ازدواج دو تا پرستار

نظرت راجع به ازدواج دو تا دونه پرستار با هم چيه؟

• مجموع رای دهندگان
    0

gentelman70

New member
نظر شما راجع به ازدواج دو پرستار با هم چيه؟
ميسازن؟ نميسازن؟ رشد ميكنن؟ افول ميكنن؟ بدبخت ميشن؟ خوشبخت ميشن؟

:riz304::riz304::

eco.bio

New member
بنظر من تفاهم و خوشبختی و....ربطی به شغل نداره بستگی به دیدگاه و طرز فکر طرفین داره:bunnyearsmiley:

gentelman70

New member
بنظر من تفاهم و خوشبختی و....ربطی به شغل نداره بستگی به دیدگاه و طرز فکر طرفین داره:bunnyearsmiley:
به نظر من خوب نيست چون اگه من شيفت شب باشم اون شيفت روز...
كي همديگه رو ببينيم؟؟؟
كي پرستاري بچه رو بكنه؟؟؟

asal 92

New member
خیلی عالیه هیچوقت از هم سیر نمیشند چون اصلا همدیگه رونمیبینند حالا اگه شانسی همو دیدند حال صحبت کردن ندارند:heart:

Persian-Masoud

New member
خیلی عالیه هیچوقت از هم سیر نمیشند چون اصلا همدیگه رونمیبینند حالا اگه شانسی همو دیدند حال صحبت کردن ندارند:heart:

هاهاهاهاهاهاهاها خداییش راست میگی! :)))))
بهتره یه سکه به عنوان شیرنی برای مسئولین بخش هاشون بخرن و قید اضافه کاری رو بزنن و هر ماه فقط 9 تا شیفت شب باهم بردارن و 21 روز در منزل باهم باشن! :4d564ad6:

eco.bio

New member
به نظر من خوب نيست چون اگه من شيفت شب باشم اون شيفت روز...
كي همديگه رو ببينيم؟؟؟
كي پرستاري بچه رو بكنه؟؟؟

حالا نمیشه شیفت هاتونو همزمان کنین:thanks: یا صبح یا شب. حالا جونم مهم باهم بودنه حالا چه یک ساعت از 24 ساعت یا 23 ساعت از 24 ساعت. مهم عشق و دوست داشتنه و نهایتش خوشبختیه:bunnyearsmiley:

hamed@

New member
با سلام.به نظر من خود سوال جوابگوی سوال شما هست .کلا ازدواج یک عمل فعال و اگاهانه هست و ربطی به معایب و مزایا یک شغل نخواهد داشت. صحبت های قبل ازدواج پیامد های مخرب زندگی رو خنثی میکنه.خواستن توانستن هست.

Persian-Masoud

New member
مسعود از دست تو با این جوابات:New (6):

خواهش میکنم! :thumbsupsmileyanim:

راستی آقا مسعود عکس اولی که گذاشته بودی خودت بودی ؟؟؟

بودم نه!، خودم هستم! هنوزم همونم! :dadad4:

پس چی اصلا یکی از شرایط ورود به پرستاری زیبایی وخوش تیپی است بعد امتحان میگیرن
آورین! :thumbsupsmileyanim:

mw.ashel

New member
من تو بیمارستان خیلی هاشون رو دیدم و با گذشت زمان و داشتن بچه و اون همه سختی تو شیفتاشون ، زندگیشون عذاب آور میشه

mehran35

New member
شدنیه چون خیلی از همکارامو دیدم که با هم ازدواج کردن بچه هم دارن ولی ظاهرا مشکلی با شیفتای هم ندارن چون اکثرا هماهنگ شیفت میگیرن!!!!خوبیش به اینه که شرایط کاریه همو درک میکنن وانتظاراشون از هم کمتره!!!!!!!

mw.ashel

New member
شدنیه چون خیلی از همکارامو دیدم که با هم ازدواج کردن بچه هم دارن ولی ظاهرا مشکلی با شیفتای هم ندارن چون اکثرا هماهنگ شیفت میگیرن!!!!خوبیش به اینه که شرایط کاریه همو درک میکنن وانتظاراشون از هم کمتره!!!!!!!

حرف شما قبول ، ولی تکلیف اون بچه بیچاره که وقتی نیستن چی میشه ؟؟؟ و کی قراره ازش مراقبت کنه؟

saba saba

New member
سلام
به نظرم ازدواج دوتاپرستارخیلی بهترازازدواج یه پرستار با بقیه رشته های علوم پزشکی چون اگربحث شیفت باشه همه رشته های علوم پزشکی شیفت دارندبااین تفاوت که دوتاپرستارمحیط کاری همدیگرومیشناسند دریک زمینه فعالیت دارندوخیلی میتونندباعث پیشرفت هم بشندمن خیلی زوجای پرستارتوبخش دیدم واقعاراضی بودندکم ترین میزان طلاق توی رشته های علوم پزشکی درکسایی بوده که هردویک رشته درس خوندندمثلاهردوپرستارند یاهردواتاق عمل و...به نظرم پرستاراباپرستاراازدواج کنند درغیراینصورت باغیرعلوم پزشکی ازدواج کنند

ati.mehr

New member
مهم تفاهم و دوست داشتنه،
اتفاقا ي جورايي خيلي خوبه چون هديگرو درك ميكنن از نظر كاري.

goo

New member
واقعا فک می کنی اینجا جای مناسبی برای مشورت درباره ازدواجه ؟؟؟؟:21:

بالا