پیچک 2014-10-30 دست گلت درد نکنه ...لطف کردی.......گر چه فک کنم مجبور شم بعدا مزاحم خودتم بشم...:riz304:
TaTi 2014-10-29 سلام عزیز دلمممممممممم.خیلی ممنونم از لطفت ... انشاا... مامان بشی لذتشو با هیچ چی تو دنیا عوض نمی کنی....از دعای خیر شما دوستای گلم همه چی بخیر گذشت. ممنونم. علی کوچولوی من دست بوس همه تونه . قربونت برم نازنینم خیلی ماهی.
سلام عزیز دلمممممممممم.خیلی ممنونم از لطفت ... انشاا... مامان بشی لذتشو با هیچ چی تو دنیا عوض نمی کنی....از دعای خیر شما دوستای گلم همه چی بخیر گذشت. ممنونم. علی کوچولوی من دست بوس همه تونه . قربونت برم نازنینم خیلی ماهی.
E E eeeeeeehsan 2014-10-22 قضیه داره، این دوتا من نمیدونستم دو روحن در یه کالبد، یهو وسط پروف من پیدا شدن و شروع کردن مسخره بازی. خیلی خندیدم. مرسی، خودتی دیفونه
قضیه داره، این دوتا من نمیدونستم دو روحن در یه کالبد، یهو وسط پروف من پیدا شدن و شروع کردن مسخره بازی. خیلی خندیدم. مرسی، خودتی دیفونه
E E eeeeeeehsan 2014-10-22 :25r30wi::25r30wi::25r30wi: ای خدا اسم هانیه میاد من رودم می ترکه نمیدونم چرا :25r30wi:
N@RVIN 2014-10-22 عزیزمی موهای خوشگلتو نکن شروع کن عزیزم تنبلی نکن انشاله موفق میشی توکل کن بخدا:heart: