saeeeeeede
New member
سعیده ممنونم ، اینیکی چی میشه؟
کدامیک از اختلالات زیر شیوع کمتری در مبتلایان به اختلالات وابسته به الکل دارد؟
شخصیت وسواسی خلقی اضطرابی ضداجتماعی
فک کنم وسواسی زدم... من خنگ بازی درآوردم جواب سوالارو علامت نزدم تو دفترچه
سعیده ممنونم ، اینیکی چی میشه؟
کدامیک از اختلالات زیر شیوع کمتری در مبتلایان به اختلالات وابسته به الکل دارد؟
شخصیت وسواسی خلقی اضطرابی ضداجتماعی
ببین اگه حرفه ای باشید باید مشخص کنید این فرد با این نمره ها جزو تیپ شخصیتیaهست یاbبروسلی من ازین نمره ای که میگی چیزی سر در نیاوردم ، تو دانشگاه به ما یاد دادن که باید نمره ی هر مقیاسو تبدیل به نیمرخ روانی کنی تا افراشتگی ها مشخص بشه ، روی اون جدول مخصوص اگه نمودار بالاتر از حد مشخصی باشه از نظر بالینی معنا داره و طبق برافراشتگی ها تشخیص گذاشته میشه
50):راستی جوادو کجاس؟!
بجها من احساس ميكنم اشتباهاتم خيلي زيادن!?يكم باسخنامه رو نكاه كردم ،دوباره بشيمون شدم!
بجها من احساس ميكنم اشتباهاتم خيلي زيادن!?يكم باسخنامه رو نكاه كردم ،دوباره بشيمون شدم!
فدا جونم سیستمم ترکیده، با ابزار اندرویدی هم تایپ سخته، درست بشه میامميكم راوي جووون نيستش جررراااا!?مرررسي دوووستان ،دنبال كاراي طرحم هستم،كفتم سه ماه تابستون رو بيكار نباشه،دعا كنيد جورشه،از بيكاري متنفرم!
سلام گلم خوبی؟ قربونت برم انستیتو آرزوی بلندیه، دست ما (من) کوتاه و خرما بر نخیلولی یک حسی به من میگه که امسال از بین بچه هایی که میان اینجا چند نفری را قبولی و حتما انیستیتو داریم امیدوارم روای به آرزوش برسه:ahi5slcgm04mi8jqqkl
عزیزممممم یه نگاه به زیر پات بندازی می بینیمراوی جانمان کجاست؟مدیر جون بیا دیگه...
فدا جونم سیستمم ترکیده، با ابزار اندرویدی هم تایپ سخته، درست بشه میام
سلام گلم خوبی؟ قربونت برم انستیتو آرزوی بلندیه، دست ما (من) کوتاه و خرما بر نخیلاگه اشتباه نکنم خودت پارسال 54 شدی، توکل به خدا امسال امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری
عزیزممممم یه نگاه به زیر پات بندازی می بینیم![]()
من پست اولو راستش نگاه نکردم امروز
فک کنم جواد از بس خوب داده الان رفته دنبال تفریح و خوشی..اصلا نیازی به چک کردن سوالات نداره...
- - - Updated - - -
فدا جان مگه پاسخنامه اومده؟؟؟؟؟