آمادگی برای کنکور ارشد مهندسی پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فاطمهـ

New member
سلام وخداقوت به همه
من تازه عضو سایت شد.برق الکترونیکم فقط سیگنالم خوبه!! بچه ها میدونید سوالارو باید از کی بپرسیم؟!

bioelectric

Active member
سلام وخداقوت به همه
من تازه عضو سایت شد.برق الکترونیکم فقط سیگنالم خوبه!! بچه ها میدونید سوالارو باید از کی بپرسیم؟!

سلام.
خوبه سیگنال درس مهمیه
اگه سوالی دارید بپرسید، همین جا با بچه ها روش بحث می کنیم

heit

New member
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی دارم .من کتاب کامرون و وبستر رو خوندم ولی نمیتونم تست بزنم مشکل از کتاباست یا چیز دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید

feri70

New member
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی دارم .من کتاب کامرون و وبستر رو خوندم ولی نمیتونم تست بزنم مشکل از کتاباست یا چیز دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
منم کامرون روخوندم اما دقیقا مشکل شمارو دارم . اون فرمولایی که لازمه واسه حل سوالاش تو کتاب به اون صورت اشاره نشده !!!

bioelectric

Active member
سلام به دوستان عزیز
نمیدونم منظورتون از تستها، تستهای چه سالیه. ولی دقت کنید که رفرنس های دروس فیزیک و مهندسی پزشکی عوض شده و رفرنسهای کنونی دو ساله که معرفی شدند.
در مورد درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی رفرنس وزارت بهداشت از سال قبل کتاب مقدمه ای بر مهندسی پزشکی زیستی تالیف دکتر فیروز ابادی و صانعی هست و خوندن کتاب وبستر خیلی نمی تونه به شما کمک کنه

*Shima*

New member
بچه ها اگر کسی فقط رو درسای برق سرمایه گذاری کنه و درسای مهندسی پزشکی رو بذاره کنار برای زیر ۱۰ شانس داره؟
من تاپیکای سالای قبل رو نگاه می کردم از بچه های اینجا خیلیا قبول شدن. اگه چند تا نمونه کارنامه از رتبه های برتر سال های پیش بود خیلی کمک می کرد. کسی نداره؟

feri70

New member
سلام به دوستان عزیز
نمیدونم منظورتون از تستها، تستهای چه سالیه. ولی دقت کنید که رفرنس های دروس فیزیک و مهندسی پزشکی عوض شده و رفرنسهای کنونی دو ساله که معرفی شدند.
در مورد درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی رفرنس وزارت بهداشت از سال قبل کتاب مقدمه ای بر مهندسی پزشکی زیستی تالیف دکتر فیروز ابادی و صانعی هست و خوندن کتاب وبستر خیلی نمی تونه به شما کمک کنه

نه منظور من کتاب کامرون ترجه تکاور برای فیزیک پزشکی هست که اونم جز منابع هستش .

bioelectric

Active member
نه منظور من کتاب کامرون ترجه تکاور برای فیزیک پزشکی هست که اونم جز منابع هستش .

درسته . ولی کتاب جان کامرون هم دوساله به عنوان رفرنس معرفی شده و سالهای قبل از اون کتاب دکتر عقابیان رفرنس بود.
ولی به هر حال من فکر کنم اکثر تستها با همین کتاب جان کامرون هم قابل حلند

ba ba barghi

Well-known member
درسته . ولی کتاب جان کامرون هم دوساله به عنوان رفرنس معرفی شده و سالهای قبل از اون کتاب دکتر عقابیان رفرنس بود.
ولی به هر حال من فکر کنم اکثر تستها با همین کتاب جان کامرون هم قابل حلند

نه عامو حل نمیشه ..من خودم به شخصه روانی شدم هرچه میگردم که سوالای کنکور 92-93 رو با کتاب تکاور و عقابیان حل کنم نشد از کل سوالا فقط چهارتا فرمولشو تو دوکتاب دیدم .....مدیر گرامی کتاب تستی . حل تشریحی چیزی ندارن اینا ؟؟

bioelectric

Active member
نه عامو حل نمیشه ..من خودم به شخصه روانی شدم هرچه میگردم که سوالای کنکور 92-93 رو با کتاب تکاور و عقابیان حل کنم نشد از کل سوالا فقط چهارتا فرمولشو تو دوکتاب دیدم .....مدیر گرامی کتاب تستی . حل تشریحی چیزی ندارن اینا ؟؟

نه متاسفانه فعلا کتابی نیست...تو وزارت بهداشت استادها زیاد اهل کتاب نوشتن نیستند و کلا هم چون تعداد شرکت کننده ها کمه کسی زیاد کتاب نمی نویسه
به یه چیز توجه کنید که بعضی از اون تستها از کتاب وبستر هستند و مربوط به فیزیک نمی شوند

ba ba barghi

Well-known member
نه متاسفانه فعلا کتابی نیست...تو وزارت بهداشت استادها زیاد اهل کتاب نوشتن نیستند و کلا هم چون تعداد شرکت کننده ها کمه کسی زیاد کتاب نمی نویسه
به یه چیز توجه کنید که بعضی از اون تستها از کتاب وبستر هستند و مربوط به فیزیک نمی شوند

من ديكه اكه كتاب لخرم مامانم منو ميكشه :d ولش كن بيخال ....دستت درد نكنه

mbio711

New member
سلام دوستان.من دروس وزارت علوم رو.خوندم.از دو درس فیزیک پزشکی و مقدمه کدوم رو بهتره بخونم؟! منبعش همونی هست که دفترچه گفته؟!
آناتومی و فیزیولوژی اگر بخوام بخونم چی؟!

bioelectric

Active member
سلام دوستان.من دروس وزارت علوم رو.خوندم.از دو درس فیزیک پزشکی و مقدمه کدوم رو بهتره بخونم؟! منبعش همونی هست که دفترچه گفته؟!
آناتومی و فیزیولوژی اگر بخوام بخونم چی؟!

وقت بزار هر دو را بخون، هم فیزیک پزشکی و هم مقدمه؛ ولی آناتومی فیزیولوژی را میتونی نخونی
حتماحتما هم منابع خود وزارت بهداشت را بخون، چون منابعی بهتر از اونا وجود نداره و قراره تستها از همین منابع طراحی بشه
ولی در کل اگه فرصت برا هر دو نداری به علاقه خودت توجه کن ، هر کدوم را فکر میکنی دوست داری و بهتر یاد میگیری همون را بخون

آخرین ویرایش:

m_1991

New member
سلام وقت بخیر و تشکر از مدیر سایت....
میگن درس زبان ضریبش 2 هست ، اما نیست و چون سوالاش زیاد هست یک هست در واقعیت

میخواستم بدونم یک سوال زبان واسه ما مثل یک سوال ریاضی حساب میشه؟
ممنون میشم

bioelectric

Active member
سلام خواهش میکنم
ضریب درس زبان 2 است و ضریب درس ریاضی هم 2 است ولی این به این معنی نیست که ارزش یک تست زبان با یک تست ریاضی برابر باشد
در واقع ضریب در کنکور وزارت بهداشت معنی دیگری دارد
و لی به طور خلاصه می توان گفت که ارزش هر تست زبان نسبت به دروس دیگر نصف است.

robogirl

New member
سلام به همگی. و کلییییییی خسته نباشید به همه بچه درسخونای گروه. من فارغ التحصیل برقم از دانشگاه دولتی. واسه. این کنکور همه درسا رو میخونم بجز الک... خب حالا دچار یک سوالم از کنکور 93_92.سوال 28 مقدمه. این مدار ecg رو من تو کتاب دکتر فیروزآبادی ندیدم.کسی میتونه بهم کمک کنه که چرا جوابش میشه گزینه یک؟

فرهاد90

New member
گل بگیرند این سیستم آموزشی رو که اینقدر داغون و مزخرفه که واسه جذب دانشجو التماس و گدایی میکنن......بجای اینکه خود دانشجو راغب باشه با اجبار و اکراه قبولشون میکنن.........واقعا چقدر بدبختیم ما

bme eng

New member
چرا؟؟؟ مگه چی شده؟؟؟ غیر از دانشگاه آزاد مگه دانشگاه های دولتی هم اینطوری هستند؟؟؟

فرهاد90

New member
چرا؟؟؟ مگه چی شده؟؟؟ غیر از دانشگاه آزاد مگه دانشگاه های دولتی هم اینطوری هستند؟؟؟

بله همین کنکور دولتی شما واس بار سوم تمدید ثبت نام میکنه این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی اینکه پول دانشجوی بدبخت رو بگیرند .حالا چجوری؟؟؟؟؟خیلی راحت قبولش میکنن اما توی انتخاب رشته همه رشته هارو میزنند پردیس دانشگاهی.یعنی چی؟؟؟؟؟یعنی اینکه برو پول بده مدرک بگیر........واقعا خاک برسرشون با سیستم آموزشی.....به جای پرورش مغز دارند پرورش.....میکنند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا