اعتراض به کمبود شوهر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miler

New member
همشون بی ریخت بودن... کلاه قرمزی خانومای ایرانی نیازی به دوییدن ندارن وباید دنبالشون بدو ان:image170:

ali_ah

New member
الان به من میگی کلاه قرمزی من چی بگم با توجه به اواتارت
بعدشم پسر خاله رو ندیدی هان

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
بنظرم پسراي سايت بايد قرعه كشي صورت بگيره ببينيم تعدادمون چن نفره فك كنم ركورد هند رو بزنيم

amirreza

New member
من یکی طرفدار خانوماااااااااام :riz304:

خانومااااا شفیع و علی تو ایران زن ندادن بهشون قراره برفستنشون یا هند یا استون:ph34r-smiley:ی

اونجا شاید فرجی بشه............از الان دارن زمینه سازی میکنن تا بعدا مشکلی پیش نیاد:riz481:

برین برین شاید یکی تو مسابقه دووو جلو شما به یه سنگ گیر کرد مجبوری پذیرفتتون:tsimuzpzwoap1t9y3o7

miler

New member

خانومااااا شفیع و علی تو ایران زن ندادن بهشون قراره برفستنشون یا هند یا استون:ی

اونجا شاید فرجی بشه............از الان دارن زمینه سازی میکنن تا بعدا مشکلی پیش نیاد:

برین برین شاید یکی تو مسابقه دووو جلو شما به یه سنگ گیر کرد مجبوری پذیرفتتون:tsimuzpzwoap1t9y3o7
:riz481: چه باحال

shima.p

New member
بچه ها خودتونو ناراحت نکنین
این آقایونی که بعضآ حرف هایی میزنن که مرغ پخته به خنده میفته کاملا میدونن که دورو برشون چه خبره و کیه که دست رد به سینه ی اون یکی میزنه پس جای نگرانی نیست
به قول ترکا: جدیسن مرنده تماشاده جلنده
به وقتش معلوم میشه
وقتی زمان تشکیل خانواده شد اونوقت معلوم میشه

شفيع

Well-known member

خانومااااا شفیع و علی تو ایران زن ندادن بهشون قراره برفستنشون یا هند یا استون:ph34r-smiley:ی

اونجا شاید فرجی بشه............از الان دارن زمینه سازی میکنن تا بعدا مشکلی پیش نیاد:riz481:

امير رضا تو هم اگه بيايي ما ميريم ما دونفري ميترسيم بريم حساب كن هفصد هشتصد تا دختر بخوان بدزدنت و انتخاب كردن يك دختر از بين هشصدتا خيلي سخته زمان بره منم كه اين همه زمان ندارم علي هم كه اصلا وقت نداره. اگه توهم بيايي ما سه نفري ميتونيم از دخترهاي صف كشيده سان ببينيم و گزينه مورد نظر رو انتخاب كنيم يا حداقل گزينه هايي رو به فينال بفرستيم

mahsa.

New member
بالاخره هرکس هدفی داره
هدف اینام ازدواجه برا رسیدن به هدف هرکسی راهی انتخاب میکنه اینم یه راهش
جالب بود

ali_ah

New member
امير رضا تو هم اگه بيايي ما ميريم ما دونفري ميترسيم بريم حساب كن هفصد هشتصد تا دختر بخوان بدزدنت و انتخاب كردن يك دختر از بين هشصدتا خيلي سخته زمان بره منم كه اين همه زمان ندارم علي هم كه اصلا وقت نداره. اگه توهم بيايي ما سه نفري ميتونيم از دخترهاي صف كشيده سان ببينيم و گزينه مورد نظر رو انتخاب كنيم يا حداقل گزينه هايي رو به فينال بفرستيم

منو چرا قاطی میکنید
من کی گفتم قصد ازدواج دارم
اقا اصرار نکنید
من قصد ادامه تحصیل دارم

خانوم های سایت هم ناراحت نشن از این بحثا

amirreza

New member
شفیع منو تو ایران زندگی میکنیم

نمیصرفه پاشیم بریم ......زیر دست و پا له میشیم............ ول کن باوووووو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا