کسی که تحویل نگرفت خودم به خودم انرژی میدمو قول با نام و یاد خدا واسه شنبه مبحث آب و پ هاش بیوشیمی رو میخونم
سلام کاربر جدید خیلی هم خوش امدید.هر سوالی داشتی باکمال میل میتونی از من وسایر دوستان بپرسیبا انرژی که دارید حتما تهران قبولید... بابا کاربرای جدیدیم تحویل بگیرید من اومدم که روحیه بگیرمو سفت بچسبم به درس خوندن ... جز آقا تورج ظاهرا همه خوابن ایشونم که تحویل نمیگیرن
سلام!!!! ببخشید من دیشب خواب بودم و گر نه حتماً جوابتون رو می دادم.آقا تورج ... واسه زیست جه میخواید بخونید ... همون بعد از عید
ممنون لطف دارید.... برم بخونم که شب دست پر بیامسلام کاربر جدید خیلی هم خوش امدید.هر سوالی داشتی باکمال میل میتونی از من وسایر دوستان بپرسی
سلام!!!! ببخشید من دیشب خواب بودم و گر نه حتماً جوابتون رو می دادم.
خیلی خوبه حتماً از همون اول با انرژی و محکم بخونید قبولید...
من برای زیست کتابهای دبیرستان و پیش دانشگاهی ر ومی خونم با زیست شناسی عمومی هیئت مولفان و تست های ساله گاج.
برای کنکور کافی به نظر می رسه.
امیدوارم که با انرژی شروع کنی و موفق باشی.
سلام!!!! ببخشید من دیشب خواب بودم و گر نه حتماً جوابتون رو می دادم.
خیلی خوبه حتماً از همون اول با انرژی و محکم بخونید قبولید...
من برای زیست کتابهای دبیرستان و پیش دانشگاهی ر ومی خونم با زیست شناسی عمومی هیئت مولفان و تست های ساله گاج.
برای کنکور کافی به نظر می رسه.
امیدوارم که با انرژی شروع کنی و موفق باشی.
سلام با تشکر که پذیرای منم بودید... امیدوارم که شما هم تو این مسیر و کل زندگیتون موفق باشید و شنوای خبرای خوب از طرف شما باشیمسلام sayeعزیز
انشااله ک امسال قبول میشی
باور کن همه چیزهای خوب حق توست پس با سعی و تلاش و توکل ب خدا مطمئن باش ک به هرانچه ک میخواهی میتونی برسی
سلام سایه عزیز شما میخواهید ارشد سم بخونید یا بیوبیوشیمی بالینی؟سلام با تشکر که پذیرای منم بودید... امیدوارم که شما هم تو این مسیر و کل زندگیتون موفق باشید و شنوای خبرای خوب از طرف شما باشیم
هر روز حدود 27 صفحه بخونی 16 روزه تموم میکنیمن تازه جلد یکو شروع کردم.بنظرت چقدر طول میکشه تمومش کنم؟
به نظر من آدم یا باید از اول یا وزارت علوم رو انتخاب کنه یا وزارت بهداشت رو بعد بشینه براش خوب بخونه هر تا این که بخواد هر دو تاش رو با هم بده منابع وزارت علوم خیلی متفاوتهوای بچه ها خوش به حالتون.......................
من خیلی عقبم البته من اول دارم برای وزارت علوم میخوانم
خیلی استرس دارم اگه بدونید
آمینو اسید ها و پروتئین ها برام خیلی سخته ولی بقیه رو واقعا عاشقانه میخوانم و تسلطم هم خوبه البته دولینم باید بخوانم!!!!!به منم کمک میکنید؟!زبان 504 تموم کردم بیوشیمی از لنینجر تا استرایر مهدوی رو هم خواندم فوق العاده بود
آخه من بیوشیمی2 رو خیلی خلاصه استادم درس داده توش ضعیف بودم ولی با این کتاب الان به سطح خوبی رسیدم
به ما هم خلاصه نویسی رو یاد بده لبد نیستم :sadsmiley:سلام به رقباي عزيز من امروز فصل كربوهيدرات خلاصه لنينجر كه چند ماه پيش نوشته بودمو خوندم خيلي خوب بود (خلاصه نويسي فراموش نشه دوستان خيلي خوبه) + كربوهيدرات ضروريات و 1 درس هم زبان خوندم