ad1986
New member
... دومی سحرناز بیداهههههههههم
اسم دوس دخدر اولت ؟؟ الهه...
کجا اشنا شدین؟؟ همکلاسیم بود
چطور اشنا شدین؟ یه اعتراف... پسرا تو ترمای اول یونی جو گیرن... منم یکی از اونا دیدم همه دارن منم رفتم جلو... البته این جو گیر بودنمو فرهود همون روز اول بهم گفت که تو سوسولی جو گیر شدی...بزار یه چند ترم بگزره و اینا...همیشه هم این رو میوبه تو سر من که چرا به حرفم گوش ندادی
چرا اشنا شدین؟؟ قصد ازدواج... فکرشو بکنین تو سن 19 سالگی خخخ الان 28 سالمه هنوز آمادگیشو ندارم خخخ
از چیش خوشت میمود؟؟ خودمم تو این موندم ... یکی از کارای اشتباهم بود که اگه بر میگشتم به عقب هیچ وقت این کارو تکرار نمیکردم...
نگو که نداری عمرا باور نمیکنم..به جون خودت نداشتم خخخخخخ
؟؟بگوعشغت ( نوتر) کور شه که باور کنم ... جانم فدای نوتر...
اگه نداری خو اسم دومی رو بگو حداقل(این ینی اینکه باور نکردما خخخخخخخخخ)
منظورت سر کار گزاشتن و شوخی کردن باهاشونه... دخترا که کلا خودشون سر کارن خخخخخخ برا من دختر و پسر فرقی نمیکنه اما مخلص همه پسرا هستیم...کلا کل کل رو دوس دارم تا دور همی بخندیماز چه مدلی دخی خوشت میاد؟؟... خودش باشه.. غیرتی و مومن هم باشه...
چی برات مهمه تو ازدواج.... پوول خخخخ ... از اونجایی که من خیلی ثروتمندم پول برام عین چرک کف دسته (همیشه دستم تمیزه فقط خخخ)... تو ازدواج فاهم و صداقت طرفین.. آرامبخش همدیگه بودن
محرم نا محرم حالیت میشه یا اهمممممممم خانواده نشسته نمیشه ادامه داد---- در حد فینال... البته کلا آدم شوخیم ولی حریما رو رعایت میکنم... حیف دیگه نمیشه زد تو پس کله نامحرم
چطور پسری هستی؟؟ دوستام میگن با مرام هستم...
تو هم مث عشقت کچل میباشی عایا ؟؟ نه متاستفانه :smiliess (2):
بعد سربازی چیکار میکنی؟؟؟ الان که حین خدمتم... اکی شدن شغل اولم... دکتری... ازدواج
چرا دوسداری سر به سر دخیا بذاری؟؟؟؟