تاپیک ویژه امضای اعتراض

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ZOT

New member
سلام مرسی کارتون عالیه فقط تو متن نامه اسم هفته ی آخر خرداد رو نیارید ممنون

bioshimi93

New member
با سلام خدمت دوستان
به نظر من 20 روز ارزش این همه تلاشو نداره به جای این کارها بشینید درس بخونید
واسه من که فرقی نداره اتفاقا 8 خرداد بهتر هم هست قبل از امتحانات ترمم هست و استرس امتحان ندارم 20 روزی که دارید واسش تلاش می کنید ما اون روزا امتحان ترم داریم اصلا نمیتونیم واسه ارشد بخونیم
خواهشا کاری نکنید که به ضرر ما تموم بشه

با سلام خدمت دوستان
واسه من که فرقی نداره اتفاقا 8 خرداد بهتر هم هست قبل از امتحانات ترمم هست و استرس امتحان ندارم 20 روزی که دارید واسش تلاش می کنید ما اون روزا امتحان ترم داریم اصلا نمیتونیم واسه ارشد بخونیم

کاربر گرامی شما هم مث ما نگران پاره ای از مسائلید. اگر اعتراض به ثمر برسه می تونیم تو اوایل تیر برگزار کنن بهتر هم هست هم برای شما و هم ما

کاربر گرامی zot تشکر از پیام شما. در خصوص شماره ملی به این خاطر هست که تو ایران کد شناسایی همین کد ملیه و اگر فردا روز وزارت بهداشت بخواد سدی ایجاد کنه که آره اینا همش کار چند نفره نه چندین نفر این شماره ملی به عنوان تعیین کننده هویت شما ک در آزمون شرکت کردید به کار خواهد رفت.

tkia

New member
با سلام خدمت دوستان

نه دوست عزیز شما تو اون شرایط نبودید و الان این حرف رو میزنید نزدیک کنکور آرزو میکنی ایکاش شبانه روز جای 24 ساعت 25 ساعت میشد (یعنی تو اون شرایط 1 ساعت هم برای خودش یک ساعته چه برسه به 20 روز که یه طور میانگین حدود 250 ساعت میتونی مطالعه کنی)

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
لطفا در متن نامه اشاره ای هم به تداخل زمان برگزاری ازمون دانشگاه ازاد و وزارت بهداشت هم داشته باشید.

منم امتحانام 2 هفته اخر خرداد.بااینکه شب امتحانی میخونم امااسترس کنکور و امتحان دانشگاه باعث میشه هر 2 رو خراب کنم.اگه واسه کنکور بخونم حواسم پیش امتحان میمونه اگه واسه امتحان بخونم پیش کنکور.حداقل هفته اخر خرداد نباشه

misagh68

New member
سلام.......

بچه ها اینجوری که نمیشه اعتراض کرد!!!!!!!!!!!!هرکسی ساز خودشو می زنه.........

بالاخره یا می خوایم که آزمون به تاریخ اصلیش برگرده یانمی خوایم!!!!!!!!!!!!!!!!که باید به یه نتیجه ای برسیم.........
لطفا فقط به خودتون فکر نکنین......

pashmak

New member
ممنون تاپیک عالیه هست
مرسی که زحمت اینکار رو میکشید
موفق باشید

pashmak

New member
ممنون موفق باشید

- - - Updated - - -

http://olumpezeshki.ir/thread11745-2.html

مهلا1991

New member
منم فرم اعتراضو پر کردم
فقط لطف کنید بگید که تا الان چندتا امضا جمع شده
و به برگزاری همزمانه کنکور با کنکور ازادم اشاره کنید

مهلا1991

New member
فقط بچه ها هماری کنید این صفحه رو به دوستانتون اطلاع رسانی کنید چون خیلیا از این تایپیک بیخبرند و تا روز ثبت نام چیزی نمونده

تا الان 25 امضا به ثبت رسیده

تداخل هم ذکر خواهد شد.

بعضی از دوستان میگن اطلاعات شخصی نگیریم اما این کار به این صورت ممکنه.وگرنه اونا این امضاها رو جعلی میدونن و دست رد به سینمون میزنن اما اگر اسامی باشه حتما پیگیری خواهد شد.

آخرین ویرایش:

tkia

New member
بچه ها دیگه وقتی برای ناز کردن نمونده همه امضا کنید،:rose: حالا یکی پیدا شد داره زحمت میکشه خواهش میکنم همکاری کنید ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا