*پاتوق پسرا*

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....


  • مجموع رای دهندگان
    0

هانیه

Well-known member
اقا موج من پاک میکنم ....خخخ....خاطر اقایان ازرده نشه یک وقت....یک دختر اسپم گداشته تو پاتوقشون..خخخ
 

مجید دیجی

مدیر بخش
یه سوال ... من خیلی دقت کردم ... این دوستمم کمک کرد... تا بیشتر دقت کنم ... شما هم دقت کنید ببینیم آخرش این داعش داره چیکار میکنه ؟؟؟

8078c017fbd44a579f8fc7e9fde34a44.jpg


بعد بازم دقت کنیم ببینیم ترکیه و اروپا او آمریکا اگه با داعش بد هستن ، چرا اینقدر برای آموزششون و تجهیزشون پول خرج می کنن ؟؟؟ مگه این داعش شهروندای بعضی از همین کشورها رو سر نبریده ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

بعد بازم باهم :21:دقت کنیم ببینیم چه بلایی سر دشمنای ایران ، یعنی شوروی ، صدام ، بن لادن ، رجبی ، ریگی و... اومد ؟؟؟ قراره چه بلایی سر بقیه دشمناش بیاد :33:
 
آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
بیل گیتس و بنیاد خیریه اش اخیراً توجهشان به پروژه ای جذاب با عنوان Omniprocessor معطوف گشته است، ماشینی که می تواند انرژی مورد نیاز خودش را تامین نموده و البته لجن های فضولات انسانی را بدل به آب آشامیدنی، الکتریسیته و خاکسترهایی کاملاً خشک نماید که بعداً از این خاکسترها نیز می توان به عنوان کود استفاده کرد.
پروژه و ماشین مورد بحث متعلق به کمپانی Janicki Bioenergy هستند شرکتی که در زمینه ی تولید و پیاده سازی راه حل های تامین آب آشامیدنی پاکیزه فعالیت دارد و ابزار کنونی ساخته شده توسط آنها یعنی Omniprocessor می تواند پاسخی جدی باشد برای کشورهای در حال توسعه و فقیر که در تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردمشان ناتوان هستند.
ماشین مورد بحث لجن های حاصل از فضولات انسانی را به نقطه جوش رسانده و سپس بخار آب حاصل را از پسماندهای خشک باقی مانده جداسازی می نماید، پسماندها در معرض حرارت قرار گرفته و از آنها گازی با فشار نسبتاً بالا حاصل می گردد که از این گاز توسط ژنراتورهای ویژه ای برای تولید الکتریسیته استفاده می شود. بخار آب جداسازی شده نیز پس از تصفیه و طی کردن پروسه مشخصی بدل به آب آشامیدنی کاملاً پاکیزه می گردد. در نهایت و همانطور که قبلاً اشاره شد خاکستر به جای مانده از فضولات انسانی را هم می توان به عنوان کود مورد استفاده قرار داد.



منبع :digiato.com خلاصه
 

مجید دیجی

مدیر بخش

اینجا باید در مورد پست خودم توضیح بدم که هدف از مخ زدن و اینا فساد فی الارض نیست :|

بالاخره که آدم باید از یکی خوشش بیاد بعد باهاش ازدواج کنه :|





من اگر منظورم به شخص بود ... نقل قول می کردم...
من اصلا منظورم به یک شخص نیست ...
کسی هم در مورد شما و کس دیگه ای قضاوت نکرده ...
امیدوارم رفع سوء تفاهم شده باشه... :auizz3ffy9vla57584x
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN
بالا