شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

prinses

New member
رتبه های دانشگاه های علوم پزشکی کشوررو ببینید به تهران و شهرستان نیست مثلا شیراز بعد ار تهران و بهشتی رتبه 3 رو داره فکنم

love virology

New member
رتبه های دانشگاه های علوم پزشکی کشوررو ببینید به تهران و شهرستان نیست مثلا شیراز بعد ار تهران و بهشتی رتبه 3 رو داره فکنم

به رتبه نیست این رتیه ماله پزشکیه نه گروه های علوم پایه / هیت علمی مثلا فلان دانشگاه ممکنه از تهران هم بهتر باشند

prinses

New member
به پرستارا به شکل غیر منصفانه ای بها نمیدن همین طور ماما هاچون شغلشون مستقیم کنار پزشکاست و تا وقتی دانشجو هستنم حتی دانشجوهای پزشکی بهشون زور میگن ، من شنیدم صحتشو نمیدونم

- - - Updated - - -

خیلی زحمت و ثوابش حتی پرستاری و مامایی بیشتره خدا عجرشونو میده ، هرکی مونده با عشق به کارش فقط ...ف

love virology

New member
دانشجو ویروس تهران باهاش در ارتباطم گفت اگر رتبت رسید نیا انقدر شلوغه اساتید نمیدونن به کیا برسن / چرا راه دور بریم الان اساتید باکتری دانشگاه ایران خیلی ماهند همه هم رده بالا عالی /

prinses

New member
به رتبه نیست این رتیه ماله پزشکیه نه گروه های علوم پایه / هیت علمی مثلا فلان دانشگاه ممکنه از تهران هم بهتر باشند

خدا خیرت بده میگم شهرستان دانشگاه درجه دو معنی نداره هر رشته ای برای خودش درجه بندی داره و تربیت مدرس در اکثر رشته های علوم پزشکی شنیدم ناراضی اند بسیاد در همین سایت پیدا میشه نمونه های توی تاپیک های سالای قبل رشته های مختلف

prinses

New member
چون شما فرمودید تهران و شهرستان این موضوعات رو گفتم
ولی خودم اگه اینجا ساکن نبودم 3 تا از دانشگاهاشو نمیزدم 2 تا رو میزدم ، مجبورم...

love virology

New member
خدا خیرت بده میگم شهرستان دانشگاه درجه دو معنی نداره هر رشته ای برای خودش درجه بندی داره و تربیت مدرس در اکثر رشته های علوم پزشکی شنیدم ناراضی اند بسیاد در همین سایت پیدا میشه نمونه های توی تاپیک های سالای قبل رشته های مختلف

خیلیا شنیدم راضی اند / چرا دانشگاه فسا در رشته بیوتک بهتر تربیت میدونید / اگر میدونید سلیقه فراوان زیبا دارید

love virology

New member
هرکس سلیقه ایی دارد / اولویت برای من هیت علمی نه اسم و رسم اون دانشگاه

prinses

New member
خیلیا شنیدم راضی اند / چرا دانشگاه فسا در رشته بیوتک بهتر تربیت میدونید / اگر میدونید سلیقه فراوان زیبا دارید

فسا کجاست؟
من اسمی از اون شهر نبردم
مثلا شیراز مشهد همدان ، اگه نزدیک یکی از ایت شهر ها بودم تربیت مدرس را در 10 امیت انتخاب میگذاشتم
تربیت مدرس رو از هرکی میخواهید بپرسید تو علوم پ عقبه
نه حقوق میده نه کار پژوهشی داره اوههههه بخوام بگم تو حوصله هیچ ماهی دودی نمیگنجه
فکر میکنم شما فقط بخواطر پایتخت نشینیش طرفدارشید
ببخشید ولی حوصله بحث ندارم هرچی بگی درست سلیقت فرق داره

prinses

New member
مرامی برواز 4تا ازارشد دکتری تربیت نظرشونو بپرس بعد بیا پی وی باهم گپ بزنیم
بحث فعلا تمام گلم

love virology

New member
هرکس نظری داره / بحث سلیقه هست و انتخاب همه هم یکسان نیستن / شاد باشید

love virology

New member
مرامی برواز 4تا ازارشد دکتری تربیت نظرشونو بپرس بعد بیا پی وی باهم گپ بزنیم
بحث فعلا تمام گلم

شما جوری حرف میزنید انگار منم از روی هوا سخن گفتم دعوا هم نداریم هرکس نظری برای خود دارد / بدرود شاد باشید

منم تربیت مدرس رو دوست ندارم انتخاب سومم هست.کاش ایرانو قبلش میزدم.احساس خوبی ندارم نسبت به این دانشگاه نمیدونم چرا.

بالا