تارت پنیر و تخم مرغ

baran71

New member
مناسب برای :
7 - 8 نفر

زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه


زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :


خمیر یوفکا مستطیلی : 12 ورق

پنیر فتا : دو فنجان

تخم مرغ : چهار عدد

گوجه : یک عدد بزرگ


جعفری خرد شده : دو فنجان

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 تخم مرغ ها را درون ظرفی به خوبی هم میزنیم .
tartpanirtokhmemorghbafillo.jpg



2 پنیر و جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .

3 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آن را در کف ظرف قرار داده و لایه دوم را برداشته و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب کرده و در کف ظرف خود قرار میدهیم به همین ترتیب مابقی خمیر ها را نیز مرطوب کرده و تمام ظرف را با قطر یک سانتی متر خمیر پوشانده به طوری که لبه های خمیر مقداری از ظرف آویزان باشد ، سپس آن ها را به صورت چین دار شکل میدهیم .
5 مواد را بر روی سطح خمیر ریخته و سپس با مقداری دیگر جعفری خرد شده و حلقه های گوجه فرنگی آن را تزئین میکنیم .
6 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر طلایی شود .
tartpanirbaphyllo.jpg

tarttokhemorghbayufka.jpg
 
بالا