نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
فدا نمیخوام ضد حال بهت بزنم ولی واسه کنکور وزارت علومم همه گفتن سخته و حتما میانگین قبولی ها میاد پایین ، ولی اینطور نشد ،
به نظرم رو این قضیه زیاد حساب نکن
نه عزيزم توكل كردم به خدا هر جي بخواد همون ميشه !!!!من 15دقيقه يه بار ميانكين حساب ميكنم ،شكر خدا هنوز زير بنجاه نشده!!!!خخخخخخخ!اميدوترم هم كه نشه!

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
:auizz3ffy9vla57584x
نه عزيزم توكل كردم به خدا هر جي بخواد همون ميشه !!!!من 15دقيقه يه بار ميانكين حساب ميكنم ،شكر خدا هنوز زير بنجاه نشده!!!!خخخخخخخ!اميدوترم هم كه نشه!

خییییییییلی عالیه عزیز ، آفریییییییین

bashaw

New member
دكتر باشو كجااااي بس!جرا نميكي جطور بود!!!نكنه كذاشتي يهو خبر قبوليتو بهمون بدي !

هستــــــم دکتر ، کامنتا رو میخونم..
والا چی بگم، حساب کتاب نکردم، نمیدونم قراره چی بشه.....
فعلا منتظر پاسخنامه میمونم...
ولی سر جللسه مقداری بی تجربگی به خرج دادم.
خوشحالـــــــــــــم برات دکتر... امیدوارم میانگیت بره رو شصت از انستیتو برامون دست تکون بدی.

bazani

New member
سلام دوستان کسی این سوال رو با اطمینان زده؟ به نظر من اشتباهه سوال دوتا گزینه صحیح داره.
کدام یک از موارد زیر از جمله ریشه های تاریخی روانشناسی بالینی محسوب می شود؟
الف-روانشناسی فیزیولوژیک
ب-روانشناسی تجربی
ج-روانشناسی اجتماعی
د-روانسنجی

fada19990

New member

هستــــــم دکتر ، کامنتا رو میخونم..
والا چی بگم، حساب کتاب نکردم، نمیدونم قراره چی بشه.....
فعلا منتظر پاسخنامه میمونم...
ولی سر جللسه مقداری بی تجربگی به خرج دادم.
خوشحالـــــــــــــم برات دکتر... امیدوارم میانگیت بره رو شصت از انستیتو برامون دست تکون بدی.
دكتر جاااان شما كه اينطور ميكي بس بهتره من سكوووت كنم!از بي تجربكي نكوووووو كه من داغونم ،جندتا اشتباه بجهكانه كردم،ولي افسوس خوردن فايده نداره،من فك نكنم كليد كه اومد جك كنم،ميتررررسم!ترجيح ميدم تا اومدن نتايج منتظر بمونم!

marzieh88

New member
فدا و مینا جون ، مرسی از همدلی تون ولی اینبار میخوام با حقیقت عریان مواجه شم ، اگه قراره رتبم داغون باشه میخوام همین الان بدونم

marzieh88

New member
سلام دوستان کسی این سوال رو با اطمینان زده؟ به نظر من اشتباهه سوال دوتا گزینه صحیح داره.
کدام یک از موارد زیر از جمله ریشه های تاریخی روانشناسی بالینی محسوب می شود؟
الف-روانشناسی فیزیولوژیک
ب-روانشناسی تجربی
ج-روانشناسی اجتماعی
د-روانسنجی

والا من با اطمینان زدم روانسنجی ، ولی الان که میگید 2تا جواب درسته شک کردم !!!
باید چک کنم

bashaw

New member
دكتر جاااان شما كه اينطور ميكي بس بهتره من سكوووت كنم!از بي تجربكي نكوووووو كه من داغونم ،جندتا اشتباه بجهكانه كردم،ولي افسوس خوردن فايده نداره،من فك نكنم كليد كه اومد جك كنم،ميتررررسم!ترجيح ميدم تا اومدن نتايج منتظر بمونم!

نفرمایید شما استاد و مشوق مایید.. به هر حال پیش میاد.. شما که همین الانشم چک کردی، سبکت مسئله مدار باشه، باهاش رو به رو شو ببین چیکار کردی.. شما جزو پیش بینی هامید دکتر.. منتظرم با گل و شیرینی بیای

oksana

New member
سلام بچه ها خسته نباشید به نظر من آزمون با سالهای قبل متفاوت آسیب و رشدش زیاد جالب نبودن و شخصیت و روان درمانی و زبانش به نظم خیلی خوب بودن امیدوارم همه نتیجه تلاشتون را بگیرید :riz304:

fada19990

New member

نفرمایید شما استاد و مشوق مایید.. به هر حال پیش میاد.. شما که همین الانشم چک کردی، سبکت مسئله مدار باشه، باهاش رو به رو شو ببین چیکار کردی.. شما جزو پیش بینی هامید دکتر.. منتظرم با گل و شیرینی بیای
دكتر واقعيت اينه كه من واسه اين كنكور خيلي زحمت كشيدم!!!ولي متاسفانه اونجوري كه فكرشو ميكودم نبود سوالاش متفاوت بود،و از اونجاي كه من ادم ضعيفي هستم،توجيح ميدم بمونم تا نتايج بياد!

marzieh88

New member
دكتر واقعيت اينه كه من واسه اين كنكور خيلي زحمت كشيدم!!!ولي متاسفانه اونجوري كه فكرشو ميكودم نبود سوالاش متفاوت بود،و از اونجاي كه من ادم ضعيفي هستم،توجيح ميدم بمونم تا نتايج بياد!

وقتی تلاش کردی و زحمت کشیدی یعنی آدم قوی ی هستی ، خودگویی ناکام کننده نکن(درست گفتم خودگویی رو؟!!!)

oksana

New member
با بچه ها که بعد از کنکور صحبت می کردیم گفتن آسیب چند تا سوالش از شمسی پور اومده بود اینطور بود؟

bazani

New member
آخه مگه تو کتاب روانشناسی بالینی کرامر ننوشته ریشه هاش تو سه تا سنت بوده: سنت بالینی، سنت تجربی و سنت روانسنجی

oksana

New member

فدا من یادمه که تو پارسال رتبت دور و بر 70 شده بود درسته؟ مطمئنم با تلاشی که امسال کردی نتیجه ی خیلی خوبی می گیری به خودت سخت نگیر :28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا