مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saye

New member
من از هفته آینده میخوام شروع به خوندن کنم... و میبینم که همه کلی جلو هستن.. لطفا بهم انرژی بدید .... البته سال گذشته هم شرکت کردم ولی زیست که اصلا نخوندم بقیه درسارم نصفه نیمه

saye

New member
ظاهرا متن قبلیم فرستاده نشد تا به فرمتش عادت کنم.... سلام به همگی دوستان کاربر جدیدم

saye

New member
آقا تورج ... واسه زیست جه میخواید بخونید ... همون بعد از عید

saye

New member
با انرژی که دارید حتما تهران قبولید... بابا کاربرای جدیدیم تحویل بگیرید من اومدم که روحیه بگیرمو سفت بچسبم به درس خوندن ... جز آقا تورج ظاهرا همه خوابن ایشونم که تحویل نمیگیرن

saye

New member
قطار سوی خدا میرفت همه مردم سوار شدند اما وقتی به بهشت رسیدند همه پیاده شدند و فرموش کردند که مقصد خدا بود نه بهشت:14::14::14:

saye

New member
کسی که تحویل نگرفت خودم به خودم انرژی میدمو قول با نام و یاد خدا واسه شنبه مبحث آب و پ هاش بیوشیمی رو میخونم

s.ahang

New member
سلام sayeعزیز
انشااله ک امسال قبول میشی
باور کن همه چیزهای خوب حق توست پس با سعی و تلاش و توکل ب خدا مطمئن باش ک به هرانچه ک میخواهی میتونی برسی

s.ahang

New member
کسی که تحویل نگرفت خودم به خودم انرژی میدمو قول با نام و یاد خدا واسه شنبه مبحث آب و پ هاش بیوشیمی رو میخونم

آفرین پس با انرژی بخون و سعی کن نکته برداری کنی تا بعدا مرور کنی و حتما بیای و گزارش خوندنتو بدی
موفق باشی

foroozan

New member
با انرژی که دارید حتما تهران قبولید... بابا کاربرای جدیدیم تحویل بگیرید من اومدم که روحیه بگیرمو سفت بچسبم به درس خوندن ... جز آقا تورج ظاهرا همه خوابن ایشونم که تحویل نمیگیرن
سلام کاربر جدید خیلی هم خوش امدید.هر سوالی داشتی باکمال میل میتونی از من وسایر دوستان بپرسی

setareh58

New member
سلام بچه های گل بیوشیمی انشالله همیشه لبخند روی لبهاتون باشه
گزارش هفته پیش من البته دوروز شو ماموریت کاری بودم و زیاد خوب نشد بخونم
زبان مرور لغات سه درس لزگی +دودرس تافل+بیوشیمی سه فصل از ضروریات و 15 صفحه جزوه فصل قند+زیست یکفصل با حل تست

آقا تورج ... واسه زیست جه میخواید بخونید ... همون بعد از عید
سلام!!!! ببخشید من دیشب خواب بودم و گر نه حتماً جوابتون رو می دادم.
خیلی خوبه حتماً از همون اول با انرژی و محکم بخونید قبولید...
من برای زیست کتابهای دبیرستان و پیش دانشگاهی ر ومی خونم با زیست شناسی عمومی هیئت مولفان و تست های ساله گاج.
برای کنکور کافی به نظر می رسه.
امیدوارم که با انرژی شروع کنی و موفق باشی.

saye

New member
واقعا ممنونم ..... قرار بود از شنبه شروع به خوندن کنم ولی به خاطر قولی که به انجمن دادم از همین امروز{جمعه} شروع میکنم.... چه قدر مفیده این انجمن

saye

New member
از جواب کالی که دادید متشکرم.. پیروز باشید......
من برای زیست کتابهای دبیرستان و پیش دانشگاهی ر ومی خونم با زیست شناسی عمومی هیئت مولفان و تست های ساله گاج.

saye

New member
جواب کاملی دادید... ممنونم

saye

New member
سلام sayeعزیز
انشااله ک امسال قبول میشی
باور کن همه چیزهای خوب حق توست پس با سعی و تلاش و توکل ب خدا مطمئن باش ک به هرانچه ک میخواهی میتونی برسی
سلام با تشکر که پذیرای منم بودید... امیدوارم که شما هم تو این مسیر و کل زندگیتون موفق باشید و شنوای خبرای خوب از طرف شما باشیم

foroozan

New member
سلام با تشکر که پذیرای منم بودید... امیدوارم که شما هم تو این مسیر و کل زندگیتون موفق باشید و شنوای خبرای خوب از طرف شما باشیم
سلام سایه عزیز شما میخواهید ارشد سم بخونید یا بیوبیوشیمی بالینی؟

BBT

New member
وای بچه ها خوش به حالتون.......................
من خیلی عقبم البته من اول دارم برای وزارت علوم میخوانم
خیلی استرس دارم اگه بدونید
آمینو اسید ها و پروتئین ها برام خیلی سخته ولی بقیه رو واقعا عاشقانه میخوانم و تسلطم هم خوبه البته دولینم باید بخوانم!!!!!به منم کمک میکنید؟!زبان 504 تموم کردم بیوشیمی از لنینجر تا استرایر مهدوی رو هم خواندم فوق العاده بود
آخه من بیوشیمی2 رو خیلی خلاصه استادم درس داده توش ضعیف بودم ولی با این کتاب الان به سطح خوبی رسیدم
به نظر من آدم یا باید از اول یا وزارت علوم رو انتخاب کنه یا وزارت بهداشت رو بعد بشینه براش خوب بخونه هر تا این که بخواد هر دو تاش رو با هم بده منابع وزارت علوم خیلی متفاوته

BBT

New member
سلام به رقباي عزيز من امروز فصل كربوهيدرات خلاصه لنينجر كه چند ماه پيش نوشته بودمو خوندم خيلي خوب بود (خلاصه نويسي فراموش نشه دوستان خيلي خوبه) + كربوهيدرات ضروريات و 1 درس هم زبان خوندم
به ما هم خلاصه نویسی رو یاد بده لبد نیستم :sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا