براي ديدن آره ولي منظورم اين بود که يه چيزي رو آموزش بدن ولو مثل آقا رضا تقلب کنن...:thanks:
لیلا جان من تقلب نکردم که اخه:mad_majidonline:بلدم نیمرو درست کنم به خدا:smilies:
وقتی که آب به جوش کامل اومد، شعله رو کم کنید تا از آب از جوش بیفته و حباب های خفیفی مشاهده کنید. اگر دما سنج دارید عالی می شه و سعی کنید درجه را حدود هفتاد ثابت کنید |
یک ملاقه از آب گرم بردارید و تخم مرغ را داخل آن قرار بدید تا به دمای جدید عادت کنه |
سپس تخم مرغ ها رو در آب قرار بدید و تایمر را روشن کنید. میزان آب هم باید کمترین مقدار ممکن باشه به حدی که سطح تخم مرغ ها رو بگیره و ظرف هم بزرگ نباشه. بعد از چند بار تمرین در منزل شما باید ترکیب و روش و ظرف مناسب این کار رو پیدا کنید |
برای تخم مرغ عسلی هشت دقیقه، تخم مرغ نیمه عسلی ده دقیقه و تخم مرغ سفت بیش از ده دقیقه داخل آب جوش زمان بدید. سپس سریعا به تشت یخ منتقل کنید تا روند پخت خاتمه پیدا کنه .... منبع:Welcome to Shamshiri cafe |
2020 اکيدا توصيه مي کنم ،يه مشورتي بکني قبل از آموزش ...شاید خوب بقیه بلد نباشن....:riz277:
:78: