نظر جالب رهبر انقلاب درباره بد حجاب های در مراسم استقبال

رهبر معظم انقلاب در جریان سفر خود به استان خراسان شمالی در باره حجاب برخی استقبال کنندگان فرمودند : انسان نهی از منکر هم میکند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. بنابراین با قشر دانشجو ارتباط پیدا کنید.

رهبر معظم انقلاب در جریان سفر خود به استان خراسان شمالی درباره حجاب برخی استقبال کنندگان اظهارنظر کردند.
رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان فرمودند: «خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهای فرهنگی و هنری بروید و پذیرای جوانها باشید.

با روی خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زننده‌ای داشته باشد؛ داشته باشد.

بعضی از همین هائی که در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقای مهمان‌نواز، هم بقیه‌ی آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم هائی بودند که در عرف معمولی به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ی به این اهداف و آرمانهاست.

او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر باطن است؛ نمی‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئی هستم / آیا تو چنان که مینمائی هستی؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم میکند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. بنابراین با قشر دانشجو ارتباط پیدا کنید.»

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

amirreza

New member
زنده باد رهبر باشعور انقلاب :heart:

بنظر منم کار این حراستیا البته بیشترشون تنفر ایجاد میکنه

Taraa

Well-known member
خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال

او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر باطن است؛ نمی‌بینند

عالی ... فقط خودت

AWWA

New member
منم این سخنرانیشونو شنیده بودم. راس میگه دیگه.

sara77

New member
جان من اینو ببرم به حراستیامون نشون بدم :smilies-azardl (12)جدیدا دیگه به چادریامونم دارن گیر میدن بنده ی خداها موندن چیکار کنن با بیکاری

princess

New member
جملات رو کوچیکتر از اونی می بینم در وصف ایشون چیزی بگم.
ممنون از مطلب نابی که گذاشتین.

Persian-Masoud

New member
حرف مهم نیست عمل مهمه!
در عمل هم که میبینیم گشت ارشاد داره چیکار میکنه!

Artmis.a

New member

او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر باطن است؛ نمی‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئی هستم / آیا تو چنان که مینمائی هستی؟».
:applause:

خطاب به همه ی اونایی که پوشش برخورد و ... دیگرانو زیر سوال میبرن و از خودشون غافلند:14::thumbsdownsmileyani

همه ی اونایی که خودشونو مقدستر و پاکتر و بهتر از بقیه میبینن:dadad4:

zErOOn3

Well-known member

او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر باطن است؛ نمی‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئی هستم / آیا تو چنان که مینمائی هستی؟».
:applause:

خطاب به همه ی اونایی که پوشش برخورد و ... دیگرانو زیر سوال میبرن و از خودشون غافلند:14:

همه ی اونایی که خودشونو مقدستر و پاکتر و بهتر از بقیه میبینن:dadad4:

سلام ...

آره همــه نقـتص دارــن ... مــا هم یکیـــش ... اونم یکیـــش و ...

:rose:

Artmis.a

New member
سلام ...

آره همــه نقـتص دارــن ... مــا هم یکیـــش ... اونم یکیـــش و ...

:rose:

نقص پوششی منظورم بود

نه نقص اخلاقی و وجدانی و نقص در انسانیت

فک کنم جوابتونو گرفتین:sarma:

شک کردم بهتون

احتمالاً خودش برادرش یا دوستش...:25r30wi:

بگذریم:smilies:

zErOOn3

Well-known member
نقص پوششی منظورم بود

نه نقص اخلاقی و وجدانی و نقص در انسانیت

فک کنم جوابتونو گرفتین:sarma:

شک کردم بهتون

احتمالاً خودش برادرش یا دوستش...:25r30wi:

بگذریم:smilies:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

سلام ...

نقــص که فقط پوششــــی نــی آجـــی !!! ( همــرو بیان کنیم )

جــواب چـــی رو ؟؟؟؟ ...

مشکوکیـــن بــ مـــا ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ینــی چیکاریــدیـــم ... :21:

خــــودمون ... دادا6مــــون ... بر وبـــچ گــل ... ــــــــــــــه ......... نشد دیگه آجـــی ... نفـــس عمیق ... رک و پوشت کنده ... به هیـــچ وجــه هم نوروختـــــ ... نوشیــم ....

بــــذگــــــــــــریم ...

آهــــان ... بــذگــریـــــــــــــم ... مــا که گوفتیـــــــــــــم ... گـــــــــــــوش شنــــوا گیـــــــــــــــر نمی یــــــــــــــــــاد ...

Artmis.a

New member

سلام ...

جــواب چـــی رو ؟؟؟؟ ...

مشکوکیـــن بــ مـــا ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ینــی چیکاریــدیـــم ... :21:

خــــودمون ... دادا6مــــون ... بر وبـــچ گــل ... ــــــــــــــه ......... نشد دیگه آجـــی ... نفـــس عمیق ... رک و پوشت کنده ... به هیـــچ وجــه هم نوروختـــــ ... نوشیــم ....

آهــــان ... بــذگــریـــــــــــــم ... مــا که گوفتیـــــــــــــم ... گـــــــــــــوش شنــــوا گیـــــــــــــــر نمی یــــــــــــــــــاد ...

نمیدونم فقط من با ادبیات شما مشکل دارم یا جناب آدمین و بقیه هم باهاش مشکل دارن ولی چیزی نمیگن؟!:(50):

parnia

New member

سلام ...

جــواب چـــی رو ؟؟؟؟ ...

:smilies-azardl (12)

parnia

New member
منم مشکل دارم حدیث جون....اصلا" سردرد میگیرم....اه....میتونه خوبم بنویسه ها...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

Persian-Masoud

New member
من نزدیک دو هفته هست روی حرف زدنش کار کردم و الان میتونم ترجمش کنم! :thumbsupsmileyanim::sdasdasd:

Artmis.a

New member

نه منم مشكل دارم:smiliess (12):

منم مشکل دارم حدیث جون....اصلا" سردرد میگیرم....اه....میتونه خوبم بنویسه ها...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

من که فقط سلام گفتنای اولشو میتونم بخونم:smiliess (2):

من نزدیک دو هفته هست روی حرف زدنش کار کردم و الان میتونم ترجمش کنم!

پس دیگه جایز شد آدمینو صدا بزنم

آقای آدمیننننننننننننننننن

لطفاً یه تدبیری راجع به ادبیات این آقا بفرمائید!

sokot

New member
من نزدیک دو هفته هست روی حرف زدنش کار کردم و الان میتونم ترجمش کنم! :thumbsupsmileyanim::sdasdasd:

پس یه تاپیک درست میکنیم به اسم ترجمه ZeRo on3 بی زحمت ترجمه هارو بذار اونجا.مثل ترجمه کتاب لزگی میشه:a2d3:

بالا