مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بانو

New member
:p7977cujr38iyymsu8:

chra javab soalay mano nmidin ?age inja faghat male chand nafare khase ta man bram .....

:smiliess (7):

@... zahra

New member
جو جو جون....من فعلا رضازاده میخونم خوبه...آسونه..وقتی میخونم ناامید نمیشم..از درسای دیگه یکمی خوندم...ولی امتانای آز پایان ترم رسیده...بعد امتانام شروع میکنم..موفق باشی عزیزم.

bacillus.bs

New member
من امروز چند صفحه ایمنی از انتی بادی ها را خوندم چقدر زیاده این انتی بادی ها

بانو

New member
kho b soalam javab nmidin....ama mer30 bacillus.
Man emroz bioshimi khondam bacillus khondam va kalame zaban .

Rasti bacillus mage eyd shode ma k inghad raftm to nakhe darsa halimon
Nashod........

bacillus.bs

New member
نه هنوز ولی ژانویه نزدیکه من عاشق زمستونو برفم به خاطر همین کریسمسم خیلی دوست دارم
منم امروز صبح تا الان ویروس فصل هپاتیت ها و تک یاخته ها بیماری شاگاس خوندم

sokot

New member
دوستای میکی عزیز تو یه تاپیکی خوندم یکی از بچه های علوم آزمایشگاهی نوشته بود بیایید با هم متحد شیم و نذاریم بچه های زیست رشته های وزارت بهداشتو شرکت کنن. چون اندازه ما سواد ندارن.خیلی ناراحت شدم. اما من میخوام به اونا ثابت کنم ماها کمتر که نه حتی شاید بیشتر تو رشتمون سواد داریم.پس بیایید حسابی بخونیم وزارت بهداشت تو رشته ای که دوست داریم قبول شیم

bacillus.bs

New member
سکوت جان اسمش چی بود و کدوم تاپیک بگو تا میکی ها بریزند سرش:eek:t0837h0nn8zfqu8ult /سال دیگم ببینیم خودش چی قبول میشه:New (6):/ولی اسمشو بگو تا به ادمین اطلاع بدم که دیگه جو سازی منفی نکنه بی ادب:1dco2x0p1lilzhfpg1t

az_sa_ja

New member
salam dostan
man be shedat mariz shodam felan kari natonestam bokonam
vali 10 safhe imono khondam ba fishbardari

az_sa_ja

New member
salam
bikhial bezar bege enne forotan va modab hich vaght maghror nemishe
bezarin dar hamin ghorore kazebe khodesh ghargh beshe
سکوت جان اسمش چی بود و کدوم تاپیک بگو تا میکی ها بریزند سرش:eek:t0837h0nn8zfqu8ult /سال دیگم ببینیم خودش چی قبول میشه:New (6):/ولی اسمشو بگو تا به ادمین اطلاع بدم که دیگه جو سازی منفی نکنه بی ادب:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sokot

New member
باسیلوس و از سا جای عزیز ممنون از هر2 تون.مهم خودمونیم و انگیزمون

az_sa_ja

New member
khahesh mikonam ghabeli nadasht doste aziz
khodetono narahat nakonid
masir har ghadr tolani ham ke bashad ba yek ghadam aghaz khahad shod faghat game aval ra baghodrat bardarid
dr.martin luter king
باسیلوس و از سا جای عزیز ممنون از هر2 تون.مهم خودمونیم و انگیزمون

sokot

New member
تاپیک علوم آزمایشگاهی دیروز.....ارشد امروز.....دکترای فردا.نه ولشون کن به قول از سا جا بذار تو غرور خودشون باشن....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا