sepid71
پسندها
420

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

خوفی

خیلی دلم برات تنگ شده هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

انثدی که از چشام اکش اومدش
    دارم میرم شام میام حالتو میگیرم نامرت ایییییییییییییییییش
    راستی آواتارت چه با مزه هس خخخخخ
    افاده ای اییییییییییییییییییش
    ما بیشتر عاشختیمممممممممممممممممممممممممممممممم
    دلوم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تر از خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    برات تنگ شده:28:
    عزیزمی مراخب خودت باش گلم هر جا که باشی :)

بوس بر تو
    سلوم عزیزم..خوبی؟خو شماها نمیاین من ناراحت میشم جاتون خالیه خو
    عزیزم خود بنی کردن برن یکم به کاراشون برسن انشاله بعدا برمیگردن
    کواژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژزایی

بی خبل کوژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژا میری
    :dadad4::dadad4:
    نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ...

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید ...

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از شما فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت .
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا