رولت خامه ای

baran71

New member
رولت خامه ای

مواد لازم:

تخم مرغ............... 5عدد (اگر ریز بود 6عدد)

آرد.............. 3/2 پیمانه (یعنی 2بار 3/1 پیمانه)

شکر............ 1پیمانه

بیکینگ پودر..........4/3 ق چ

وانیل........... 4/1 ق چ

خامه قنادی.........300 گرم


طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سپس زرده و شکر و وانیل را باهم به مدت 3دقیقه با هم زن میزنیم تا کش دار شود.

بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک میکنیم و به مخلوط بالا اضافه میکنیم.

حالا سفیده تخم مرغ را انقدر با هم زن میزنیم تا کف کند و سفت شود سپس کم کم به مخلوط بالا اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا خوب یکدست شود.

حالا یک سینی 45 در 35 سانتی متری را کاغذ روغنی در کف اش قرار داده و مواد را بطوریکدست در ان ریخته و صافش میکنیم تا همه جای ان یک اندازه باشد.

فر را از قبل روشن کرده و سینی را به مدت 20 الی 15 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

وقتی کیک رولت ما اماده شد و از فر که خارج کردیم یک سینی بزرگتر رویش قرار میدهیم تا خنک شود.

خامه قنادی فرم گرفته را با لیسک روی کیک مان غلتانده و رویش را خامه میزنیم سپس کیک را با کمک کاغذ از طول کیک رول میکنیم و کم کم کاغذش را از آن جدا میکنیم.

رویش را کمی خامه زده و با هرچیزی که مایل باشید تزئین میکنید مثل پودر پسته و شکلات یا تکه های میوه


23tpesx_th.jpg


رولت را 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس انرا به اندازه دلخواه تان برش بزنید.
2z8tf92_th.jpg
 
بالا