خب بچه ها ساعت 12 شده
آقا محمد رضای عزیز، ممنون از اینکه با حضورت تو صندلی داغ امشب یه شب به یاد موندنیه دیگه رو واسه بچه های انجمن رقم زدی...![]()
این لوح یادبود (طراحی: مهسا بانو ) به رسم ادب و احترام تقدیم حضورتون میشه...
برات بهترین هارو آرزومندیم...
![]()
البته این برنامه همچنان ادامه داره و ام اف خان پاسخگوی سوالات بچه ها هستن .
چرا دروغ بگم زیاد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
تموم شد یعنی ؟ عاغا من میخاستم برنامه نویسی اینجا برگذار کنما :28:
سارا 77 لطیف الطبع (برو توی دیکشنری معنیش رو سرچ کن )نظرت درباره ی افراد زیر در حد یه کلمه
سار77
مهسابانو
نوتر کچل
اوا
حمیده جون
مرضی با
باران71
لیلی
خدایی
مکسین
ادمین
شفق
ناروین
خو فعلا همینارو بگو سعی کردم افراد انلاین رو بگم ببقشی دیگه کسی جا موند
با چند تا دوستان میخاستیم بریم باغ میخاستیم یکی از دوستان رو نبریم با یک عملیات حرفه ای دورش زیدم به طوری که هفته قبلش که میخاستیم بریم زنگ زدیم بهش گفتیم کجایی پس چرای نیومدی اون بیچاره هم گفت مگه پنشبه بعدی نبود ما هم گفتم نه بابا برنامه تغییر کرده اونم چوون راهش دور بود میدونستیم نمیتونه بیاد کلا پچیندیمش هفته بعد خودمون رفتیم23.بزرگترین دروغی که گفتید رو در کمال صداقت بفرمایید.
24.فرق دوست داشتن و عشق؟
25."درد من نه از درد ایشان است خود از دردیست که ایشانند..."من این جمله رو خیلی دوست دارم فکر میکنید چرا؟؟شما چطور؟(برداشتتون)
26.آخرین یادگاری درج شده از سمت شما رو درخت بوده یا دیوار یا چی...و نوشته ش رو هم بفرمایید؟
27.چه روزی رو تو سال خیلی دوست دارید؟چرا؟اون روز چیکارا میکنید؟
مردادیا چرا اعتماد بنفسشون زیاده؟؟؟
توی دوران دبیرستان شاید ولی توی دانشگاه این کارا جلف بازیه معمولا هم با جواب ایش مواجعه شدم که در واقع ایشا الله هستش خدا زیاد کنهچنبار تیکه پروندی به دخترا؟؟؟؟
شده مثلا یه دختری از کنارت رد شه بگی اووف چه جیگریه(تو دل خودت ها)
نگو شیطنتت نکردی من میشناسم تورو اینارو بگو فعلا تا سوالا ی بعد
متاسفانه یا خوشبختانه خوابای من بیشترشون صادقه است. اینطور نیست که براساس خواب برای آیندم تصمیم بگیرم ولی بی توجهم از کنارش رد نمیشم. اینم به تکنولوژی مربوط نمیشه همسرای امام حسین ع و امام حسن عسکری هم قبل ازدواج خواب همسراشونو دیده بودن....این مطلب جدیدی نیست(البته من در حدی نیستم که خودمو با ایشون مقایسه کنم فقط خواستم بگم غیر ممکن نیست)
در مورد طالع بینی کسی نمیتونه ادعا کنه صددرصد درستن ولی اونا براساس تحقیق و مطالعه بین آدمای زیادی نوشتن. حتی تو دنیای پزشکی هم ثابت شده متولدین هر ماه بیماریهای مخصوص به ماه خودشون دارن که احتمال ابتلاشون بیشتر دیده شده.
به قول شما نباید تاثیر ماه و فصول رو روی شخصیت افراد نادیده گرفت.![]()
انتقاد بعضی مواقع زیادی گیره میشییه انتقاد از من بکن(بگو ناراحت نمیشم)
دوس داشتی حرفی رو به کسی بگی ولی بترسی یا تو دلت باشه
اگه کسی رو بخای بین غرورت و عشقت کدومو میخای؟
بله رویاهیا صادقه رو نمیشه انگار کرد ولی در مورد این موضوع حساس من به شخصه ترجیح میدم به روی ملموسات تمرکز کنم
3-اینه که خدا توانی بهت بده که با دست خودت به تمام آرزوهات برسی و در آخر پاک از دنیا بری
مگه میشه پاک پاک از دنیا رفت؟
شما تا حالا هیچ گناهی نداشتین؟
فکر می کنید نقض همون حدودی که خدا تعیین کرده گناه رو شامل میشه یا در این مورد افکارتون افلاطونیه (با توجه به پاک از دنیا رفتن میپرسم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی بخاد محبت خودش رو نشون بده نیازی نیست که توی بوق و کرنا بکنه که من عاشق توام همین که به دستورات محبش گوش کنه عشق حقیقه در ضمن این چه جور غم واندوهیه که توی روزش غذا میدن اگر شما غمگین باشی اصلا دهن به سمت غذا میره فرض کن خدایی نکرده پدر و مادرت فوت بشن بعد شما میری چندین پرس غذا میگیری میخوری واقعا جای تعجب داره اگر این محبت است پس من محب نیستم
نه بابا کسی وب نمیده که چه دلت خوشه ها :25r30wi:کفاثط ببین چقد میشناسمت که این سوالو پرسیدم حالا بگو وب گرفتی قبلش درباره ی طرف چه ذهنیتی داشتی بعدش چطور؟؟
مهم نیست که چی کراهت داره مهم اینه که نیت چی باشه وگرنه اینا همه ظاهر عمله و از باطنش جز خودش خبر نداره1-نمازم رو سعی میکنم از ته قلب بخونم یا اصلا نمیخونم یا اگه میخونم سعی میکنم با توجه کامل باشه و حتی گاهی پیش اومده وسط نماز گریه هم بکنم
میدونستی گریه وسط نماز کراهت داره جز در قنوت و به عشق خدا
مرموزم خودتی اییییییییییییش معلومه منو زیاد نمیشناسین وگرنه من یکی از روترین های انجمنم فک کنیم خخخخ (شوخیدمااااا ملسی از نظرت)
بزرگترین غم زندگیت از چیه؟؟؟
بزرگترین اشتباه و حسرت زندگیت چیه؟
مخاطب خاص یا عام داشتین؟
1-آواتارش یه بچه ناز و گوگولی
2-من هیچ وقت کامل نبوده ام
ولی میتوانم هر روز بهتر باشم ......
مهربان تر ,دوست داشتنی تر ,راستگو تر .........
واقعا جمله درست و قشنگیه
3-تیپ فکر کنم اسپورت و خصوصیات اخلاقیشم به نظر دختر بدی به نظر نمیاد البته باید اینم درک کنید که کسی رو از پشت نت نمیشه دربارش قضاوت درستی انجام داد
1-صندلی داغ چه حسی داشت؟
2-سوالی بود که ناراحتت کنه و دوست نداشته باشی جوابش رو بدی؟
3سوالی بود که دوست داشته باشی ازت بپرسند دوستان و نپرسیدند؟
4-سوالی که خستت کرد؟
5-سوالی که با خوندنش خیلی خندیدی؟
6-اگر بخوای برترین پرسش رو از نظر خاص بودن یا شوخ طبعی یا جدی بودن انتخاب کنی ؟
7-بازم روی صندلی داغ میشینی؟
![]()
خسته نباشید
یعنی نیمشه پاک از دنیا رفت ؟ پس شما از اصول دین و مذهب غافلید وقتی خدا یه شب قدر رو مساوی هزار ماه صرار داده وقتی شما با یک شب قدر اندازه هزار ماه ثواب کسب میکنید اون وقت اگر از گناهان توبه کنید خدا وعده داده میبخشه اون وقت نمیشه پاک از دنیا رفت مگه نمیدونید کاراهای نیک گناهان رو از بین میبرن مگه گناهان یه چیز ثابتن که مثلا من الان گناه کردم دیگه از بین نمیره اگر اینجوری باشه که همه جهنمی اند