صندلی داغ با حضور آتشین

نحوه پاسخ دهی فایر مامز به سوالات????

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مجید دیجی

مدیر بخش
برترین ها: داشتن عمر طولانی آرزوی همیشگی انسان‌ها بوده است.با اینكه هنوز دانشمندان نتوانستند داروی جادویی برای افزایش طول عمر پیدا كنند اما انجام تحقیقات روی هزاران انسان بالای 100 سال آنها را با روش‌های شگفت‌انگیزی برای داشتن عمر طولانی آشنا كرده است.برای مثال در كشور انگلستان، روستایی وجود دارد كه عمر مردان و زنان آن به‌طور متوسط 7/88 و 91 سال است. همین موضوع نشان می‌دهد، با رعایت كردن بعضی نكات درصد زیادی از انسان‌ها می‌توانند تولد 100سالگی خود را جشن بگیرند.

Nr1

Well-known member
حالا كه هيشكي نيس من يه آهنگ بذارم حداقل قر زير پوستي بديم...هوووووووه هووووووووووووووووووه...هر كي پايه اس بپره وسطططططططططططططط....آ قربون قد و بالات ....پير شي الهي ...اروپايي قر بدين خخخخخ.....آآآآ باريكلاااا..........

http://dl.pop-music.ir/music/1393/Shahrivar/03 Ghalbam Roo Tekraare.mp3

pari20

New member
والو چي بگوم.....از اونايي كه ما ملت وقت شناسي هستيم من تصور مينمويم راس 10 اينجا غوغا به پا شه از الان سنگر بيگير چون تسليحات كشتار جمعي قراره بيارن...حرفش بود ممد ميخواد موشكاي رادار گريز و تانك بياره رو اين حساب بقيه خمپاره رو حتما آوردن پ حسابي سنگرو بچسب ... جانممممممم فداي ننه خودم وزير جنگشم خخخخخخخ

خخخخخخ مث اینکه انیس مورد هدفه ها چلا من سنگر بیگیلم
موخای این وسط منو هم به آتیش بکشی نامرت

MAHSABANOO

New member
سلام
www.roozgozar.com-091.jpg
سلام

MG_124.gif

همگی خوش اومدین به صندلی انیس همزاد گرامی

Nr1

Well-known member
خخخخخخ مث اینکه انیس مورد هدفه ها چلا من سنگر بیگیلم
موخای این وسط منو هم به آتیش بکشی نامرت

پري مث اينكه ما تو حلقه ي دفاعي هستيمااااا اينا قراره عمليات كنن به شعاع 200 كيلومتري خاك انجمن همه جا رو منهدم كنن با همين گوشام از سرتيپ ممد ممدشون زاده شنيدم خخخخ:thumbsupsmileyanim:....په سنگر بيگير سرباز حرف نباشه:New (6):

MAHSABANOO

New member
تا انیس بیاد همیگی بفرمایید این مرجی هم پیداش نیست ایشششششششششششششش

oyed9khg3vz3r88b4n7x.jpg

Nr1

Well-known member
سلام [I

همگی خوش اومدین به صندلی انیس همزاد گرامی

سلااااااام مهسا از نوع بانو....:ad54ad:

مهسابانو اين ننه ي ما رو رو صندلي سالم نوشوندي سالمم تحويلش ميدي ورنه خاك انجمنو به توبره ميكشم خخخخ:thumbsupsmileyanim: البته ننه م خودش آتشينه نسوزه چيزيش نميشه ولي گفتم كه حواست باشه:rolleyessmileyanim:

Nike313

New member
:ph34r-smiley:

1...2...3
امتحان میشه .....

عاغا بیام یا زوده :bunnyearsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

MAHSABANOO

New member
سلااااااام مهسا از نوع بانو....:ad54ad:

مهسابانو اين ننه ي ما رو رو صندلي سالم نوشوندي سالمم تحويلش ميدي ورنه خاك انجمنو به توبره ميكشم خخخخ:thumbsupsmileyanim: البته ننه م خودش آتشينه نسوزه چيزيش نميشه ولي گفتم كه حواست باشه:rolleyessmileyanim:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ امیر سالار قول نمیدم بهت ههههههههههههههههههههههه

ووووی انیس بیا دیگه

آتشین

Well-known member
برم ننه مو با اين بردارم بيام ..... بوووووق بوووووووووووق....::

ممدشون خواااااااااااااااااااااااااااااابه عايااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كوشين پ ملت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هيزوما كوووووو؟؟؟؟؟؟ البته صرفا برا كباب پختناااااااا خخخخ

سلام فایر بوی جونم
ووووی مرسی اومدی دنبام
دس فرمون پسرم حرف نداله خخخخخخ
:4d564ad6::(40):

Nr1

Well-known member
:ph34r-smiley:

1...2...3
امتحان میشه .....

عاغا بیام یا زوده :bunnyearsmiley:

ممد اونجوري نه: 1.................2....................3.....................همه بيخيال غصهههههههه آهاي بووووووووووووووووق.....پوزش ميطلبيم....

ممد ناقلا...

نخير حالا برو يه دور بزن برگردشايد جنساي خوبي هم بودن پسند كردي خخخخخخخخخ....

پسر مراسم معارفه رو شروع كن شعري چيزي بوخون....حداقل سرود ملي چيزي......هههههههه

MAHSABANOO

New member
خوابهات چه رنگین ؟؟؟؟؟؟؟
sleeping-crazy-rabbit-emoticon.gif

قراره با بهترین کسی که تو زندگیته و تو خیلی دوسش داری برایه 1 ساعت یه جایی توی شهر تاب بخورید جاشم تو تعیین میکنی کجا دوست دراری بری ؟؟؟؟؟؟؟؟
girl_in_love.gif

به نظرت ما میتونیم آینده ی ایرانو عوض کنیم؟؟
-2-15-.gif

الان حس و حالت چه رنگیه؟؟

Nr1

Well-known member
بالاخره ننه گرامو آورديمش جيغ دست هورااااااااااااااااااااا ..... :4d564ad6:

MAHSABANOO

New member
سالار میگما توما به یاری ممد بشتاب اخه ممد هیچی بلت نیست میفهمی هیچی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

Nike313

New member

بفرمایید از خودتون پذیرایی کنین

اون بطریا چیر خاصی نیستن ..... نگاشون نکنین اصن.....فک کنین اصن وجود ندارن :whistle:

MAHSABANOO

New member
تا حالا تو غذات مو بوده؟؟؟
-2-31-.gif

تا حالا بد بزن بزن کردی؟؟ اگه اره سر چی بوده؟؟؟ خوردی یا زدی؟؟؟
karate.gif

تقلب میکنی ایا؟؟ تو هر زمینه ایی؟؟
30upn9j.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا