ارشد شبانه وزارت بهداشت

hiva6747

New member
آره واقعا موندیم بلاتکلیف
3 ماه تابستون کممون بود حالام روش!:sad:

laeya

New member
سلام دوستان، امیدوارم این خبر درست باشه و واسه امسال بگیرن. البته خدا کنه تا قبل از ثبت نام کنکور وزارت علوم خبر موثقی به مردم بدن چون از 8 آبان ثبت نام کنکور ارشد وزارت علوم شروع میشه و ما با این خبر دودل شدیم.

mina6228

New member
سلام دوستان .بچه های هم رشته ایم می خواستم ببینم خبری از میزان شهریه دارین؟
میخواستم ببینم اگه شبانه باشه شرکت میکنین؟یا ترجیح میدین سال بعد امتحان بدین؟::smiliess (7): مدرکش مث وزارت علوم شبانه قابل قبول؟:tonguesmiley:یعنی باز بعدا ایرادی نمیگیرن ؟خوابگاه میدن ؟ و یا بقیه امکانات بچه های روزانه رو؟کسی خبر داره ؟درسامون مث اوناست؟:smiliess (7): شماها شرکت میکنین؟

nocerino

New member
دوستان گلم نگران نباشید .ایشالا درست بشه این طرح و خبر زمان اعلام اسامی و شهریه و این حرفا رو بدن. دوست عزیز مثل تکمیل ظرفیت ,خودشون اسامی رو اعلام میکنند و ماباید فقط بریم قسمت نتایج ازمون و نتیجه رو ببینیم . خود وزارت بهداشت مبلغ شهریه رو اعلام میکنه . ایسالا بقول لیلا خانم تا ثبت نام وزارت علوم خبر تکمیلیشو رو به ما بدن که فکر میکنم ظرف یه ماه اینده این کار رو بکنند

S

sheri

Guest
دوست عزیز به روزانه هاش خوابگاه نمیدن چه برسه به شبانه ها!!!!:New (6):

nocerino

New member
دقیقن .یکی از دوستانم که بیوشیمی امسال قبول شد دانشگاه علوم پزشکی زنجان نزدیک به 700 تومن داده واسه خوابگاهش .باید تا 4 الی 5ترمش که اونجا هست باید همین مبلغ رو بده چون اونجا دیگه بهش خوابگاه مفت نمیدن

*physiology*

New member
لطفا اگر کسی در مورد رشته هایی که دوره شبانه پذیرش میکنه و میزان شهریه خبر داره اینجا بگه
همه ی رشته ها رو میگیرن یا فقط یه سری از رشته ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟

princess

New member
سلام
خداکنه زودتر همه چیز مشخص شه. از این سردرگمی راحت شیم. طوری نشه که به این خیال که امسال شبانه می گیرن از درسامون جا بمونیم بعد اونا بزنن زیر همه چیزو امسالو از دست بدیم. از اینا بعید نیست

helena

New member
بچه ها همه پیگیری کنن که از این سردرگمی دربیاییم.من باید طرحم رو شروع کنم

nocerino

New member
فعلا که چیزی نگفتن که چه رشته هایی رو میگیرن ولی فکر کنم کل رشته هارو میگیرن

princess

New member
سمانه جان مطمئنی؟ یک میلیون و سیصدتومن .بعد دانشگاه آزاد چقدر می گیره؟

mina6228

New member
سلام.چی شد؟ چرا هیچ خبری نیس ؟خواهشن پیگیری کنین اگر میتونین ؟!!!!!چرا هیچ اطلاعیه ای نمیدن تا تکلیفمون معلوم شه ؟تا کی باید صبر کنیم ؟ حتما بعدشم میگن اصلا چیزی نبوده...

sarina

New member
من امروز زنگ زدم سنجش گفتن هفته بعد تو سایت اطلاعیه میزنن.

helena

New member
ممنونم ساریناجان.لطف کردین/// یعنی واقعا این موضوع حقیقت داره؟ نگفتن که بعد از تکمیل ظرفیت کی نتایج نهایی را اعلام میکنن.من دو روزه که درس نمیخونم.فکرمیکنم قبول میشم

arghamar

New member
سلام دوستان من با شماره 81452516 -021 تماس گرفتم گفت يكي دو روز آينده تو سايت اطلاعيه مي زنن ضمناً گفت

پذيرفته شدگان از همون آزمون امسال هستند كه نيمه دوم هم شروع سال تحصيليشونه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA
بالا