صندلی داغ با حضور داخ اقای ad1986

نحوه پاسخ دهی علی به سوالات????

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ad1986

New member
اهههههههههم
اسم دوس دخدر اولت ؟؟ الهه...
کجا اشنا شدین؟؟ همکلاسیم بود
چطور اشنا شدین؟ یه اعتراف... پسرا تو ترمای اول یونی جو گیرن... منم یکی از اونا دیدم همه دارن منم رفتم جلو... البته این جو گیر بودنمو فرهود همون روز اول بهم گفت که تو سوسولی جو گیر شدی...بزار یه چند ترم بگزره و اینا...همیشه هم این رو میوبه تو سر من که چرا به حرفم گوش ندادی
چرا اشنا شدین؟؟ قصد ازدواج... فکرشو بکنین تو سن 19 سالگی خخخ الان 28 سالمه هنوز آمادگیشو ندارم خخخ
از چیش خوشت میمود؟؟ خودمم تو این موندم ... یکی از کارای اشتباهم بود که اگه بر میگشتم به عقب هیچ وقت این کارو تکرار نمیکردم...
نگو که نداری عمرا باور نمیکنم..به جون خودت نداشتم خخخخخخ
؟؟بگوعشغت ( نوتر) کور شه که باور کنم
... جانم فدای نوتر...
اگه نداری خو اسم دومی رو بگو حداقل(این ینی اینکه باور نکردما خخخخخخخخخ)
... دومی سحرناز بید

از چه مدلی دخی خوشت میاد؟؟... خودش باشه.. غیرتی و مومن هم باشه...
چی برات مهمه تو ازدواج.... پوول خخخخ ... از اونجایی که من خیلی ثروتمندم پول برام عین چرک کف دسته (همیشه دستم تمیزه فقط خخخ)... تو ازدواج فاهم و صداقت طرفین.. آرامبخش همدیگه بودن
محرم نا محرم حالیت میشه یا اهمممممممم خانواده نشسته نمیشه ادامه داد---- در حد فینال... البته کلا آدم شوخیم ولی حریما رو رعایت میکنم... حیف دیگه نمیشه زد تو پس کله نامحرم
چطور پسری هستی؟؟ دوستام میگن با مرام هستم...
تو هم مث عشقت کچل میباشی عایا ؟؟ نه متاستفانه :smiliess (2):
بعد سربازی چیکار میکنی؟؟؟ الان که حین خدمتم... اکی شدن شغل اولم... دکتری... ازدواج
چرا دوسداری سر به سر دخیا بذاری؟؟؟؟
منظورت سر کار گزاشتن و شوخی کردن باهاشونه... دخترا که کلا خودشون سر کارن خخخخخخ برا من دختر و پسر فرقی نمیکنه اما مخلص همه پسرا هستیم...کلا کل کل رو دوس دارم تا دور همی بخندیم

mahsa.

New member
images

بچه ها هفت خبیث کیا بلدن؟؟؟/ بدویین.
چقدر هوای دوستاتو داری مجبور شی بخاطرشون دروغ بگی میگی؟
توچن تا فضای مجازی عضوی؟اکانت و پسوورداتو بگو ؟خخخخخخ
چن تا ایمیل داری؟
شبا تا ساعت چند اجازه داری بیرون بمونی؟
تا حالا به دخترا تیکه انداختی؟

Fariba 90

New member
5- بله نمازمو میخونم... روزمم میگیرم... فقط امسال چون 3 روز مرخصی دادن و رفتیم تهران برگشتیم روزمون پرید و قصد ده روزم نمیتونستیم بکنیم کلا 13 روزش
موند.
6-یه بار نیم نخ کسیدم تو خوابگاه... سیگار مزخرفترین چیزه تو عمرم... چند پک که زدم سرم گیج رفت حالت تهوع پیدا کردم... با لمس دیوار رسیدم اتاق خودمو انداختم رو تخت ساعت 9 بود کلی غلط کردم و فحش و ناسزا به خودم گفتم ...نمیدونم کی خوابم برد فرداش 11 اینا بیدار شدم خخخخخ
قلیون هم مزخرفه چند باری چند پکی زدم... اون بدتره حالت تهوع و سرگیجش زیاده... .... بقیه هم داریم مگه؟؟!! البته یه بارم مشروب رو از نزدیک بو کردم خخخ
7- سحرناز رو دوس دختر حساب کنین با ارفاق دو تا
8- این رو من نمیتونم بگم اما قبل ارشد 19 میدادم الان 16 خخخخ

