baran71
New member
رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ............... 5عدد (اگر ریز بود 6عدد)
آرد.............. 3/2 پیمانه (یعنی 2بار 3/1 پیمانه)
شکر............ 1پیمانه
بیکینگ پودر..........4/3 ق چ
وانیل........... 4/1 ق چ
خامه قنادی.........300 گرم
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سپس زرده و شکر و وانیل را باهم به مدت 3دقیقه با هم زن میزنیم تا کش دار شود.
بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک میکنیم و به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
حالا سفیده تخم مرغ را انقدر با هم زن میزنیم تا کف کند و سفت شود سپس کم کم به مخلوط بالا اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا خوب یکدست شود.
حالا یک سینی 45 در 35 سانتی متری را کاغذ روغنی در کف اش قرار داده و مواد را بطوریکدست در ان ریخته و صافش میکنیم تا همه جای ان یک اندازه باشد.
فر را از قبل روشن کرده و سینی را به مدت 20 الی 15 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
وقتی کیک رولت ما اماده شد و از فر که خارج کردیم یک سینی بزرگتر رویش قرار میدهیم تا خنک شود.
خامه قنادی فرم گرفته را با لیسک روی کیک مان غلتانده و رویش را خامه میزنیم سپس کیک را با کمک کاغذ از طول کیک رول میکنیم و کم کم کاغذش را از آن جدا میکنیم.
رویش را کمی خامه زده و با هرچیزی که مایل باشید تزئین میکنید مثل پودر پسته و شکلات یا تکه های میوه
رولت را 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس انرا به اندازه دلخواه تان برش بزنید.
مواد لازم:
تخم مرغ............... 5عدد (اگر ریز بود 6عدد)
آرد.............. 3/2 پیمانه (یعنی 2بار 3/1 پیمانه)
شکر............ 1پیمانه
بیکینگ پودر..........4/3 ق چ
وانیل........... 4/1 ق چ
خامه قنادی.........300 گرم
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سپس زرده و شکر و وانیل را باهم به مدت 3دقیقه با هم زن میزنیم تا کش دار شود.
بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک میکنیم و به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
حالا سفیده تخم مرغ را انقدر با هم زن میزنیم تا کف کند و سفت شود سپس کم کم به مخلوط بالا اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا خوب یکدست شود.
حالا یک سینی 45 در 35 سانتی متری را کاغذ روغنی در کف اش قرار داده و مواد را بطوریکدست در ان ریخته و صافش میکنیم تا همه جای ان یک اندازه باشد.
فر را از قبل روشن کرده و سینی را به مدت 20 الی 15 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
وقتی کیک رولت ما اماده شد و از فر که خارج کردیم یک سینی بزرگتر رویش قرار میدهیم تا خنک شود.
خامه قنادی فرم گرفته را با لیسک روی کیک مان غلتانده و رویش را خامه میزنیم سپس کیک را با کمک کاغذ از طول کیک رول میکنیم و کم کم کاغذش را از آن جدا میکنیم.
رویش را کمی خامه زده و با هرچیزی که مایل باشید تزئین میکنید مثل پودر پسته و شکلات یا تکه های میوه
رولت را 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس انرا به اندازه دلخواه تان برش بزنید.