marzi ba 2014-08-05 سپید جون فدا مداااااااا بابا مهمونی هم که نبود من چادر بستم کمرم از مهمون های نوتر پذیرایی شود میشه عایا اون روز رو ما ببینیم نوتر خودش از ما پذیرایی کنه سپید بیا یه روزی بریم بترکونیم خونشو به یا اون قدیما هییییییییییییییی:dadad4:
سپید جون فدا مداااااااا بابا مهمونی هم که نبود من چادر بستم کمرم از مهمون های نوتر پذیرایی شود میشه عایا اون روز رو ما ببینیم نوتر خودش از ما پذیرایی کنه سپید بیا یه روزی بریم بترکونیم خونشو به یا اون قدیما هییییییییییییییی:dadad4:
marzi ba 2014-08-05 عزیزمی تو مثل خودمی اصلا هم تنبل نیستی شروع خیلی سخته میدونم ولی تو میتونی عشخ من موتونه :riz304::riz304::riz304::riz304:
عزیزمی تو مثل خودمی اصلا هم تنبل نیستی شروع خیلی سخته میدونم ولی تو میتونی عشخ من موتونه :riz304::riz304::riz304::riz304:
marzi ba 2014-08-04 سپیدک من بد به دلت را نده تو الکی که به اینجا و انتخاب این رشته که نرسیدی کلی فکر کردی بازم خوب خوب فکر کن خاله قربون این نی نی تو بشه
سپیدک من بد به دلت را نده تو الکی که به اینجا و انتخاب این رشته که نرسیدی کلی فکر کردی بازم خوب خوب فکر کن خاله قربون این نی نی تو بشه
نوتر 2014-08-04 برای بار اول و آخر باید تصمیم بگیری. اگه به هدفتم نرسیدی راه نادرس نرفتی. چیزی از دست ندادی. یه ارشد هم داری. خوب خوب خوب فکر کن
برای بار اول و آخر باید تصمیم بگیری. اگه به هدفتم نرسیدی راه نادرس نرفتی. چیزی از دست ندادی. یه ارشد هم داری. خوب خوب خوب فکر کن
marzi ba 2014-08-04 ووی چلاخم خاموشه عجبا نیدونم که چلاا سپید جونی اولش سخته کافیه شروع کنی تو میتونی
نوتر 2014-08-04 برای کندن بزرگترین کوها هم قدم اول برداشتن سنگریزه های پای کوه هست شروع کنی هیچ وقت دیگه نمیگی حجیمند.
برای کندن بزرگترین کوها هم قدم اول برداشتن سنگریزه های پای کوه هست شروع کنی هیچ وقت دیگه نمیگی حجیمند.
marzi ba 2014-08-04 سلام عشخم خوبی عزیز دلم منم دوست دارم خودت که میدونی هوارتاااا دوشت دالم و هوارتااا دلم برات تنگ شد چی شدع نوتی داره با دستهای دستکشیش دلداریت میده
سلام عشخم خوبی عزیز دلم منم دوست دارم خودت که میدونی هوارتاااا دوشت دالم و هوارتااا دلم برات تنگ شد چی شدع نوتی داره با دستهای دستکشیش دلداریت میده