N@RVIN 2014-09-24 چهار چیز را هرگز فراموش نکن : 1- به همه نمی توانی کمک کنی. 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی. 3- همه تو را دوست نخواهند داشت. 4- همه را نمی توانی راضی نگه داری. پس زندگی کن ، آنگونه که خودت می خواهی...❥✿.⁀‿⁀.✿❥
چهار چیز را هرگز فراموش نکن : 1- به همه نمی توانی کمک کنی. 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی. 3- همه تو را دوست نخواهند داشت. 4- همه را نمی توانی راضی نگه داری. پس زندگی کن ، آنگونه که خودت می خواهی...❥✿.⁀‿⁀.✿❥
N@RVIN 2014-09-24 سلام عزیز دلم سلامتی حالت خوبه؟ چه خفرا داری هووم؟ درسا خوب پیش میره؟ والا من همیشه به یادتم عزیزم ولی انخده ذهنم درگیره از همه دوستام شرمنه میشم تو عخشمی تاج سرمی:28::heart:
سلام عزیز دلم سلامتی حالت خوبه؟ چه خفرا داری هووم؟ درسا خوب پیش میره؟ والا من همیشه به یادتم عزیزم ولی انخده ذهنم درگیره از همه دوستام شرمنه میشم تو عخشمی تاج سرمی:28::heart:
marzi ba 2014-09-23 هههههههههه سپید اوره راست میگیاااااااااااا دیگه باس برم اعتراف بگیرم چه قد هی پرسید و گفت تی بلا بی سر ایشششش له خونشو خودم میارم سر جاش ای چچل
هههههههههه سپید اوره راست میگیاااااااااااا دیگه باس برم اعتراف بگیرم چه قد هی پرسید و گفت تی بلا بی سر ایشششش له خونشو خودم میارم سر جاش ای چچل
marzi ba 2014-09-23 وووووووووووووووووسپید اوهوم دیدم این عشخ با این پسر چی کرده رفته گیلکی یاد گرفته وووووووووووووی دیگه اعتراف گرفتن قطعیه
وووووووووووووووووسپید اوهوم دیدم این عشخ با این پسر چی کرده رفته گیلکی یاد گرفته وووووووووووووی دیگه اعتراف گرفتن قطعیه
پیچک 2014-09-23 مهمونی داشتیم...نبودی جات خالی...هاسپیتال خوش گذشت؟؟...امروز کدوم بد بختی رو لت و پار کردین؟؟