا من یه چیزی خواستم بهش برسم . حتی اگه خودم هم بخوام و تلاش کنم بقیه این اجازه رو میدن و امکاناتش رو فراهم میکنن ؟
هیچ وقت یادم نمیره اون زمانی که دانشجوی لیسانس بودم با چند تا از بچه ها یه طرح تحقیقاتی خوب به ذهنمون رسید که اگه انجام میشد تو ایران صدا میکرد .وقتی رفتیم به معاون تحقیقاتی دانشگاه گفتیم چه قدر بودجه میدین در کمال آرامش گفت صفر ریال
نه تنها ایشون بقیه هم هیچ پشتیبانی نکردن ........
همین میشه که باید به ایرانیای افتخار کنیم که تو آمریکا و انگلیس و ...... و با علم و سرمایه اونا به یه جایی رسیدن و همه پیشرفتشون هم برای اونجا و مردم اونجاست در حالی که مردم مملکت خودشون بی بهره هستن و فقط یه اسم ایرانی بودن رو یدک میکشن

reza.n

New member
ادعا دروغ نیست ولی واقعیت هم نیست چیزیه که باید ثابت بشه .ولی اینا تاریخ ماست و انشالا تکرار میشه .
شما گفتین میدانستید الان چیزی نیستیم ،من عرض کردم که چراییش از اهداف من بوده که شما با نوشتن این جمله به طور ضمنی داری میگی که بهش فکر میکنی.

خیلی خب جانم.پس شما هروقت مدرکی اوردی برای تک تک چیزهایی که نوشتی من قبول میکنم که این ها واقعیته نه ادعا.باید قبول کرد که گاهی افراط هم میشه.دیگه میخایم هرچی خوب تو دنیاس رو بچسبونیم به ایران قدیم و کوروش و ....هان.ضمنی رو خوب اومدی جانم.:riz304:

am-ml

New member
اون که کار خوبی کردن قبولش کردن.اونا ظرفیتشو نداشتن ما اوردیمش.ما سود کردیم.مثه الان که کشور ما ظرفیتشو نداره فرار مغزها داریم.برو بچه های ناسا مثلا.:dadad4:
هر دوره ای باید به اندازه ی خودش زحمت بکشه ولی الان اینطوری شده که تا حرفی پیش میاد میگن" ما الان چی کار میکنیم.فقط خود ما.اون موقع ها که وضعمون اونطوری بود چون ادمای اون موقع وضع اون موقع رو ساختن...."ولی ساختن کشور و جامعه مثه دو امدادیه که تو هر دور شخص باید بدوده با سرعت تا چوب و دست نفر بعدی بده اونم به همین صورت تا اخر برنده شن.ولی الان نسل اندر نسل ما بیکار و لاکپشتی راه رفته بعد یهو رسیده به این نسل همه انتظار دارن که اونقد خوب بدوییم که اول دنیا بشیم.این که نمیشه.مطمئنا در حال حاضر خیلیا دارن تمام تلاششونو میکنن.ولی این پیشرفت و رسیدن باید پیوسته و طولانی مدت انجام بشه.البته با این وضعی که عده ی زیادی هم دنبال منافع شخصی هستن و برخورد قاطعی هم باهاشون نمیشه خب خیلی دیرتر به هدفمون میرسیم و شایدم نرسیم.شاید باید اینو قبول کنیم که هیچ وقت به لحاظ علمی و ...مثه ایران قدیم نمیشیم.این حرف از روی ناامیدی نیست که از روی منطقه چون مسلما کشورهای دیگه صبر نمیکنن که ما بهشو ن ایا برسیم ایا نرسیم...به هرحال حرف حرف درستیه که همه ی ما باید تلاش کنیم ولی...:smilies-azardl (181
اینا رو در جواب شما نمیگم به طور کلی میگم که باید
زندگی ملاصدرا و ابن سینا رو بخونیم و مشقت هایی که با حاکمان زمان خودشون و کج فهمی علمای اون زمان داشتن رو ببینیم......
همینطور در مورد گالیله ،انیشتین و ....
من فکر میکنم ایران قدیم یکی از چیزایی که داشته و ما الان درش ضعیف شدیم ،خودباوری و امیدواری هست .

am-ml

New member
خیلی خب جانم.پس شما هروقت مدرکی اوردی برای تک تک چیزهایی که نوشتی من قبول میکنم که این ها واقعیته نه ادعا.باید قبول کرد که گاهی افراط هم میشه.دیگه میخایم هرچی خوب تو دنیاس رو بچسبونیم به ایران قدیم و کوروش و ....هان.ضمنی رو خوب اومدی جانم.:riz304:
قبول می کنم :auizz3ffy9vla57584x

reza.n

New member
اینا رو در جواب شما نمیگم به طور کلی میگم که باید
زندگی ملاصدرا و ابن سینا رو بخونیم و مشقت هایی که با حاکمان زمان خودشون و کج فهمی علمای اون زمان داشتن رو ببینیم......
همینطور در مورد گالیله ،انیشتین و ....
من فکر میکنم ایران قدیم یکی از چیزایی که داشته و ما الان درش ضعیف شدیم ،خودباوری و امیدواری هست .
نزدیک بود لایک کنما.دیدی داشت چی میشد:ph34r-smiley:با اول حرفت موافقم.ولی خداییش جمله اخریرو قبول ندارم.خودباوری و اعتماد به نفس کاذب که دیگه داره میباره از سر و روی ملت.جدی میگم.خودباوری هست ولی دیگه با توجه به امکانات و ظرفیت فکری دانشگاها و اساتید(مخصوصا اساتید)و دانشجوها کار خیلی بیشتری بر نمیاد.البته من به نسل خودمون امیدوارم.یا حداقل یه نسل قبل ما.ذهن بازتری دارن.البته اگه از اونور بوم نیافتاده باشن

sara77

New member
نه کاش نمیدونستم که اگه الن این وضعمونه بگیم عیب نداره ما از همون اولاش بدبخت بودیم الان چی بگیممممممممممممممم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا