Artmis.a
New member
یه حس غریب
دلتنگی,چشم به راه...
یه حس خوب
شاید تشکر از خدا
شاید میخواد بگه ممنونم خدا که حواست بهم هست:a2d3::thanks:
یه حس غریب
دلتنگی,چشم به راه...
جمع بندی:ارشد یک عدد هندیه رشتی نماست که دماغش عملی است و خیلی مودب وخوش برخورد میباشد که دارد به اصفهان میرود......!:bunnyearsmiley:وای خدا...عملی هم شدیم
اقا اصلا اواتاره مارو بیخیال!
جمع بندی:ارشد یک عدد هندیه رشتی نماست که دماغش عملی است و خیلی مودب وخوش برخورد میباشد که دارد به اصفهان میرود......!:bunnyearsmiley:
جمع بندی:ارشد یک عدد هندیه رشتی نماست که دماغش عملی است و خیلی مودب وخوش برخورد میباشد که دارد به اصفهان میرود......!:bunnyearsmiley:
نطرتون برام جالب بووود دوستم... ولی بیمار نییییییییستا اواتار منآواتار پریا ...خنده ای که پشتش یه غم بزرگه...راستش حس میکنم آواتارت بیماره بعد برای اینکه نشون بده روحیه داره لبخند میزنه !!!!!!!!!!50):
جون ما؟!ارشد حدیث راست میگه؟ مگه نمیدونی تک خوری عواقب داره؟! یعنی ما انقد غریبه شدیم؟اینم اضافه کن:
دارد زن می گیرد شاید هم ... ولی به ما شیرینی نمی دهد:25r30wi:
اینم اضافه کن:
دارد زن می گیرد شاید هم ... ولی به ما شیرینی نمی دهد:25r30wi:
جون ما؟!ارشد حدیث راست میگه؟ مگه نمیدونی تک خوری عواقب داره؟! یعنی ما انقد غریبه شدیم؟7977cujr38iyymsu8:
جون ما؟!ارشد حدیث راست میگه؟ مگه نمیدونی تک خوری عواقب داره؟! یعنی ما انقد غریبه شدیم؟7977cujr38iyymsu8:
فعلا کسی به موهام گیر نداده همه درگیر ارشدیم تموم شد میام شونه کنی!:1dco2x0p1lilzhfpg1tجیرجیرک نیومدی موهاتو شوته کنم با کش ببندم جوجو:bunnyearsmiley:
ای بابا
نه والا... ایشون دلش عروسی میخواد...گیر داده به من!
فعلا کسی به موهام گیر نداده همه درگیر ارشدیم تموم شد میام شونه کنی!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
گفتم بابا! این اقا خوش برخورده خودش بر این قضیه واقفه که تک خوری عواقب داره...:bunnyearsmiley:ای بابا
نه والا... ایشون دلش عروسی میخواد...گیر داده به من!
ارشد شیرینی تر باشه ها:a2d3:
نطرتون برام جالب بووود دوستم... ولی بیمار نییییییییستا اواتار من