خخخخ خیلی شانس آوردی بنیه شو نداشتی:25r30wi:

9-خب گفتی دوتا یعنی اون یکی دیگه هم بوده.اون دوس دختر چجوری باهاش آشنا شدی؟چند وقت دوست بودی؟ دوستیتون در چه حد بوده!؟(1-تلفنی2-دیدار حضوری3-بقیه ی موارد خخخ)

10-در نهایت عصبانیتت چیکار میکنی؟
11-از چه خصوصیتی خیلی بدت میاد؟
12-اگه من دیدار حضوریتون بیام منو به چی مهمون میکنی؟قبلا گفتم چی دوس دارم میخوام ببینم یادته یا نه!

نوتر

New member
علی داش اگه خسته شدی جواب نده هااا
دوستان منتظرت میمونند حتما:riz481:
هر موقع دوس داشتی جواب بده خخخخ
:riz481:

MAHSABANOO

New member
images

بچه ها هفت خبیث کیا بلدن؟؟؟/ بدویین.
چقدر هوای دوستاتو داری مجبور شی بخاطرشون دروغ بگی میگی؟
توچن تا فضای مجازی عضوی؟اکانت و پسوورداتو بگو ؟خخخخخخ
چن تا ایمیل داری؟
شبا تا ساعت چند اجازه داری بیرون بمونی؟
تا حالا به دخترا تیکه انداختی؟

وووووووووووووووس من بلتم منم باز یدید خیلی باحاله خخخخخخخخخخخخخخ

mahsa.

New member
ازکدوم شاعر خوشت میاد؟
کدوم خواننده؟
کدوم بازیگر؟

هانیه

Well-known member
اگه گناه ازاد بود ومجازات نداشت دوست داشتین کدوم گناه را انجام بدین؟
تقلب کردین در طول دوران تحصیل؟گیر افتادین عایا؟
دوست دارین برای ادامه تحصیل برین خارج از کشور؟اگه جواب مثبت هست کدوم کشور رو ترجیح میدین؟
اسم خواننده واهنگ مورد علاقتون؟:idea_majidonline:

mahsa.

New member
تا حالا چند بار ازدست من ناراحت شدی اساسی؟
مامانی هستی یابابایی؟
محرم اسرارت کیه؟
تو دعوا کتک خوردی؟

ad1986

New member
با چنتا بچه موافقی؟؟؟ حداقل 4تا :دی
مفهمو ازدواجو واسم بیان کن؟ کامل شدن هر انسان (تکمیل نیمه گم شده) و رسیدن به سعادت
چرا وقتی یه پسر چن سال تو کف یه دخدر باشه ولی دخیه بهش محل نده پسره همچنان تو کفه ولی وقتی بدستش اورد دیگه براش مهم نی
اخه این چه خصلتیه شما ها دارین //؟؟؟؟ ... همه اینطو نیستن ...مخالفم با حرفت... تو آموزش یه پسری که از من 3 روز کوچیکتر بود 8 سال بود که از کرده بود... با خونواده هاشون 6 سالی قهر بودن.. یه دختر 5 ساله و یه پسر 2 یا 3 ساله داشت .. معلوم بود عاشق و معشق بودن... همه سختیارو تحمل کردن..از زندگیش خیلی راضی بود
هدفت از زندگی چیه؟؟؟؟ سعادتمندی خودمو خونوادمو دوستان
چرا همه از مردن میترسن/؟
.. این حرفم اشتباهه..همه از مردن نمیترسن...آمار میگه تعداد کسایی که از عنکبوت میترسن از تعداد کسایی که از مرگ میترسن بیشتره... مردن با مردنم فرق داره...خیلیا تشنه شهادتن... خیلیا حاضرن 100 بار بمیرن اما کسی به ناموسشون چپ نیگا نکنه

خو روز دختره جا داره اینجا از دخیای باحال انجمن تبررررررررررررررررررررررررریک بگم
روز همتون مبارک
یه جمله در وصف دخیای انجمن بگو به عغشت بگو یه نقاشی در وصف و گرامی داشت این روز باشکوه و عزیززززززززززززززززز از خودش دربکنه (البیته منو خوب بکشه ها گفته باشمو الا سوالات همینجوری سختر خاهد شد )

