sepid71 2014-10-07 خخخخخخ پیچ نه تو عکس بده ای نه من کسی ک بگم عکستو بده پس کلا بیخی منم ک بببینی گفتم سکته قلبی میزنی خخخخخخخ میدونی چرا ؟ چون لولوام خخخخخخ
خخخخخخ پیچ نه تو عکس بده ای نه من کسی ک بگم عکستو بده پس کلا بیخی منم ک بببینی گفتم سکته قلبی میزنی خخخخخخخ میدونی چرا ؟ چون لولوام خخخخخخ
marzi ba 2014-10-07 ههههههههههه پیچی بوگووووووووووووووو تو هنووز سپیک ما رو نشناختیااااااااااااااااااا
پیچک 2014-10-07 :sad::sad: باشه دل پیچکو بشکون.... من واسه خودت گفتم... اگه عکس منو ببینی.... بجای پرتغال با چاقو دستتو میبری.... مث اون داستان معروف...
:sad::sad: باشه دل پیچکو بشکون.... من واسه خودت گفتم... اگه عکس منو ببینی.... بجای پرتغال با چاقو دستتو میبری.... مث اون داستان معروف...
sepid71 2014-10-07 مردم چ اعتماد ب سقفی دارن.مگه نه مرضی ؟ خخخخخخ باشه بوگو پیج همه منو موشناسن :riz277:
پیچک 2014-10-07 شوخی چیه...گفتی تموم شد... از فردا همه جا پر میکنم...سپید ازم عکس خواسته...خخخخخ...وای شیطونی چه حالی میده
شوخی چیه...گفتی تموم شد... از فردا همه جا پر میکنم...سپید ازم عکس خواسته...خخخخخ...وای شیطونی چه حالی میده
sepid71 2014-10-07 وا کی ازتو عکس خواست:1dco2x0p1lilzhfpg1t جدی گرفتی ؟!!!:shocked: شوخی بود:shocked: