مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
خوب بهتر بود تو جمله میدیدم اما به نظر من خوب مارپیچ آلفا که همون آلفا هلیکسه تو ساختمان 2 پروت... اما زنجیر آلفا یک زیر واحد تو ساختمان 4 پروته چون زیرواحدهای ساختمان 4 رو با حروف یونانی آلفا بتاو ... نمایش میدن... وبه این زیر واحدها معمولا زنجیر میگن... مثه زنجیر آلفا یا بتا تو هموگلوبین....

یه چیز بگم انقدر گیر نده به اینا برو ببین تستا چجوری طرح شده بعد.... اینجوری بخوای به الفاظ گیر بدی کم میاریا....

BBT

New member
خوب بهتر بود تو جمله میدیدم اما به نظر من خوب مارپیچ آلفا که همون آلفا هلیکسه تو ساختمان 2 پروت... اما زنجیر آلفا یک زیر واحد تو ساختمان 4 پروته چون زیرواحدهای ساختمان 4 رو با حروف یونانی آلفا بتاو ... نمایش میدن... وبه این زیر واحدها معمولا زنجیر میگن... مثه زنجیر آلفا یا بتا تو هموگلوبین....

یه چیز بگم انقدر گیر نده به اینا برو ببین تستا چجوری طرح شده بعد.... اینجوری بخوای به الفاظ گیر بدی کم میاریا....
خیلی ممنون
میگم میشه منو راهنمایی کنی
من یه دور جزوه بیوشیمی رو خوندم بعد یه هفته است شروع کردم دوباره همون رو میخونم با کتاب لنینجر البته تست جعفر نژاد هم قبلش میزدم به نظرت خوبه همینو ادامه بدم یا چیزی اضافه کنم ؟

گلاب

New member
خواهش میکنم... منظورت همون بود؟
خوب اگه صحبتای ما رو خونده باشی چندین بار گفتیم اینو...
اما چشم دوباره من میگم: لنینجر خعلی پراکنده و سنگینه... از هر فصل مثلا 20 صفه ای 7-8 صفش اصن مد نظر طراحای سوال نیس... شما لنینجر رو بیخیال شو برو ضروریات رو بخون... اونقدرا هم کع بچه ها میگن غیر قابل فهم نیس من خیلی از مطالب رو برا اولین بار از رو همین کتاب یاد گرقتم... کاملا هم فهمیدم ... اونجاهایی رو که نمیفهمیدم میرفتم از رو لنینجر عکساشو یا متنشو مطالعه میکردم....

بعد میتونی خونده هاتو با گنجینه تست جعفر نژاد و جزوه جعفر نژاد تکمیل کنی... جزوه ایشون خیلی خوبه... منم میخوام اونو بخرم بخونم... فعلا دارم ضروریات رو خلاصه برداری میکنم... و تستای گنجینه رو میزنم....

موفق باشی :)

foroozan

New member
برای شما
b آلانین از آلفا دکربوکسیلاسیون آسپارتات حاصل میشود
bbtجان باید به عرضتون برسونم که شما برای بنده نکته نمیذاری.بلکه برای تمام بچه های این گروه نکته میذاری.این کارم کاملا دلبخواهیه اگه دوست نداشتی میتونی نذاری

foroozan

New member
اما چشم دوباره من میگم: لنینجر خعلی پراکنده و سنگینه... از هر فصل مثلا 20 صفه ای 7-8 صفش اصن مد نظر طراحای سوال نیس... شما لنینجر رو بیخیال شو برو ضروریات رو بخون... اونقدرا هم کع بچه ها میگن غیر قابل فهم نیس من خیلی از مطالب رو برا اولین بار از رو همین کتاب یاد گرقتم... کاملا هم فهمیدم ... اونجاهایی رو که نمیفهمیدم میرفتم از رو لنینجر عکساشو یا متنشو مطالعه میکردم....

بعد میتونی خونده هاتو با گنجینه تست جعفر نژاد و جزوه جعفر نژاد تکمیل کنی... جزوه ایشون خیلی خوبه... منم میخوام اونو بخرم بخونم... فعلا دارم ضروریات رو خلاصه برداری میکنم... و تستای گنجینه رو میزنم....

گلاب جان من جزوه دکتر جعفرنژادو دارم ولی کاملا نکته ایه وبنظرم برای جمع بندی های بعدازعید خوبه.بنظرم یه جوارایی شبیه ضروریاته.

گلا ب خانم امیدوارم از نوشتارم ناراحت نشی!!!!
ولی به نظر شما لنینجر برای دانشجوی بیو سنگینه؟؟؟؟؟ مخصوصاً برای کنکور؟؟؟ به نظر من ابدا!!! درسته اگه هدف قبولی تو کنکور باشه شاید خوب اره میشه گفت سنگینه ولی اگه ادامه تحصیل باشه من به جرات می تونم بگم نه!!! یک با ر خوندن لنینجر به 100 بار جزوه های متفرقه خوندن می ارزه!!! یکی از دوستای من در امریکا داره در این رشته ادامه تحصیل میده اون میگفت داره تو کلاساشون لنینجر تدریس میشه!!!! پس یه کم وقت گذاشتن ارزش رو داره!!!!
من خودم لنینجر رو با هارپر هماهنگ می خونم!!!!! به نظر من جواب میده و من بهش ایمان دارم!!!

foroozan

New member
ولی به نظر شما لنینجر برای دانشجوی بیو سنگینه؟؟؟؟؟ مخصوصاً برای کنکور؟؟؟ به نظر من ابدا!!! درسته اگه هدف قبولی تو کنکور باشه شاید خوب اره میشه گفت سنگینه ولی اگه ادامه تحصیل باشه من به جرات می تونم بگم نه!!! یک با ر خوندن لنینجر به 100 بار جزوه های متفرقه خوندن می ارزه!!! یکی از دوستای من در امریکا داره در این رشته ادامه تحصیل میده اون میگفت داره تو کلاساشون لنینجر تدریس میشه!!!! پس یه کم وقت گذاشتن ارزش رو داره!!!!
من خودم لنینجر رو با هارپر هماهنگ می خونم!!!!! به نظر من جواب میده و من بهش ایمان دارم!!!
سلام
باید به جرات بگم به بهترین نکته اشاره کردین.بله واقعا حرفتون درسته.منم دو روزه شروعش کردم به خوندن وواقعا تازه دارم میفهمم بیوشیمی یعنی چی.درسته خیلی مطالب رو بسط داده وجملات اضافه هم داره ولی من به نوبه خودم دوسش دارم وباتوکل به خدا تا تهش میخونم.

سلام
باید به جرات بگم به بهترین نکته اشاره کردین.بله واقعا حرفتون درسته.منم دو روزه شروعش کردم به خوندن وواقعا تازه دارم میفهمم بیوشیمی یعنی چی.درسته خیلی مطالب رو بسط داده وجملات اضافه هم داره ولی من به نوبه خودم دوسش دارم وباتوکل به خدا تا تهش میخونم.
سلام فروزان خانم!!
البته من نظر خودم رو دادم و هر کسی بر اساس میزان آشنایی و مهارتش می تونه یک منبعی رو انتخاب کنه و ادامه بده ولی نکته اینجاست تا کنکور تقریباً 7 ماه فرصت هست و به نظر من حتی اگه کسی همین الانم بخواد از 0 کلوین شروع کنه فرصت هست.مهم به نظر من قبولی نیست(هرچند که مهمه) مهم ادامه تحصیل و موفق شدن تو این رشتست.من به تجربه میگم تو شرکتی کار میکردم که شاید 100 نفر لیسانس و فوق کامپیوتر داشت ولی یک پسر 17 ساله تونست تو همه اونها بدرخشه و حقوقی ماهیانه 3.000.000 ملیونی در ماه بگیره البته در سال 88.چرا؟ چون فقط منابع اصلی شرکت سیسکوی امریکا رو خونده بود و اصلاً به منابع داخلی توجهی نمی کرد... جالب اینجاست که برای مدیران شرکت هم ناز میکرد و نازش رو هم میکشیدن؟؟؟؟!!!!
1 بار خوب و با عشق بخون یک عمر بهره برداری کن مهم اینه!!!!

majede

New member
سلام عزیزان
نکته ی امروز:
نیاسین(اسید نیکوتینیک،نیکوتین آمید)دو شکل فعال دارد:nad وnadpنیاسین در انتقال خون نقش دارد در بیماری پلاگر کمبود نیاسین وجود دارد که بادرماتیت،اسهال ودمانس مشخص میشه...
این ویتامین در بدن از aaتریپتوفان ساخته می شود.

گلاب_1

New member

سلام

نه چرا نارحت بشم... نظر شخصی شما برا من کاملا قابل احترامه... منظورم از سنگین این بود که برای کنکور ارشد بیوشیمی زیاده... منم قبول دارم که یک دانشجوی بیوشیمی باید تکست بخونه وگرنه 3 جلد لنینجر دکتر محمدی بعلاوه هارپر ایشون و دولین و ضروریات و چند تا کتاب جیبی دیگه رو نمیخریدم ....ولی خیلی زود فهمیدم برا کنکور ایران باید ایرانی خوند بعد وقت به اندازه کافی تو تابستون و دانشگاه هست تا کامل بشینیم و مفصل بخونیم...

من واقعا عذر میخوام از هر کسی که از طرز بیان و نظر من نارحت شده .... منظورم کمک بود... سلیقه شخصی تک تکتون برام قابل احترامه....

آخرین ویرایش:

foroozan

New member
سلام

نه چرا نارحت بشم... نظر شخصی شما برا من کاملا قابل احترامه... منم قبول دارم که یک دانشجوی بیوشیمی باید تکست بخونه وگرنه 3 جلد لنینجر دکتر محمدی بعلاوه هارپر ایشون و دولین و ضروریات و چند تا کتاب جیبی دیگه رو نمیخریدم .... ولی خیلی زود فهمیدم برا کنکور ایران باید ایرانی خوند بعد وقت به اندازه کافی تو تابستون و دانشگاه هست تا کامل بشینیم و مفصل بخونیم...

من واقعا عذر میخوام از هر کسی که از طرز بیان و نظر من نارحت شده .... منظورم کمک بود... سلیقه شخصی تک تکتون برام قابل احترامه....
عزیزدلم...منکه عاشقه مشاوره دادناتم.من خودم از اینکه به شخصه طرفدار خوندن تکست هستم فقط وفقط واسه اینه که اگه فردا روزی ایشالا کسی یا جایی یه سوال بیوشیمیایی ازم کرد بتونم خیلی کامل وجامع جوابشو بدم فقط همین.دقیقا هم با این جملت موافقم که توایران باید ایرونی درس خوند...

گلاب_1

New member
عزیزدلم...منکه عاشقه مشاوره دادناتم.من خودم از اینکه به شخصه طرفدار خوندن تکست هستم فقط وفقط واسه اینه که اگه فردا روزی ایشالا کسی یا جایی یه سوال بیوشیمیایی ازم کرد بتونم خیلی کامل وجامع جوابشو بدم فقط همین.دقیقا هم با این جملت موافقم که توایران باید ایرونی درس خوند...

مرسی...

biology2012

New member
سلام به همگي به نظر من اول بايد جزوه خوند بعد وقتي مثلا فصل كربوهيدرات رو تموم كردي ميري سراغ رفرنس ها هر چي كم داشت بهش اضافه ميكني بعد هم تست
لنيجر رو اگه بياي بخوني يا استراير رو مطمئننا شايد بتوني هفته اول رو بخوني ولي ازش زده ميشي

foroozan

New member
سلام دوستان
نکته امشب:اسیدامینه تریپنوفان در رژیم غذایی خواب آور خوبی است.در گوشت بوقلمون ولبنیات مقدار آن زیادست.تریپتوفان پیش ساز سروتونین-ملاتونین ونیاسین میباشد.

لغت زبان:symptom =علامت،نشانه

BBT

New member
bbtجان باید به عرضتون برسونم که شما برای بنده نکته نمیذاری.بلکه برای تمام بچه های این گروه نکته میذاری.این کارم کاملا دلبخواهیه اگه دوست نداشتی میتونی نذاری
حالا دیگه چرا میزنی خب منم برای همه گذاشتم

BBT

New member
سلام

نه چرا نارحت بشم... نظر شخصی شما برا من کاملا قابل احترامه... منظورم از سنگین این بود که برای کنکور ارشد بیوشیمی زیاده... منم قبول دارم که یک دانشجوی بیوشیمی باید تکست بخونه وگرنه 3 جلد لنینجر دکتر محمدی بعلاوه هارپر ایشون و دولین و ضروریات و چند تا کتاب جیبی دیگه رو نمیخریدم ....ولی خیلی زود فهمیدم برا کنکور ایران باید ایرانی خوند بعد وقت به اندازه کافی تو تابستون و دانشگاه هست تا کامل بشینیم و مفصل بخونیم...

خیلی ممنون از راهنماییتون راستش جزوه ام برای خانم دکتر مشایخی البته خیلی خوبه درباره ی لنینجر هم درسته خیلی چیزا زیادی گفته ولی عوضش تو جا اندااختن مفهوم به نظرم خیلی کمک میکنه مخصوصا با عکسای خوبی که داره

BBT

New member
وقتی پروتیین دناتوره میشه جذب تریپتوافان میاد پایین و برای تایروزین میره بالا
ولی نباید برای تایروزین بیاد پایین ؟
چون گروه هیدروکسیل داره و با آب پیوند میده
چرا کسی به این سوال من جواب نمیده گلاب خانم ؟؟

BBT

New member
خیلی ممنون قاصدک واقعا حرفای قشنگی زدی فکر کنم همه احتیاج داشتن به شنیدنش

BBT

New member
نکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته :
وقتی روی کربن 10 اسید استئاریک یک گروه متیل قرار بگیره اگه گفته چی به وجود میاد ؟
.
.
.
.
.
اسید چرب توبرکولواستئاریک اسید
کاربردی نبود نه گفتم شاید یه جا به درد خورد خدا رو چه دیدی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا