کباب تابه ای

am-ml

New member

با یک غذای خوشمزه چطورید؟هم سریع هم راحت
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
ریحان خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک مقداری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی 1 قاشق مرباخوری
*********************************
پیاز رو روی گوشت رنده کنید با این رنده

نمک و جوش شیرین و ریحان رو به گوشت اضافه کنید ورز بدید

خووووووووووووب وزر بدید
 

am-ml

New member
روغن رو داخل تابه بریزید وگوشت رو کف تابه پهن کنید و به این صورت تقسیمش کنید
و در تابه رو ببندید و بذارید نیم ساعت بمونه
تابه رو روی شعله کم بذارید (در تابه بسته باشه)
تا کباب اب بندازه و بپزه

و بعد گوشت رو برگزدونید تا اون طرف کباب هم بپیزه

نوش جان

منبع :www.chefshiva.com (اینم از اون سایتای آشپزیه که خوب توضیح داده)
 
آخرین ویرایش:

am-ml

New member
گوشت رو یا خودتون توی خونه چرخ کنید و یا ،بخوایین که جلوی خودتون چرخش کنن.
گوشت هایی که از قبل چرخ شدن ،هم امکان تقلب درشون بالاست و هم آلودگی بالایی دارن.
 
آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
اینو دیگه خدایش درست کردم خیلی هم دوست دارم...:rolleyessmileyanim:
 

mj1919

New member
بسیار عالی!
این ازون تاپیکهای گروه الف هست، ولی ما یک خلفی کردیم اومدیم توش!

راستی کباب کوبیده رو چیکار باید درست کرد که به سیخ بچسبه، روی ذغال باز نشه! یکی از بزرگترین دغدغه های زندگی من اینه! :whistle:
 

am-ml

New member
بسیار عالی!
این ازون تاپیکهای گروه الف هست، ولی ما یک خلفی کردیم اومدیم توش!

راستی کباب کوبیده رو چیکار باید درست کرد که به سیخ بچسبه، روی ذغال باز نشه! یکی از بزرگترین دغدغه های زندگی من اینه! :whistle:

میزان چربیش توی قوامش موثره .(چربی دنبه گوسفندی و به مقدار زیاد )
بعد از اینکه موادش رو مخلوط کردین باید بگذارین یه یه ساعتی توی یخچال بمونه و بعد سیخ بگیرین .(این فکر کنم بهترین روش هست)
سیخ گرفتنش هم قلق داره و به اون سادگی که به نظر میرسه نیست.

از همه مهمتر اینکه: من تا حالا درستش نکردم :p
 
آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
میزان چربیش توی قوامش موثره .(چربی دنبه گوسفندی و به مقدار زیاد )
بعد از اینکه موادش رو مخلوط کردین باید بگذارین یه یه ساعتی توی یخچال بمونه و بعد سیخ بگیرین .(این فکر کنم بهترین روش هست)
سیخ گرفتنش هم قلق داره و به اون سادگی که به نظر میرسه نیست.

از همه مهمتر اینکه: من تا حالا درستش نکردم :p



ما برای حل این مشکل به خودمون تلقین میکنیم که جوجه خوشمزه تره...
 

mohana

Well-known member
بسیار عالی!
این ازون تاپیکهای گروه الف هست، ولی ما یک خلفی کردیم اومدیم توش!

راستی کباب کوبیده رو چیکار باید درست کرد که به سیخ بچسبه، روی ذغال باز نشه! یکی از بزرگترین دغدغه های زندگی من اینه! :whistle:


از وسیله کباب ساز استفاده کنین...
خیلی خوب گوشت و به سیخ میچسبونه دیگه دغدغه ای نیس.:whistle:
میشه صورت مسئله رو هم حذف کرد
Just_Cuz_19.gif
 

mj1919

New member


از وسیله کباب ساز استفاده کنین...
خیلی خوب گوشت و به سیخ میچسبونه دیگه دغدغه ای نیس.:whistle:
میشه صورت مسئله رو هم حذف کرد
Just_Cuz_19.gif


اینم فکر خوبیه!
:motat:

مزنه بازار ، الان ، همین الان! کباب ساز ، جینی چنده؟ یک دو جین بگیرم رند باشه! ها چطوره؟
 

mw.ashel

New member
بسیار عالی!
این ازون تاپیکهای گروه الف هست، ولی ما یک خلفی کردیم اومدیم توش!

راستی کباب کوبیده رو چیکار باید درست کرد که به سیخ بچسبه، روی ذغال باز نشه! یکی از بزرگترین دغدغه های زندگی من اینه! :whistle:


نه همون چیزی که لیلا جان گفت دنبه شو کمی زیاد کنید و خوب مخلوطش کنید و بذارید 1ساعت تو یخچال بذارید و اینکه وقتی میخواید به سیخ بزنید ، سیخ گرم نباشه که باعث بشه گوشت وا بره.
656619_vrcrmct3bvk40p7q.gif


یه توصیه خواهرانه: سعی کنید تا حد امکان از کباب کردن گوشت روی ذغال خودداری کنید .
 

mw.ashel

New member
اینم فکر خوبیه!
:motat:

مزنه بازار ، الان ، همین الان! کباب ساز ، جینی چنده؟ یک دو جین بگیرم رند باشه! ها چطوره؟

آقای دکتر قیمتش 12 تومن هست و خیلی راحته و توصیه میکنم بخرید و اینم در نظر بگیرید که لذت کباب درست کردن و پختن به دست خود فرد یه چیز دیگس و لذیذ تره چون براش زحمت کشیده
:black_eyed:
 

mw.ashel

New member
همه مزه کباب کوبیده به روی ذغال پختنشه خواهر من!

اون که البته و نمیشه لذتشو فراموش کرد.

ولی دو راه تو کباب کردن هست :

1.یا خودت میپزی که اونقدری بوش روت تاثیر میذاره که نمیتونی بخوری و سیر میشی بدون خوردنش.( البته در حین پختن بعضی وقتا شیطونی میکنی و میخوری )
656619_vrcrmct3bvk40p7q.gif


2. یکی دیگه میپزه و شما میخوری که این خیلی لذیذ تر و راحت تره
:tonguesmiley:
 

!SeCreT!

New member
وای لیلا یعنی فقط دعا کن دستم بهت نرسه دخترررررررررر

من مامان استاد کباب کوبیده درست کردن و داداشم استاد جوجه کباب ....

خودمم استاد نوش جان کردن!
 

am-ml

New member
وای لیلا یعنی فقط دعا کن دستم بهت نرسه دخترررررررررر

من مامان استاد کباب کوبیده درست کردن و داداشم استاد جوجه کباب ....

خودمم استاد نوش جان کردن!

:thanks:
خیلی عالیه ،پس لطفا این پستا رو که من از اینترنت سرچ کردم و گذاشتم با دقت بخون و به مامان بگو که روشایی که گفتن درسته؟
 
بالا