تبریک رو فک کنم بتونم فردا بگم..حالا این تبریک خشک و خالی رو قبول کنین ازم... روز میلاد حضرت معصومه و روز دختر رو به همه دخترا تبریک میگم (قسمت اول رو به پسرام تبریک میگم خخخ)
دخترای انجمن گل هستن ..البته پسرا گلتر هستن...پسرا سووووت و داد و هوووراااا :4d564ad6:
دخترای انجمن با مرام، شوخ، احساساتی، مومن و دل پاک هستن :)

سرورم نوتر، این خاک پای تو ازش یه خواهشی داره... یه نقاشی بکش مرسییییی نوتر :riz304::riz304:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

eeeeeeehsan

New member
علی داداش بیا اول شامت رو بزن به بدن خون بشه بره تو گوشت تنت، بعد به سوالا بجواب جون داشته باشی.

_العالم_4.jpg

اینم بزن گلوت وا شه.

%5Cimages%5Cpouring-cola1.JPG

اینم بذار تو جیفت ببر خونه بده نوتر.

cola-jeans-pocket-1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
علی صداقتت تو حلقم آورین آورین یاشا...اون گوری گیله ناری که قراره برات بیارم حلالت باشه خوشم اومد آورین جراتت تو حلقم خخ

فقط خو اون سحرناز بیچاره گفته نه بین دوس دخترا جمش نزن یوخ میبینه بچه م خو حرص میخوره اییییییییییییییش

بفرما خسته نباشی :))

[URL=http://8pic.ir/] [/URL]

Fariba 90

New member
13-اگه باکسی از نزدیکانت قهر کنی واسه آشتی تو پیش قدم میشی یا غرورت اجازه نمیده و منتظر پیش قدمی اون فرد می مونی؟
14-تفریح مورد علاقه ات چیه؟
15-اهل مسافرت هستی؟خوش سفر هستی؟
16-چه غذایی رو خیلی دوس داری؟چه نوشیدنی ای؟چه دثری؟

mahsa.

New member
1-مهربونترین:

2-دلسوزترین:

3-مودب ترین:

4-بامزه ترین:

5-فعالترین:

6-باجنبه ترین:

7-جدی ترین:

8-با سوادترین:

9-احساسی ترین:

10-منطقی ترین

ad1986

New member
نوتر چرا دوست داره؟؟؟نکنه تو دخدری؟؟/یا شایدم نوتی
یه جای کار میلنگه بعدا کشفش میکنم داداش سارا بوی حسادت میاااادااااا... مگه عشق مولانا به شمس چجوری بود؟؟ کدومش دختر بود هووووم؟؟؟
نوتر رو دوس داری یا زنتو (خخخخ فقط یکی رو بگو ینی ای تو روحت اگه بپیجونی؟؟؟؟؟ دوست داشتنا فرق داره.. هر دوشون رو
تو خوشتیپی یا نوتر؟؟؟
.... معلومه نوتر... من با نور حیات بخش نوتر زندم کلا... نوتر ستاره و سنگی بیش نیستم...نوتر الماس و من کلوخی بیش نیستم
نوتر :riz304::riz304::riz304::riz304:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Fariba 90

New member
علی چرا هر چی میگیم ویزیبل شو به حرفمون گوش نمیدی!؟مگه نمیدونی مرد باید حرف گوش کن باشه!:65d6a5d6s:

mohana

Well-known member
.... معلومه نوتر... من با نور حیات بخش نوتر زندم کلا... نوتر ستاره و سنگی بیش نیستم...نوتر الماس و من کلوخی بیش نیستم
نوتر :

اینجووووور؟ :5:

بعضیا کامیون کامیون نوشابه باز میکنن برا هم:riz481:

mahsa.

New member
علی چرا هر چی میگیم ویزیبل شو به حرفمون گوش نمیدی!؟مگه نمیدونی مرد باید حرف گوش کن باشه!:65d6a5d6s:

فریبا مهندس داره به ترتیب پستارو میخونه هنوز نرسیده به پستامون.

علی الان کسی و از جنس مخالف تو دلت دوست داری؟اگه اره خودش میدونه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا