ad1986
New member
ماشالا نوتر نوتر از زبونش نمیافته... آقا منم نوتر میخوام، یکی بیاد به منم نوتر بده.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7
داداش احسااان نوتر یه دونه هس...همتا نداره....
اما از بس بزرگوار هس که ذره ای از محبتش را به تو نیز خواهد داد
ماشالا نوتر نوتر از زبونش نمیافته... آقا منم نوتر میخوام، یکی بیاد به منم نوتر بده.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7
چرا اسم کاربریت اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اخریش همین الانه !!!!!!!!!!!!!!!!
خخخخ علی بالام حالا ما کم حافظه شما که خوش حافظه ای چرا سوتی میدی بالام خخخ
خو عخش اول که سالها پیش رفته سحرنازم رد شده..اونیکه الانه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ هان هان؟؟؟
اینطوری شد سه تا
تازه آماده ازد هم هستی روانی پس بوگو کیه؟بادا بادا ممالک بادا :4d564ad6:
علی این سوالارو بچه ها قبل پست شما پرسیدن هرحا نخواستی ج نده به سوالات ردشون کن.سوتی نیس بالام جان
حالا هر چی خدا بخواد....
در ضمن فرمودم در این مورد سوالی نفرماین
خووو شوهر کمه خخخ (بحث شیرینیه خوووو.. همه دوس دارن بدونن ظرف کیه و چه جوریه و اینا)17-الان فرد خاصی رو برای ازدواج در نظر داری یا منتظری مامان و خواهرات برن دختر برات پیدا کنن و بهت معرفی کنن!؟ من فرد مورد نظرمو خود پیدا میکنم..با اونایی که خواهراشونو یا ماماناشونو میفرستن برا پیدا کردن دختر مخالفم...
18-اگه بفهمی دختر موردنظرت برای ازدواج قبلا دوست پسر داشته چیکار میکنی؟
من همون اول میپرسم.... یعنی تو اوایل مراحل آشنایی... حدش رو میپرسم... بعد تصمیم میگیرم برا ادامه دادن یا ندادن
19-یه سوال بپرسم همیشه از پسرا میپرسم یه وقت غیرتی نشی.خخخ.اگه بفهمی خواهرت با پسری دوسته چیکار میکنی؟مثلا تو خیابون ببینیشون؟
من بیشتر از چشام به خواهرام اعتماد دارم...
20-چرا سوالای دخترا از این مبحث دوس دختر و همسر اونوتر نمیره!؟خخخخ
یعنی الان با کسی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اره بوگو کیه خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قصد ازدواجیه یا نه ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخ ینی داغونی علی
وقتی از پله ها اومد قلبت به تپش افتعاد خخخخخخخخخخخخخ
الحق که این کچلو عشقته
من برم بخوافم خیلی خسته ام دیشبم نخوابیدم از ذوقم
علی اقا منو ببخش که نشد تا آخرش بمونم ولی فردا میام مو از ماست بکشم بیرون ایششششششششششششش خوب جواب بده ها
شب همه خشو خرم
یا علی ........
علی آقا یه عکس ار عشق اهوراییت نوتر بذار ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترولی هم قفوله
سلام گرم خودمو به همه دوستان و بخصوص علی آقا که رو صندلی نشسته از همین جا میرسونم
خسته نباشی
این نوشیدنی خنک رو برای همه دوستان میذارم دیگه یه لیوانه خودتون یه جوری تقسیمش کنید خخخ
گوارای وجودتون
![]()
من یه سوال دارم ازت علی آقا
شما قرار بود برای من لواشک بگیری و از طریق مهسا برسونی دست من
چرا اینکارو نکردی :21:
پاسخ واضح باشه لدفن خخخخخخ
مرسی ممنونم... همشو خودم خوردم
واا مگه مهسا نیاورد لواشک رو؟؟؟ خو حتما خودش خورده دیگه...من چیکا کنم... (آخجووووون الان کتاب سبز و مهسا دعوا میکنن...بچه ها بیاین دعععوااا)
چرا توحماسه ی اول ارزو برات تو هوا قلب میکشید فوت میکرد؟
علی ایششششششششششششششششششش
عکس دکستاپ رو برامون آپ کن
یه عکس از شاه گولی تبریزه
یه نوشته با دست خط خودت بنویس آپ کن
لینک آهنگ مورد علاقتو برامون بزار
این رو من نباید بگم..از کجا بدونم بهترین بوده یا نه!دوست داری چی کادوبگیری؟ قبلا ج دادم
کی کادوبگیری؟ مهم نیس... تو مناسبتا...تولدم ... و اینا
ازکی کادو بگیری؟ از همه خخخخخخ
بهترین کادویی که دادی چی بود؟
عطف به ادمه ی همون سوال خخ
میگم شما دلبستگی یا وابستگی رو تجربه کردی؟
فک میکنی وابستگی فقط در مورد مخاطب خاص اتفاق می افته یا در مورد هر دوستی میتونه اتفاق بیفته؟؟
علی من الان خیلی ذهنم درگیره خخ صدتا کارو باهم انجام میدم از اشتباهات شماره ایم بگذر ..میشناسی که منو خخ ; ))
دیدارامون ...خیلی خوب و جالب بوددوست داری صندلی داغ کی و ببینی؟یعنی کی و بشونی رو صندلی داغ؟ آهااان... مکسین بشینه...
دوست داشتی کی تو صندلی داغ میبود که نیست؟ سالار... رضا..مکسین..سپیده... بابا برقی...
- - - Updated - - -
بدترین خاطره ی انجمنیت؟
یه روز با رضا بحثمون شد یکمکی...بعد خوف شد
بهترین خاطره ی انجمنیت؟