مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
گویا کسی نیس !!!!!! من ک اصلا خوب پیش نمیرم راستش ی سری مشکلاتی برام پیش اومده ک ایشالا با دعای شما حل بشه موفق باشید
راستی کسی از اینجا برای دانشگاه آزااد ثبت نام میکنه ؟؟؟

marzieh88

New member
گویا کسی نیس !!!!!! من ک اصلا خوب پیش نمیرم راستش ی سری مشکلاتی برام پیش اومده ک ایشالا با دعای شما حل بشه موفق باشید
راستی کسی از اینجا برای دانشگاه آزااد ثبت نام میکنه ؟؟؟
خوشحالم که از تنهایی درومدم. من کم و بیش میخونم شکر خدا.ایشالا که کارای شمام رو غلطک بیفته و به طور جدی واسه کنکور تلاش کنی:thumbsupsmileyanim:
من آزاد ثبت نام نمیکنم

بروسلی

New member
دوستان اگه جایی ازمون میدید لطفا کارنامه هاتونو بذارید تا مقایسه کنیم و رقابت بشه بلکه به خودمون یک تکونی بدیم

oksana

New member
سلام بچه ها من تابستون به انتشارات ارجمند ایمیل زدم و تازگی بهم جواب دادن گفتن که ویراست جدید کاپلان منتشر نشده و وقتی که منتشر بشه دکتر رضاعی به اقدام به ترجمه میکنن. ولی من فکر می کنم ویراست یازدهم خیلی وقته تو بازار هست و کلا چیزی از جوابشون دستگیرم نشد گفتم شماها هم بدونید

بروسلی

New member
این روان پویایی همون روانکاوی هست؟ بعدش کسی در مورد اختلال نوروز چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنید؟

javadoo

New member
این روان پویایی همون روانکاوی هست؟ بعدش کسی در مورد اختلال نوروز چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنید؟

psychoanalysis: روان تحلیلی، روانکاوی
psychodynamic: روان پویایی، روان پویشی

و یه معادل دیگه بینش درمانی یا insight therapy هست.

همه یکی اند.

نوروز neurosis روانرنجوری، روان نژندی است.

در مقایسه با روان پریشی(اختلال در واقعیت آزمایی) تعریف می شود.

خصوصیت عمده آن اضطراب هست.

غیرسایکوتیک هست یعنی واقعیت سنجی بیمار سالم است.

نوروز یک علامت بالینی در طیف وسیعی از اختلالات مانند وسواس فکری، وسواس فکری، هراس...

و از DSM IV TR به بعد حذف شده است.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
psychoanalysis: روان پویایی، روان پویشی
psychodynamic: روان تحلیلی، روانکاوی

و یه معادل دیگه بینش درمانی یا insight therapy هست.

همه یکی اند.

نوروز neurosis روانرنجوری، روان نژندی است.

در مقایسه با روان پریشی(اختلال در واقعیت آزمایی) تعریف می شود.

خصوصیت عمده آن اضطراب هست.

غیرسایکوتیک هست یعنی واقعیت سنجی بیمار سالم است.

نوروز یک علامت بالینی در طیف وسیعی از اختلالات مانند وسواس فکری، وسواس فکری، هراس...

و از DSM IV TR به بعد حذف شده است.

890621_LaieA_024.gif

57021_LaieA_009.gif

بروسلی

New member
بچه ها یک سایتی رو معرفی کنید که بتونم خلاصه dsm vرو پیدا کنم ممنون نشد4 هم خوبه

javadoo

New member
ببخشید میشه تفاوت عمدش با سایکوزو بگی ممنون میشم

تفاوت در واقعیت سنجی بیمار است. سایکوز اختلال آشکار واقعیت سنجی هست مثل اختلالات اسکیزوفرنی. اما در نوروز واقعیت سنجی بیمار سالم است. لطفا جلد اول کاپلان فصل 8 ص 346 به بعد رو بخونید.

بروسلی

New member
تفاوت در واقعیت سنجی بیمار است. سایکوز اختلال آشکار واقعیت سنجی هست مثل اختلالات اسکیزوفرنی. اما در نوروز واقعیت سنجی بیمار سالم است. لطفا جلد اول کاپلان فصل 8 ص 346 به بعد رو بخونید.

تو هیلگارد فصل15 هست خلاصه مردسان شریف هم گرفتم ممنونون جواد

fada19990

New member
سلام بجه هاااااا كجاييييييددد....... دلم براتون تنك شده........!!!!!!! از درس و مشقا جه خبر!!!!!!

henri

New member
سلام بجه هاااااا كجاييييييددد....... دلم براتون تنك شده........!!!!!!! از درس و مشقا جه خبر!!!!!!

سلام فدا جون خوبی؟ ما که همیشه اینجایم شمایی ک غیبت کبری داری ؟ شما کجایی دلمون تنگ شده برات؟
والا اوضای من ک خوب نیس خیلی پیش نرفتم.:sadsmiley: شما چ کردی با درسا ؟

psy2014

New member
سلام بچه ها من ترم 3 انستیتو هستم خوشحال میشم تجربیاتمو در اختیار دوستان بزارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا