نظر جالب رهبر انقلاب درباره بد حجاب های در مراسم استقبال

Taraa

Well-known member
اینکه این سخنرانی رو شنیدم یا نه به بحث مربوط نمیشه خانوم تارا.
گفتم که به نظر من که حقیقت هم هست ایشون حرفی رو بدون تحریف نقل قول کردن. تمام شد رفت!

آقا شما چرا جدیدا دیر میگیری؟

دارم میگم من این سخنرانی رو شنیدم ... این چیزی که ایشون نوشته که بقول شما صحبتای بدون تحریف رهبره ، بدون تحریف نیست ... حالا ربطش مشخص شد؟

najma

New member
زمانی که منطق کمرنگ میشه تهدید پر رنگ میشه! این در طول تاریخ تکرار شده...

و زمانی که پاسخی برای حرف منطقی دیگران پیدا نمیکنی دست به تمسخر میزنی تا ناتوانی ات رو بپوشانی! این هم در طول تاریخ تکرار شده :motat:

Persian-Masoud

New member

آقا شما چرا جدیدا دیر میگیری؟

دارم میگم من این سخنرانی رو شنیدم ... این چیزی که ایشون نوشته که بقول شما صحبتای بدون تحریف رهبره ، بدون تحریف نیست ... حالا ربطش مشخص شد؟

شما خیلی چیز هارو نشنیدی! سر بحث آب و برق و اتوبوس مجانی برام ثابت شد!

Persian-Masoud

New member
شما موید تمسخر دیگران بودی و این به منزله انجام همون عمل هست .

خوبه که حکم شرعی هم بلدین بدین! این حکم شما در کدام قانون آمده که تایید عدم تحریف نقل قول شخصی به منزله تمسخر افکار و عقاید دیگران هست؟؟

mahsa.

New member
بچه ها بحثو منحرف نکنید ادانه ندید لطفا
مسعود جان مگه تو کنکور نداری
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_ah

New member
اههههههههه
چرا نمیشه به یه نفر پشت سر هم امتیاز داد :13:

najma

New member
خوبه که حکم شرعی هم بلدین بدین! این حکم شما در کدام قانون آمده که تایید عدم تحریف نقل قول شخصی به منزله تمسخر افکار و عقاید دیگران هست؟؟

خب این طبق احادیث ماست که شما قطعا قبول نداری و میرسیم به همون بحث خانه از پایبست و اینا ...
توصیم اینه که برو بشین درستو بخون مسعود جان مهسا راست میگه .

Persian-Masoud

New member
خب این طبق احادیث ماست که شما قطعا قبول نداری و میرسیم به همون بحث خانه از پایبست و اینا ...
توصیم اینه که برو بشین درستو بخون مسعود جان مهسا راست میگه .

میخونم اما خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار فکر نکنی ادامه نمیدم چون تسلیم شدم.
خواستی در پیغام خصوصی در خدمتیم.
شب خوش.

Persian-Masoud

New member
ببین داداش مسعود ، من بس که تو این سایت بحث کردم پیر شدم .... تنها خواهشی که ازت دارم: برا اون چیزایی که واسه ما مقدسه و احیانا شما بهش اعتقاد نداری حرمت نگه دار ، همین

الله اکبر! ما زبون همدیگرو نمیفهمیم.
ادامه نده.
شب خوش.

خیلی متاثر شدم از اینکه در تاپیک به این زیبایی نمی دونم این تاپیک رو تو بحث آزاد گذاشتم یا مطالب مفید که اینطور نقدش کردید؟!!

متن این سخنرانی تحریف نشده
چرا از آب گل آلود ماهی می گیرید؟ حراست چه ربطی به بیانات رهبری داره توجه داشته باشین ما بدحجاب هایی داریم که به استقبال رهبری نمیرن... از دیدن آقا اشک از چشمانشون جاری نمی شه...

هرگز یه تاپیک دینی و عقیدتی مجوز توهین به عقاید همدیگه نیست
لطفا عقایدتونو برای خودتون نگدارید
متشکرم:riz304:

princess

New member
نمی دونم چرا ما هرمطلبی رو اینقدر می پیچونیم. رهبرمون یه مطلبی رو خیلی واضح و روشن بیان کردن .بدون اینکه از کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنن. بعد به جای اینکه ما ازش استفاده کنیم میایم می شینیم تجزیه تحلیلایی می کنیم که ربطی بهش نداره و بعدشم که یه برداشتایی می کنیم و یه اینو اون ربطش می دیم که اخرشم نمی فهمیم چی شد. بابا اصل مطلبو بگیرید خلاص:mad_majidonline:

Persian-Masoud

New member
شما که اصلا اهل مسخره کردن نیستی!!!! استغفرالله

من نمیدونم کاری به کار شما که درک و شعورتون قبلا ثابت شده هست ندارم چرا پست منو نقل قول میکنی؟
دست از سرمون بر میداری یا نه؟ مسخره میکنم یا نمیکنم به شما ربطی نداره! برو سربازیتو بکن تموم شدی برگرد.
عزت زیاد.

بالا