موادغذایی و میوه های مناسب ماه رمضان

elya

New member
خواندن این مقاله شما را با مواد غذایی و میوه های مناسب ماه رمضان را آشنا می کند.

موادغذایی ومیوه های مناسب ماه رمضان
سبزی ها و میوه ها
استفاده از مواد غذایی پرفیبر مانند سبزی و میوه میان افطار تا سحر می تواند در تامین آب مورد نیاز بدن بسیار کارساز باشد.
بدن انسان در طول شبانه روز به دو لیتر آب نیاز دارد که با توجه به طولانی بودن روزها در تابستان با خوردن میوه هایی مانند هلو، طالبی، انگور و گوجه فرنگی می توانیم این آب را تامین کنیم.

اشتباهی به نام آب میوه
یکی از بزرگ ترین اشتباه هایی که برخی افراد انجام می دهند جایگزین کردن آب میوه های غیرطبیعی به جای آب است. مصرف آب میوه به دلیل قند فراوان علاوه بر آن که موجب تشنگی فرد می شود چاقی مضاعف هم به دنبال دارد. مایعاتی مانند سوپ و آش نیز می توانند جایگزین مناسبی برای بخشی از آب باشند.

چای پس از سحری
این باور که چای پس از سحری می تواند باعث رفع تشنگی شود نیز درست نیست؛ زیرا چای دفع مکرر کلیه را در بر دارد. مصرف چای بخصوص چای پررنگ پس از سحر باعث تشنگی می شود.
سر کشیدن آب زیاد بین غذای سحری نیز به امید جلوگیری از تشنگی در طول روز اشتباه است. این عمل باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم می شود.
بهتر است از یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحر، دست کم شش لیوان آب بنوشید. شیر کم چرب و ماست نیز در جلوگیری از عطش روزه داران تاثیر قابل توجهی دارد. توجه داشته باشید که از خوردن قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب از بدن می شوند، بخصوص در وعده سحری پرهیز کنید.

معجونی ساده
ترکیب لیموترش رنده شده با مقداری نمک و آب و مصرف آن در وعده های غذایی بین افطار تا سحر، در پیشگیری از ابتلا به کم آبی و رفع تشنگی در طول روز مؤثر است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا