ad1986
New member
![]()
.
.
.
![]()
اییییییییییی نامرت...با آمیب تک سلولی (پشمک) دست به یکی کردیییین؟؟؟
اما خوب کردی گزاشتی... آمیب بیا ببین دستم زیر لباسمه.... دیدی هم بال دارم هم دست.... اییییییییییییییییییش
![]()
.
.
.
![]()
من از گوشت قرمز خوشم نمیاد عوووووووووووووووووووووووق
جوجه کباب من کووووووووووووش؟
من از گوشت قرمز خوشم نمیاد عوووووووووووووووووووووووق
جوجه کباب من کووووووووووووش؟
وااا این فال چی هست آخه که گیر دادین به فال.... دخترا بیاین فالتون بگیروم فقط 5000 تومن....
توسط مجبرترین کادر فنی انجمن.... علی...هانی
خب همون جوابی که به مهسا دادم رو به تو هم میگم..در این مورد سوالی نکنین...
و باز تو نتیجه گیری کردی که باعث ایجاد سوءتفاهم میشه....
راستی تابلو نیس اون ظنز آلوده؟!!!
سرعتم حلزونی بید واسه همین از شکلک استفاده نکردم تا واضحتر بشه
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش
خو من با داداش احسان تازه آشنا شدم و آشنایی زیادی باهاشون ندارم...اما تا اونجایی که تو صندلیم شناختم...
خیلی با مزه و شوخ و بامرامن...پذیرایی کردن در حد فینال..هم کمک مهسا بودن هم به من خوب رسیدن خخخخ
خخخخخخ عمه احسانی..... ؟؟؟ خوووو لااقل خالش میشدی....
شدمسلام به همگی مخصوصا مهمان این هفته... امیدوارم که صندلی خیلی داغ نباشه
...جیز... نه داغه بود
سلام داداش مجید... داغ نیس بابا انگشتت رو کردی تو چاییم خخخخخ
مثل همیشه دیر اومدم که زود برم البته با اجازه همگی
بریم سر اصل مطلب...
1)اگر ایران متولد نمی شدی دوست داشتی کجا دنیا میومدی؟
سوید یا سوییس
2)نطرت در باره شکلک روبه رو چیه؟ :image170::13:
اولی رو زیاد دوس ندارم که میگه جلف.. آخه ممکنه به یکی بر بخوره و سوءتفاهمی پیش بیاد... ولی دومیش باحاله خخخخ
3)بزرگترین سوتیت وقتی مدرسه می رفتی چی بوده ؟
یه بار پیش دانشگاهی امتحان گسسته 5 شنبه بود.. من سوار تاکسی شدم تو راه هم هی میخوندم... یه فصلم موندهه بود ( تا حالا کلا چند بار تو عمرم یه درس رو فول خوندم و رفتم امتحان...فک کنم سه بار بود خخ) ... هیچی رسیدم مدرسه دیدم بچه های تجربی تو سالن هستن... ترسیدم گفتم شاید امتحان صبح 8 بوده من 11 اومدم... هیچی از ناظم پرسیدم بچه های ما رفتن ...گفت چی امتحان دارین.... گفتم گسسته... گفت چند شنبه؟ گفتم 5 شنبه.... گفت امروز 4 شنبه هس برو فردا بیا خخخ
هم خجالت کشیدم پیش تجربیا هم کلی خوشحال شدم... هیچی برگشتم خونه... جلو گیم نت شیطونه اومد گفت یه فصلت مونده 2 ساعته تمومه برو تا شب بازی کن... بعد شیطونه رو گول زدم که بخونم و بیام.... خخخخ هیچی فصل اخر رو خوندم و مرورم کردم... رفتم امتحان 20 هم شدم خخخخ
4)اولین موبایلی که خریدی چی بود ؟ چرا اون مدل رو خریدی ؟ هنوزم داریش ؟ بهترین خبری که باهاش شنیدی چی بوده ؟
z530i سونی اریکسون.... اون زمان از گوشیای متوسط به بالا بود... پولم به اون رسید .... خدا رحمتش کنه جنازشو دارم.... یه روز گوشیم رو با ابجیم عوض کردم برد جنازشو آورد خخخخخ....
بهترین خبر به دنیا اومدن آیتکم بوددد... نههه صبر کنین هنو ازدواج نکردم که خخخخ یادم نیس
5)اگر بعد از آموزشیت بیوفتی توی سیستان بلوچستان چیکار می کنی ؟
خخخخ داداش من افتادم تبریز..تو خونمون خدمت میکنم
6)سیبیل گذاشتن رو دوس داری ؟ چرا ؟
نه... مو رو صورتم باعث میشه داریخام (ترجمشو بلد نیستم از نوتر بپرسین ترجمشو) و همچنین جوش بزنه صورتم...
7)اگر دویست سال قبل زندگی می کردی چند تا زن می گرفتی ؟ چرا ؟
یکی.... عاشق زنت باشی همه دنیات میشه... اصلا به دختر دیگه ای نیگا نمیکنی
8)اگر یه روز بری رستوران توی لیوان آب کرم ، ظرف غذا سوسک ، توی دستمال کاغذی موش باشه چیکار می کنی ؟ فرض کن صاحب رستوران هم خیلی گردن کلفت باشه...
صداش میکنم... نشونش میدم اون حشرات رو بعد میرم بیرون...فوقش پولشو نمیگیرم فدای سرم
9)نظرت راجب به بالا رفتن سن ازدواج چیه ؟
وضع بد اقتصادی و بیکاری
10)به نظرت انسان از نسل میمونه هست یا نه ؟
نه اصلا... حتی یه نظریه از نظریات تکامل هم این رو رد میکنه
11)بزرگترین آرزوی بچگیات که بهش نرسیدی چی بوده ؟
من به اکثر ارزوهام رسیدم...شاید تو عالم بچگی دوس داشتم خلبان بشم که نشدم
12)اگر یه روز بهت بگن یکی از کسایی که خیلی باهاش بدی سرطان داره تو برو بهش خبر بده چه طور به اون می گی ؟
من باهاش رابطم بده؟؟؟ خب مسلما ناراحت میشم... من دوس ندارم خبر بد رو بگم..به دوست صمیمیش میگم بگه
خو چیه... صندلی داغ بیه... باید یه ژور بسوزونمش یا نه...
علیییییییی آخه چرا مارو تو این موقعیت قرار میدی!؟:13:
اولا که عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد
نازپرورد تنعم نبرد ره بر دوست ...(همشهریای من این شرایط و دارن )
همشهریای من الگوی خودشونو از شهریار میگیرن ...اونم که میدونی پزشکی و ول کرد و رفت سراغ عاشقی بلععععععع
خو سیب زمینیا رو وقتی خرد یا خلال کردی باید حتمن بشوریشون و بعد خشک کنی و سرخ کنی.. چون نشاسته روشونه بهم می چسبن![]()
این عشقت که بعد سحرناز بوده رو از عید تا حالا عاشقش شدی؟اونم عاشق تو هست؟
ازش خواستگاری کردی؟بهت جواب داده؟
تو انجمنه؟همشهریته؟
ازت کوچیکتره یا بزرگتر؟چقدر؟
از چه خصوصیتش خوشت اومد که عاشقش شدی؟
عرض کردم هیچ سوالی رو در این مورد ج نمیدم... جهت رفع سوءتفاهمات
نظرت در مورد آشنایی های اینترنتی واسه ازدواج چیه؟به نظرت چقدر میشه به حرف دوطرف اطمینان کرد و مطمئن بود که شخصیت های مجازی و واقعیشون یه جوره!؟مثلا تو دیدارهای حضوری بچه های تبریز گفتین که خصوصیت بچه ها با اون چیزی که اینجا داشتن فرق میکرد.
صندلی خنک بید بابا .... مهسا چایی داغ بیار دست گلت درد نکنه
اگه ایشالا ازدواج کنی...
مارو دعوت میکنی؟
بعدش اگر باز دورهم جمع شدنی بود میایی یا کلا دیگه ترک دوستان دوران مجردی و پیشه زن ذلیلی و خواهی داشت؟