سلام وخداقوت به همه
من تازه عضو سایت شد.برق الکترونیکم فقط سیگنالم خوبه!! بچه ها میدونید سوالارو باید از کی بپرسیم؟!
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی دارم .من کتاب کامرون و وبستر رو خوندم ولی نمیتونم تست بزنم مشکل از کتاباست یا چیز دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام به دوستان عزیز
نمیدونم منظورتون از تستها، تستهای چه سالیه. ولی دقت کنید که رفرنس های دروس فیزیک و مهندسی پزشکی عوض شده و رفرنسهای کنونی دو ساله که معرفی شدند.
در مورد درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی رفرنس وزارت بهداشت از سال قبل کتاب مقدمه ای بر مهندسی پزشکی زیستی تالیف دکتر فیروز ابادی و صانعی هست و خوندن کتاب وبستر خیلی نمی تونه به شما کمک کنه
نه منظور من کتاب کامرون ترجه تکاور برای فیزیک پزشکی هست که اونم جز منابع هستش .
درسته . ولی کتاب جان کامرون هم دوساله به عنوان رفرنس معرفی شده و سالهای قبل از اون کتاب دکتر عقابیان رفرنس بود.
ولی به هر حال من فکر کنم اکثر تستها با همین کتاب جان کامرون هم قابل حلند
نه عامو حل نمیشه ..من خودم به شخصه روانی شدم هرچه میگردم که سوالای کنکور 92-93 رو با کتاب تکاور و عقابیان حل کنم نشد از کل سوالا فقط چهارتا فرمولشو تو دوکتاب دیدم .....مدیر گرامی کتاب تستی . حل تشریحی چیزی ندارن اینا ؟؟
نه متاسفانه فعلا کتابی نیست...تو وزارت بهداشت استادها زیاد اهل کتاب نوشتن نیستند و کلا هم چون تعداد شرکت کننده ها کمه کسی زیاد کتاب نمی نویسه
به یه چیز توجه کنید که بعضی از اون تستها از کتاب وبستر هستند و مربوط به فیزیک نمی شوند
سلام دوستان.من دروس وزارت علوم رو.خوندم.از دو درس فیزیک پزشکی و مقدمه کدوم رو بهتره بخونم؟! منبعش همونی هست که دفترچه گفته؟!
آناتومی و فیزیولوژی اگر بخوام بخونم چی؟!
چرا؟؟؟ مگه چی شده؟؟؟ غیر از دانشگاه آزاد مگه دانشگاه های دولتی هم اینطوری هستند؟؟؟