کوردن بلو

am-ml

New member
"چيكن كوردن بلو" Chicken Cordon Bleu یک غذای آمریکاییه که از آشپزی فرانسوی الهام گرفته . کوردن بلو یعنی روبان آبی . و در فرانسه رسم بوده که به بهترین غذا یا بهترین شف این روبان رو اهدا میکردن! خلاصه اینکه این غذا یکی از غذاهای خیلی شیکه که در گذشته در رستورانهای خیلی شیک واسه آدمهای خیلی پولدار سرو میشده!

چیکن کوردن بلو اسم دهن پركني داره و ظاهرش هم خيلي خوشگله ولي باز هم از اون دسته غذاهايي به حساب مياد كه من تند و سريع درستش ميكنم و دردسر زيادي نداره و مزه اش هم خيلي خوب ميشه و مني كه با قورت دادن مرغ مشكل دارم، كوردن بلو رو راحت ميخورم.




سينه مرغ 1 عدد ( يعني در واقع 2 تيكه نيمه سينه مرغ لازم داريم که 4 تا کوردن بلو بدست میاد)
سالامي 4 ورقه نازك
پنير گروير يا پنير گودا 250 گرم
آرد ربع ليوان
نمك و فلفل
پودر سير و فلفل قرمز
آرد سوخاري 1 ليوان
تخم مرغ 2 عدد
روغن زيتون





Chicken%20Cordon%20Bleu2.jpg




فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم.


تيكه هاي سينه مرغ رو به روشي كه قبلا چند بار توضيح دادم افقی نصف کرده و با استيك كوب بين دو لايه پلاستيك خوب ميكوبيم تا كاملا نازك شن.




تيكه هاي مرغ رو روي سطح كار قرار ميديم .

Chicken%20Cordon%20Bleu3.jpg


يه لايه سالامي به اندازه اي كه مرغ رو كامل نپوشونه برش زده و روي مرغ قرار ميديم.

Chicken%20Cordon%20Bleu4.jpg




يه لايه نازك از پنير برش ميزنيم و روي كالباس قرار ميديم ( و يا رنده ميكنيم)

Chicken%20Cordon%20Bleu5.jpg

!
 

am-ml

New member
دو طرف مرغ ، يعني راست و چپش رو برميگردونيم رو به داخل و محكم مرغ رو از پایین مطابق شکل رول ميكنيم.

Chicken%20Cordon%20Bleu6.jpg




و يه ربع توي فريزر قرار ميديم تا خودش رو بگيره



Chicken%20Cordon%20Bleu7.jpg




حالا رولها رو اول توي تركيب آرد و نمك و فلفل زده... بعد توي تخم مرغ ميغلتونيم

Chicken%20Cordon%20Bleu8.jpg




و بعد توي مخلوط آرد سوخاري و پودر سير و فلفل قرمز تا كاملا كاور بشه.

Chicken%20Cordon%20Bleu9.jpg




 

am-ml

New member
رولها رو توي سيني فر قرار داده و روش رو با روغن زيتون و يا كره مذاب چرب ميكنيم و به مدت 25 دقيقه و يا تا زماني كه كاورش قهوه اي بشه و خوب بپزه توي فر قرار ميديم.



Chicken%20Cordon%20Bleu10.jpg


براي سرو ميتونيد از وسط برش بزنيد و يا رولتي اسلايشون كنيد و يا به همين شكل درسته سرو كنيد.



Chicken%20Cordon%20Bleu11.jpg




در هر سه حالت خوشگل ميشه و طعمش هم عاليه. از اون مهم تر خیلی شیک میشه و توی مهمونی ها که سرو میکیند همه فکر میکنن "واااااااااای چقدر واسه اش زحمت کشیدید"!!!! چه میدونن که اینقدر ساده بوده؟!


راستی این مقداری که میبینید با نصف سینه مرغ درست شده و واسه چهار روز من کافی بود
 

am-ml

New member
به جای پنیر گودا از چه پنیری میشه استفاده کرد؟

من راستش درست نکردم ولی شما پنیر پیتزا رو یه امتحانی بکن.ولی برای اینکه ضرر نشه مقدار موادت رو کم بگیر ،اگه خوب شد بعدش بیشتر درست کن.
راستی میشه اصلا پنیر نزنی.
 

k-b

New member
خویشتن دار باشین عزیزان من :wacsmiley::25r30wi:


یه پیشنهاد دارم بچه ها :

توی تاپیک هر غذایی ،هر کسی که درستش کرد بیاد عکسش رو بگذاره ،موافقین؟
مرسی بابت تاپیک عالیتون، من که خیلی دوست دارم،لیلا جون من کوردون بلو درست نکردم ولی خوردم میشه یه عکس از خودم در حال خوردن بذارم؟!!!!!:black_eyed:
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mj1919

New member
آقا من ضعف کردم اینا رو دیدم، سر درد شدم! والا!
رفتم خوابیدم، الان نیم ساعت مونده به افطار! باز دوباره داره فشارم میافته! ما رفتیم که رفتیم!
 

ZOT

New member
آقا من ضعف کردم اینا رو دیدم، سر درد شدم! والا!
رفتم خوابیدم، الان نیم ساعت مونده به افطار! باز دوباره داره فشارم میافته! ما رفتیم که رفتیم!

خب قبل افطار اینجور جاها آفتابی نشید!:25r30wi:
 
آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
واااااااااااای چه شود!!!!!
حالا این همه مرغ از کجا بیارم ..... خب دلم میخواد درست کنم :p7977cujr38iyymsu8:
رسیدگی کنین لطفا آدم با یه روزه دار این جوری رفتار میکنه
 

am-ml

New member
واااااااااااای چه شود!!!!!
حالا این همه مرغ از کجا بیارم ..... خب دلم میخواد درست کنم :p7977cujr38iyymsu8:
رسیدگی کنین لطفا آدم با یه روزه دار این جوری رفتار میکنه

مرغ زیاد نمیخواد لیلا جونم.
وقتی بکوبیش زیاد به نظر میرسه.
تازه میتونی با نسبت گیری کمتر درست کنی .
یا فقط یه دونه درست کن.
عکسش یادت نره.
 

leyla-h

New member
مرغ زیاد نمیخواد لیلا جونم.
وقتی بکوبیش زیاد به نظر میرسه.
تازه میتونی با نسبت گیری کمتر درست کنی .
یا فقط یه دونه درست کن.
عکسش یادت نره.


وااااااای ببخشید لیلایی برای 4 نفر رو ندیدم بعله قانع شدم ممنون از رسیدگیتون :28:
هم خوشگله هم این که این جمله خیلی به دلم نشت ......."توی مهمونی ها که سرو میکیند همه فکر میکنن "واااااااااای چقدر واسه اش زحمت کشیدید"!!!! چه میدونن که اینقدر ساده بوده؟!" :25r30wi:
اگه یه جایگزین برای کالباس پیدا کنم درست میکنم آخه تو خونه ما هر نوع سوسیس و کالباس ممنوعه...
 

solarbeh

New member
همین مونده غذای آمریکایی تبلیغ کنید، ول کن تو رو خدا
همه چیزتون شده غربی
تو ایران خودمون هزار تا غذای بهتر داریم،
:auizz3ffy9vla57584x
 

k-b

New member
همین مونده غذای آمریکایی تبلیغ کنید، ول کن تو رو خدا
همه چیزتون شده غربی
تو ایران خودمون هزار تا غذای بهتر داریم،
:auizz3ffy9vla57584x
:(50): جلل الخالق!!! خب آمریکایی باشه! مگه کسی گفت غذاهای ایرانی بده؟ بد نیس واسه تنوع هم که شده آدم غذاهای جدید رو هم امتحان کنه! بده؟!!! خب آدم چقدر شام کوکو و کتلت و... بخوره؟!!! یعنی تا حالا نشده شما شام پیتزا که ایتالیایی هس یا مرغ کنتاکی که آمریکایی هس بخورین؟!!!
 

solarbeh

New member
:(50): جلل الخالق!!! خب آمریکایی باشه! مگه کسی گفت غذاهای ایرانی بده؟ بد نیس واسه تنوع هم که شده آدم غذاهای جدید رو هم امتحان کنه! بده؟!!! خب آدم چقدر شام کوکو و کتلت و... بخوره؟!!! یعنی تا حالا نشده شما شام پیتزا که ایتالیایی هس یا مرغ کنتاکی که آمریکایی هس بخورین؟!!!
از غذاهای ایرانی فقط کوکو و کتلت رو می شناسی؟
اون غربی هم از ما یاد گرفتند، چی فکر کردی؟
 

k-b

New member
از غذاهای ایرانی فقط کوکو و کتلت رو می شناسی؟
اون غربی هم از ما یاد گرفتند، چی فکر کردی؟
یعنی شما از این همه حرف من به این نتیجه رسیدین که من فقط از غذاهای ایرانی کوکو و کتلت رو میشناسم؟!!!! اصل حرف من چیز دیگه ست، درسته یه سری غذاها رو ما از غربی ها یاد میگیریم یه سری هم اونا از ما یاد گرفتن!
من آخر نفهمیدم یعنی به نظر شما امتحان غذاهای جدید که با فرهنگ و ذائقه ی ما هم جور دربیاد بده؟!!!
:(50): یه غذایی مثل همین که لیلا جون معرفی کردن؟!!!
 
آخرین ویرایش:
بالا