سالار میگما توما به یاری ممد بشتاب اخه ممد هیچی بلت نیست میفهمی هیچی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
...........................................سلام دوست جونی گلم انیسوووو
سوالای می
1 . اولین نقش زندگیت متعلق به کیه؟؟؟ فک میکنم ممدمون با اینکه ازم کوچیکتره ولی الگوی منه
2. چه کسی رو بیشتر از همه دوس داری؟ الان حس میکنم هیشکسو به انداره خودم دوس ندارم خخخخ کلا دلم یکم کدر شده
3 . بزرگترین اشتباه زندگیت چی بوده ؟ بزرگترین حسرت چی بوده؟؟ بزرگترین اشتباهم پافشاری روی حماقتی بود که الان میفهمم ارزششو نداشته بزرگترین حسرتم نبوده مادرمه نیس که بگم چقد دوسش دارمو بهش نیاز دارم
4. بزرگترین موفقیت زندگیت چی بوده ؟موفقیت چشمگیری تا الان نداشتم که بخوام بگم
اگه یه گیوتن جلوت باشه و بگن یکی از ترکیبای زیر رو انتخاب کن و بخور وگرنه با همین گیوتین سرتو از تنت
جدا می کنیم. کدوم یکیشونو می خوری؟ (توجه داشته باش که میتونی برای خوش طعم تر کردنشون از شکر،
نمک یا بقیه طعم دهنده ها استفاده کنی
الف) آب گوجه سبز کوهی و سرکه که روی پشم گوسفند ریخته باشن و بعد چهارسال حسابی به خورد هم رفته باشن!
ب) خاکستر بدن کلاغ که با آب به شکل خمیر نون در اومده!
..................................................................................................
پنجشنبه نیستم بخاطرهمین الان پرسیدم
5. آیا تا به حال فال این لاو شدی؟؟ شند بار هووووم؟؟؟خخخخخ اره یبار
6. عروس دارین ؟اگه دارین رابطه ت باهاش چگونه ست ( خخ خبر داری خوار شوهر بازی درمیاریاااا خخ ) خخخخ اره عروس داریم یکی خخخخ من کلا زیاد اهل رفت امد نیسم وگرنه مطمعنم رابطم داخون میشه خخخخخخ
7. بهترین دوست انجمنی کیست برای تو ؟دوست خوب زیاد دارم دو سه نفر هستن که بهترین دوستامن خودشون میدونن
8. 5 سال دیگه خودت رو کجا می بینی ؟حداقل ترم 6 پزشکی ام
9. یک انتقاد از من بکن لدددفن : انتقاد خاصی که ندالم بیشتر مث نصیحت میمونه ما خودمونو توی دنیای مجازی جا گذاشتیم زندگیمون خلاصه میشه تو انجمن و این فضا یکم باس به زندگیمون اهمیت بدیم از جوانی و زیباییمون لذت ببریم نه پای پی سی پیر شیم و حسرت این روزارو بخوریم
10 . نظرت در مورد می لددفن) : عخش منی با جنبه مهربون و با لطافت یه کوچولو با سیاست بووووووووووس
عزیزم انشاله موفق باشی گلم : مرسی گلمممممممممممم بووووووس برتو
شرمندم خیلی که نتونستم باشم انشاله فردا باشم جبران کنم
بوس بر تو:riz304::heart:
40):
:smiliess (4):مهسا سلوم خو شینه گیر میتی من 10 تاشوالمم کلوهوم اندازه 4تا شوالم ننیشه:dadad4:
خوابهات چه رنگین ؟؟؟؟؟؟؟خوابام معمولا گنگن یادم نمیاد خخخخخخ ولی فک کنم همه رنگه![]()
قراره با بهترین کسی که تو زندگیته و تو خیلی دوسش داری برایه 1 ساعت یه جایی توی شهر تاب بخورید جاشم تو تعیین میکنی کجا دوست دراری بری ؟؟؟؟؟؟؟؟دوس دارم یه جای رویایی و رمانتیک قدم بزنیم (تو فضای ازاد هندی بازی دراریم خخخخخ)![]()
به نظرت ما میتونیم آینده ی ایرانو عوض کنیم؟؟من واقعا به این معتقدم ما میتووونیم![]()
الان حس و حالت چه رنگیه؟؟خاکستری