E E eeeeeeehsan 2014-10-21 ایش دستم خورد رو اینتر :/ من فکر می کنم هر رشته ای فرق می کنه، همه رشته ها مث هم نیستن.
N@RVIN 2014-10-20 صرفا جهت اطلاع رسانی مدیونی اگه فکر کنی تو رو در وایسی میذارمت :) http://olumpezeshki.ir/thread14662-5.html
صرفا جهت اطلاع رسانی مدیونی اگه فکر کنی تو رو در وایسی میذارمت :) http://olumpezeshki.ir/thread14662-5.html
پیچک 2014-10-20 خخخ باشه بابا.......لج کنم...ماهی بگیرم..... سپید اینقد اینجا بارون اومده...ما داریم غرق میشیم.... قایق نداری فردا باهاش برم یونی؟؟؟
خخخ باشه بابا.......لج کنم...ماهی بگیرم..... سپید اینقد اینجا بارون اومده...ما داریم غرق میشیم.... قایق نداری فردا باهاش برم یونی؟؟؟
پیچک 2014-10-19 بوشو ری...ماهی سفید که هنوز نیاوردن...عمرا باور کنم... بگو...الکی گفتی.... بگو... :sadsmiley::sadsmiley:
بوشو ری...ماهی سفید که هنوز نیاوردن...عمرا باور کنم... بگو...الکی گفتی.... بگو... :sadsmiley::sadsmiley:
marzi ba 2014-10-17 سلوم سپید جونی خو میدونم دیگه دوس هوشبر مگه چن تا دارم ولی تا جایی که من میدونم 24 مهر بود روز هوشبری پس چه بهتر من اولین نفر بودم بهت تبریک گفتم:heart::heart:
سلوم سپید جونی خو میدونم دیگه دوس هوشبر مگه چن تا دارم ولی تا جایی که من میدونم 24 مهر بود روز هوشبری پس چه بهتر من اولین نفر بودم بهت تبریک گفتم:heart::heart:
نوتر 2014-10-17 :25r30wi: فک کردی خیال کردی؟ خخخ نه بابا پیدا کردی چیه یکیشو که از فیس برداشتم خخخخ یکیشم دوستان زحمت کشیدن گفتن خخخخ بهههله:bunnyearsmiley:
:25r30wi: فک کردی خیال کردی؟ خخخ نه بابا پیدا کردی چیه یکیشو که از فیس برداشتم خخخخ یکیشم دوستان زحمت کشیدن گفتن خخخخ بهههله:bunnyearsmiley:
نوتر 2014-10-17 باشه خخخخ دست درد نکنه نمیگم که کی یاد داده خخخخ آفرین تو هم یاد گرفتی ترکی خخخخخخخخخخخخخخ
نوتر 2014-10-16 سپید ببین دایره زبان گیلکیم بهتر شده تی گاز دبد:نخند تی گاز واچین:بخند می سر فیدا:فدای سرم :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
سپید ببین دایره زبان گیلکیم بهتر شده تی گاز دبد:نخند تی گاز واچین:بخند می سر فیدا:فدای سرم :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
نوتر 2014-10-16 سپید ببین دایره زبان گیلکیم بهتر شده تی گاز دبد:نخند تی گاز واچین:بخند می سر فیدا:فدای سرم :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
سپید ببین دایره زبان گیلکیم بهتر شده تی گاز دبد:نخند تی گاز واچین:بخند می سر فیدا:فدای سرم :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
marzi ba 2014-10-16 روز هوشبری مبارک باشه:thanks: ببخش دیر بهت تبریک میگم فداییییییییییییییییییییی داریاااااااااااا
elham2012 2014-10-15 سلام گلیی..ببخشید دیر شد..آره عزیزم قبول شدم.. والا همچنان چیزی قطعی راجع به طرح نمیدونم آجی:dadad4:
پیچک 2014-10-15 درود خدا بر تو... ببین سپید...ماهی منو فردا ناهار دعوت کرده...یاد بگیر...تو هم بیا بریم...