vahid12
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• salam yki bem bege chetori bayane masaleye propozalamo benevisam?ye mozo0e kho0bam bem pishnahad bedin
    خير سرم اومدم جواب سوالاتم رو پيداكنم اونقدر سرعت پايينه دو ساعت طول ميكشه گفتم تا اونا پيدابشن بيام تو انجمن.
    چطوري داداشيم رسوندي درساتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلـــــــــــــــــــــــــــــــــام
    کسی در شمار دانایان است که بر آنچه از دستش رفته افسوس نخورد ، از نایافته به رنج نباشد ، چون در طلب مرادی با سختی رویا رو شود سست نگردد و دل به ناامیدی نسپارد .
    سه تا پيام دادم چندتاش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رشد آدمیان تنها زمانی پایدار خواهد بود که بر اساس شایستگی ها باشد .
    ما باید طبیعت را به چشم مادرمان بنگریم و با آرامش خودمان را به او تسلیم کنیم تا بتوانیم خیلی راحت احساس کنیم که به جهان باز می گردیم همانطور که همه موجودات دیگر باز می گردند. همه ما در حقیقت جزء جدایی ناپذیر این کلیم. طغیان عبث است، ما باید خودمان را به این جریان بزرگ واگذاریم .
    خواهش میکنم.انشالا جواب سوال دیگتونم بتونم پیدا کنم و شرمنده نشم
    سلام.خسته نباشید.پاسخ سوال دوم شما:
    مراحل بلوغ لنفوسیت های T:
    1)Early Event
    2)Antigen Receptor Gene Rearrengment
    3)Selection:ابتدا انتخاب مثبت لنفوسیت هایT یعنی آن کلون هایی انتخاب می شوند که قادر به شناسایی MHC خودی می باشند. سپس انتخاب منفی لنفوسیت های T یعنی کلون هایی انتخاب می شنود که آنتی ژن های خودی را شناسایی نمی کنند.(در این مرحله لنفوسیت های T اموزش میبینند که به آنتی ژن های خودی تحمل پیدا کنند و آنها را شناسایی نکنند و آن هایی که آنتی ژن هایی خودی را می شناسند دچار آپوپتوز می شوند.)
    4)mature lymphocyte
    تمامی مراحل بالا در دوران جنینی و بدون دخالت آنتی ژن های بیگانه صورت می گیردو از این مراحل به بعد آنتی ژن های بیگانه هم دخالت دارند.پس در مرحله selection در نهایت کلون هایی اتنخاب میشوند که آنتی ژن های بیگانه را در کنارMHC خودی می شناسند.
    امیدوارم تونسته باشم سوالتونو جواب بدم.اما سوال اولتونو باید بپرسم چون خودمم قبلا جای مراحل کاملشو نخوندم.
    سلام از این که دیر جواب میدم بسیار عذرخواهی میکنم.هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم امیدوارم شماهم امسال موفق وپیروز باشید.خوشحال میشم جز لیست شما باشم.بازم عذرخواهی میکنم
    سلام .من چیزی نمی دونم .از بقیه دوستان ایمونولوژیست آینده بپرس شاید بتونن کمکت کنن
    شب شما هم بخير موفق و مويد باشيد در پناه حق!!!!!!!!!!!!!!!
    آقا وحيد شما با برنامه ريزه جايي ميخونيد يا خودتون بودجه بندي كرديد؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا