ماهی قزل آلا

am-ml

New member
این ماهی رو هم می شه با برنج سفید خورد و هم با سبزی پلو. این دیگه بستگی به ذائقه شما داره. البته به نظر من بستگی به داشتن «سبزی پلویی» داره!!!
دیگه معمولا ماهی قزل آلا رو خود فروشنده ها سر و دمش رو می کنند و اون تیغه وسطی رو در میارند. ما فقط باید بخریم و بشوریم!
بعد از این که آب ماهی رفت، روی یه دستمال پهنش می کنیم و به دو طرفش نمک می زنیم.

سپس نیم ساعت تا یه ساعت می ذاریم بمونه تا نمک به خورد ماهی بره.

سپس دو طرفش رو سرخ می کنیم.

هم می تونیم بدون برنج بخوریم؛

هم به همراه سبزی پلو یا پلو سفید. و البته بعضی ها در کنار ماهی، کوکو سبزی هم میل می نمایند!
 

am-ml

New member
قزل آلا رو چطور درست کنیم؟

من یه سرچ کردم که قزل آلا رو چطور درست کنیم ،مطالب سایت های مختلف رو میگذارم ولی هنوز خودم امتحان نکردم.
لطفا هر کدوم از روش ها رو که استفاده کردین و خوب بود ؛به ما هم اطلاع بدین.


عزیزم من اول ماهی رو یه نیم ساعت تو اب نارنج یا اب لیمو تازه همرا چند عدد سیر رنده شده وپیاز حلقه حلقه شده میخوابونم
بعد اصلا تو هیچ اردی نمیزنم بعد تو یه نمکدون ادویه هایی مثل زرد چوبه فلفل وکاری ونمک رو همهگی رو باهم تو یه نمکدون میریزم وروی ماهی میپاشم وبعد سس خردل رو کاملا به ماهیم میمالم حسابی بعد تو روغنی که داغ شده میندازم سرخ بشه نه دیگه خونم بوی ماهی میده نه ماهیم بوی ضخم فوق العاده طعمشم عالی میشه

- - - Updated - - -

والا ما اول تو یه پارچه ماهیهارو میزاریم تا آبش گرفته شه بعد تو ترکیبی از نمک آرد زردچوبه فلفل میزنیم و سرخ میکنیم حین سرخ کردن هم یه حبه سیرو له میکنیم توی تابه میندازیم که خوش بو شه. خیلی خوشمزه میشه
بهتره ماهیرو از طرف شکم باز کنی و پهن کنی تا بهتر سرخ شه
آخرشم حتماً لیموی تازه کنارش میذاریم

..............................

- - - Updated - - -

من اول با ادویه ماهی مزه دار میکنم
بعد توی آردی که مخلوطی از زردچوبه و زنجفیل هست میزنم
بعد هم توی تخم مرغ زده شده که با زعرفان و نمک ترکیب شده و بعد سرخ میکنم واقعا عالی میشه نه بوی زخم میده نه چیز دیگه میتونید تو مخلوط تخم مرغ کمی هم پیکینگ پودر بریزید که ماهی پف هم بکنه
..................................

- - - Updated - - -

من اول ماهی رو استخونشو میکشم بعد تو مخلوط آبلیمو ، زعفرون و نمک و پودر سیر ، آویشن میخوابونم یک ربع
بعد تو آرد سوخاری میغلتونم و تو روغن سرخ میکنم

........................

- - - Updated - - -

من قزل آلا شکم پر میکنم خیلی لذیذ میشه

اولش مخلوط نمک و فلفل سیاه به بدنه و داخل ماهی میزنم بعد توی مخلوط آب لیمو و پیاز و زغفران میذارم 3-4 ساعت

پیاز و سیر سرخ میکنم اینا رو بهش اضافه میکنم : جعفری خرد شده + گردو + زرشک +سس(رب گوجه سبز یا رب انار ترش + رب گوجه یکم) یکم که تفت میدم
ماهی از مایع در میارم و داخلش با مواد پر میکنم و بعد با خلال دندان سفت میکنمش و میزارم تو فر ، حدود 30 دقیقه بعد که خوب پخت میزارم طبقه بالای فر و روش سس (دو ق ماست همزده + یک ق آبلیمو + نصف ق زغفران)میریزیم و یه 5-10 دقیقه با شعله بالا میزارم گریل شه

واقعا لذیذ میشه

......................................
 
آخرین ویرایش:
بالا